Uvek na prvom mestu zdravlje, a ne smemoda zaboravimo ni posao. Šta nas očekuje na sva tri životna aspekta ove nedelje, govorio je astrolog Vladimir Vlajić gostujući u "150 minuta"...

Sa astrološkom analizom, koja podrazumeva period od 13. do 20. maja, Vlajić je započeo za sve slavljenike Bikove, budući da je ovo njihov mese.

"Bikovi, u znaku i podznaku, ove nedelje su zdravstveno dobro. Nemam ni na šta spektakularno da ih upozorim. Slobodni Bikovi će imati mogućnost da biraju. Biće tu više interesantnih potencijalnih partnera/partnerki. Rekao bih da se slično sličnom raduje. Bikovi su sada u nekom šašavom raspoloženju, pa će takvu osobu privući u svoj život. Što se tiče zauzetih Bikova, sada im sledi miran period, budući da su poslednjih 10-15 dana bili u zategnutim odnosima sa partnerom. Vikend koji je pred nama iskoristiće za bliskost", pričao je Vlajić o ljubavnom segmentu Bikova, a šta zvezde predviđaju ostalim horoskopskim znakovima do kraja nedelje, detaljno tumačenje čeka vas u nastavku: