Da li će se aspekti na polju zdravlja, ljubav i posla znatno promeniti, kao i šta nas očekuje u poslednjoj nedelji maja, otkrio nam je poznati astrolog.

"Kada Jupiter ulazi u Blizance, to podrzaumeva jednu veliku zaštitu, kako za Blizance, u znaku i podznaku. Tu su Vodolije i Vage koje mogu da slave tom dobrom "jupiterovskom" energijom. Inače, Jupiter je planeta sreće i ekspanzije, kada govorimo o astrologiji", objašnjava astrolog.

Blizanci su u narednom periodu skloni prehladama, ali oni su zaštićeni na svim životnim poljima, tako da za njih nema loših vesti narednih dana. 

"Jedino upozorenje za Blizance, u znaku i podznaku, za narednih 12 meseci je da vode računa. Budući da Blizance uvek zanima hiljadu i jedna stvar, pa zato savetujem da malo prodube neke stvari, i da stvari malo planiraju dugoročnije", otkriva Vlajić i dodaje da su Blizanci inače inteligentni, i zbog toga uvek traže nove podsticaje.

Blizanci će narednih sedam dana uživati samo u flertovanju. Biće prilika i za ljubavne veze i avanture, ali astrolog sumnja da će se tu nešto konkretno i desiti. 

Kakva dešavanja predstoje pripadnicima ostalih horoskopskih znakova, Vlajić je pričao u nastavku:

Povezane vesti