Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

humanitarna akcija

Mama dečaka koji boluje od retke bolesti: Više on mene bodri, nego ja njega! NE ŽELI ON TO DA PRIHVATI, imam sreću da je on POZITIVNO DETE...
borba za život

Mama dečaka koji boluje od retke bolesti: Više on mene bodri, nego ja njega! NE ŽELI ON TO DA PRIHVATI, imam sreću da je on POZITIVNO DETE...

"Ne priča nešto mnogo o tome, ali naravno ima i on svojih trenutaka kada mu je teško, ali više voli da se druži i da se smeje. Imam sreću da je on pozitivno dete".

21.5.2025. 11:15

Fudbalske sudije trče do Ostroga za malog Vuka (2)! Njemu je potrebna naša POMOĆ za ozdravljenje i prve korake
Životne priče

Fudbalske sudije trče do Ostroga za malog Vuka (2)! Njemu je potrebna naša POMOĆ za ozdravljenje i prve korake

Dvogodišnji Vuk Gačić iz Bora vodi svoju najveću bitku za ozdravljenje i prve korake, za šta su mu potrebna velika novčana sredstva.

22.4.2025. 12:00

Prvi "Jugo" stigao do Kineskog zida: Marko, Nemanja i Mladen sakupili 200.000 evra za naše male heroje, prevremeno rođenju decu
Zanimljivosti

Prvi "Jugo" stigao do Kineskog zida: Marko, Nemanja i Mladen sakupili 200.000 evra za naše male heroje, prevremeno rođenju decu

Putovali su 18 dana i tokom putovanja divili se prizorima na koje su nailazili, od Mađarske, Poljske, Slovačke, Rusije, pa sve do Mongolije i Kine.

19.4.2025. 11:03

Zoran i Marko PRETRČALI SKORO 600 km kako bi pomogli malom Viktoru da se izleči od TUMORA KARLICE SA METASTAZAMA
Životne priče

Zoran i Marko PRETRČALI SKORO 600 km kako bi pomogli malom Viktoru da se izleči od TUMORA KARLICE SA METASTAZAMA

Zoran Rakić i Marko Stanković pretrčali su skoro 600 km kako bi sakupili novac za lečenje Viktora Miletića koji boluje od malignog tumora karlice sa metastazama.

14.4.2025. 11:30

JEDVA OD SUZA GOVORI: Mogla sam i ja da stradam; Pomagala je svima u selu, a sada je njoj POTREBNA POMOĆ! Zorica je u POŽARU izgubila svoj dom...
Životne priče

JEDVA OD SUZA GOVORI: Mogla sam i ja da stradam; Pomagala je svima u selu, a sada je njoj POTREBNA POMOĆ! Zorica je u POŽARU izgubila svoj dom...

Požar je uništio sve što je decenijama stvarala...

2.4.2025. 10:04

Milica boluje od MULTIPLE SKLEROZE! Transplantacija matičnim ćelijama je njena šansa za bolju budućnost, a evo KAKO joj možete pomoći
Životne priče

Milica boluje od MULTIPLE SKLEROZE! Transplantacija matičnim ćelijama je njena šansa za bolju budućnost, a evo KAKO joj možete pomoći

Milici Živković, dijagnostikovana je multipla skleroza i potrebna joj je pomoć svih nas kako bi nastavila lečenje.

26.3.2025. 8:06

Živeli su u teškim uslovima, a sada dobijaju NOVU KUĆU! Mali Stefan se najviše raduje KUPATILU, a ovo je njihova priča (VIDEO)
Životne priče

Živeli su u teškim uslovima, a sada dobijaju NOVU KUĆU! Mali Stefan se najviše raduje KUPATILU, a ovo je njihova priča (VIDEO)

Osmogodišnji dečak Stefan je posle smrti majke i oca živeo sam sa dekom Dragomirom u trošnoj kući i u teškim uslovima, ali se njihov život menja na bolje.

