Neki znakovi zodijaka se trude da izbegnu dramu i ne žele da se mešaju u probleme drugih ljudi. Ostali znaci su malo više radoznali, žele da znaju šta se dešava u svakom trenutku, ali i takoreći "žive za dramu":

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri. Oni mogu da održe razgovor sa bilo kim, bilo da su potpuni stranci ili se poznaju ceo život. Blizanci će učiniti da se osećate kao da im možete reći bilo šta – što je upravo ono što oni žele. Žele da znaju ko se sa kim zabavlja i ko s kim ima problem. Žele da znaju male prljave detalje koji se čuvaju u tajnosti od svih ostalih u prostoriji. Oni su ekstrovertni i zabavni – ali su takođe jedan od najzanimljivijih znakova zodijaka, pa ako počnete da im se otvarate, oni će sedeti i razgovarati sa vama zauvek. Oni će izvući što više informacija iz vas, jer ih njihova radoznalost tera na to.

Lav

Lavovi su jedan od najdramatičnijih znakova zodijaka. Iako ponekad mogu izgledati kao egocentrični, vole da čuju čak i najmanji delić drame. Kada im se tajne šapuću u uši, osećaju se moćno. Međutim, neće želeti da mirno sede u pozadini dok se drama odvija pred njima. Oni sami žele da uskoče u nered. Žele da budu deo zabave. Lavovima ne smeta kada drugi ljudi uzimaju u usta. Na kraju krajeva, svaka pažnja je dobra pažnja u njihovom umu. Žele da sve oči budu uprte u njih. Žele da budu u centru pažnje, tako da se ne plaše da započnu malu dramu.  

Ribe

Ribe se emocionalno ulažu u dramu, čak i kada se to dešava slavnim ličnostima ili prijateljima prijatelja. Oni su radoznali, pa uvek žele da znaju šta se dešava u svačijim životima. Ne žele da propuste nijedan detalj. Iako mogu tvrditi da mrze dramu, zato što mrze da vide druge ljude uznemirene, svakako budu upleteni u mnogo drame ili barem na kraju čuju za mnogo drame. Možda sami nisu uključeni ni u kakve rasprave, ali oni su ti koji će tešiti svoje prijatelje u ponoć, dok slušaju sve detalje o tome šta se dogodilo. Oni su rame na koje će se svi osloniti kada dođe vreme da puste suze.

Rak

Rakovi su osetljivi. Pretpostavljaju da ih svet želi uhvatiti pa će se uspaničiti kada se neko do koga im je stalo ponaša neugledno. Čak i ako ta osoba nije uradila ništa loše, Rakovi bi mogli da naduvaju stvari van proporcija. Oni ne žele da započnu dramu, ali njihova nesigurnost može da ih nadmaši. Njihove sumnje mogu dovesti do toga da započnu svađe, koje nikada nisu nameravali da započnu. Rakovi duboko brinu o ljudima u njihovim životima, zbog čega postaju tako strastveni. Zato mogu (slučajno) izazvati toliko problema.

Povezane vesti