Posebno može biti koristan kada želite da otkrijete ili naučite kako se ponašate tokom tužnih perioda u vašem životu. Svaki znak se sa tugom nosi na različite načine, a vi saznajte kako to radi vaš horoskopski znak.

Ovan

Kada je vaš plamen zagušen tugom, postajete impulsivni i ljuti. Prekidate svoju normalnu rutinu i navike i često se pronalazite u situacijama u kojim se svađate sa drugim osobama.

Bik

Kada ste tužni, najviše od svega što želite je samoća i izolacija, jer nemate strpljenja da se viđate i razgovarate sa drugim ljudima. Postajete lako ljuti i osetljivi ste.

Blizanci

Blizanci počinju sa prevelikom analizom svega - do te tačke da zaboravite na realnost. Prezirete tugu jer vas čini ćutljivim i potpuno odvojenim od ostalih, što je vaša sušta suprotnost.

Rak

Postajete emotivni nered kad god se desi nešto tragično ili bilo šta što može da vas učini tužnim. Bol je nepodnošljiv da često osećate bolove u stomaku. Takođe se osećate odvojeno od sveta.

Lav

Vi nosite stres na vašem licu, ali ne voli da o tome pričate. Ovo obično izaziva da se slomite nakon nekog vremena. Postajete kratki sa živcima,

Devica

Vi prestanete da reagujete kada vam se neko obraća. Osim ako vam se neko ne obrati ljutitim tonom - tada postajete agresivni.

Vaga

Kada ste tužni, rapsoloženje vam se često menja. Ne želite da budete društveni i da izlazite, ali i pored toga pokušavate da održite osmeh na licu.

Škorpija

Kao i Vage, i vi postajete promenljivog raspoloženja  - ali ste agresivniji i nasilni. Vaše misli vas izluđuju i zbog toga želite da ostanete sami kako biste se smirili.

Strelac

Kada se ne osećate najbolje, postajete tiha i ozbiljnija verzija sebe. Letargičnost i anksioznost se takođe javljaju.

Jarac

Osećaj tuge vam donosi i osećaj bespomoći i beznadežja. Nemotivisani ste tokom celog dana, iako želite da budete produktivni. Gubite interes za mnogo stvari.

Vodolija

Pokušavate da pronađete izolaciju, kako biste bili sami sa sobom i svojim mislima. Trudite se da izgledate srećno pred svima, dok se u vama nalazi neprijatna tišina.

Ribe

Tuga se u vašem svetu manifestuje još jače nego kod ostalih znakova, jer se stalno prisećate loših stvari. To vas čini anksioznim i povećava vam želju za samoćom.

Povezane vesti