"Ulazak Venere u znak Lava će dosta promeniti u muško-ženskim odnosima. Venera je planeta ljubavi, ali i finansija. Dakle, svi oni koji su nešto očekivali, bilo na polju ljubavi ili finansija, za njih imam lepe vesti", rekao je Vlajić.

Za Rakove, slavljenike, sledi dinamičan period u narednih godinu dana, a kada je reč o nedeljnoj astro prognozi, Rakovi bi trebalo da povedu računa o hroničnim problemima, što je u njihovom slučaju digestivni sistem.

"Što se tiče ljubav i slobodnih Rakova, tu je mogućnost da upoznaju nekog putem interneta ili iz drugog mesta. Pleniće cele nedelje. Što se tiče zauzetih  Rakova, biće ljubomore i posesivnosti, ali generalno su u dobrom periodu", zaključuje astrolog.

"Rakovima se „smeši“ uspeh na poslovnom segmentu,  ovo je nedelja kada im stižu lepe vesti. Kreće nešto što se čeka već duže vreme. Neće tu biti samo priča, već i dela".

Astrolog je nastavio analizu sa sledećim horoskopskim znakom – Lavovima.

"Slobodni Lavovi će ove nedelje upoznati nekoga na mestu zabave. To će biti neko duhovit i inteligentan. Što se tiče zauzetih Lavova, biće dosta kontakata i biće u iskušenjima. Savetujem im da ne ulaze u tajne veze, jer im je život trenutno i sam po sebi komplikovan", napominje Vladimir Vlajić.

Detaljna nedeljna astro prognoza za preostale znakove Zodijaka sledi u  nastavku:

Povezane vesti