27.2.2025. 12:08

Vasilije je sa 18 godina praveći selfi pao sa 4. SPRATA i ostao NEPOKRETAN - evo KAKO mu možete POMOĆI (VIDEO)
Životne priče

Vasilije je sa 18 godina praveći selfi pao sa 4. SPRATA i ostao NEPOKRETAN - evo KAKO mu možete POMOĆI (VIDEO)

Mladić je 2019. godine pao sa terase i od tada počinje njegova borba da prohoda i ima normalan život.

26.2.2025. 8:06

JUGIĆEM DO KINE! Trojica prijatelja će preći oko 12.000 kilometara, kako bi skupili novac za lečenje dece na Institutu za neonatologiju
Životne priče

JUGIĆEM DO KINE! Trojica prijatelja će preći oko 12.000 kilometara, kako bi skupili novac za lečenje dece na Institutu za neonatologiju

Kako ističu ovi momci, plan je da skupe 200.000 evra.

24.2.2025. 12:00

Spavaju u garaži na daskama, nemaju kupatilo, a krov prokišnjava! Porodica Božić živi u veoma teškim uslovima i potrebna im je POMOĆ
Životne priče

Spavaju u garaži na daskama, nemaju kupatilo, a krov prokišnjava! Porodica Božić živi u veoma teškim uslovima i potrebna im je POMOĆ

Porodica Božić živi u selu Lece, opština Medveđa. Andrija i Milan sanjaju male velike snove - da ne dele krevet, da imaju kupatilo i da ne spavaju u garaži.

21.2.2025. 9:35

Zbog saobraćajke je ostao u BUDNOJ KOMI! Malom Andriji je potrebno lečenje u Turskoj, a evo KAKO mu možete pomoći
Životne priče

Zbog saobraćajke je ostao u BUDNOJ KOMI! Malom Andriji je potrebno lečenje u Turskoj, a evo KAKO mu možete pomoći

Nesreća se dogodila na Obrenovačkom putu, kada je 6. septembra na automobil kojim je upravljao njegov otac, naletelo vozilo.

20.2.2025. 10:54

Miji su PARALISANE ruka i noga, a za lečenje u Turskoj potrebno je sakupiti 38 HILJADA EVRA!
Životne priče

Miji su PARALISANE ruka i noga, a za lečenje u Turskoj potrebno je sakupiti 38 HILJADA EVRA!

Hitno potrebna pomoć ovoj desetogodišnjakinji iz Kraljeva!

14.2.2025. 9:28

Marko, Nemanja i Mladen kreću iz Vrnjačke Banje do Kine, i to "JUGIĆEM" STARIJIM OD NJIH! Imaju samo jedan cilj - 25 miliona dinara!
Životne priče

Marko, Nemanja i Mladen kreću iz Vrnjačke Banje do Kine, i to "JUGIĆEM" STARIJIM OD NJIH! Imaju samo jedan cilj - 25 miliona dinara!

Oni su naši heroji!

3.2.2025. 10:33

HUMANITARNI TURNIRI ZA MILOVANA: On boluje od tumora mozga, a evo KAKO mu možete pomoći
Životne priče

HUMANITARNI TURNIRI ZA MILOVANA: On boluje od tumora mozga, a evo KAKO mu možete pomoći

Jedan od načina da pomognete Milovanu jeste i slanje sms poruke 1752 na broj 3030.

1.2.2025. 11:51

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

bik
Bik

Imate podršku, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

blizanci
Blizanci

Rešili ste da se maksimalno uozbiljite. Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmereni na to da unapredite emotivnu vezu u kojoj ste.

rak
Rak

Okolnosti su na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osećaj stabilnosti.

lav
Lav

Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unapredite vašu vezu.

devica
Devica

Sve ono što je vezano za obaveze obavićete sa lakoćom. Ipak, trudićete se da što pre sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

vaga
Vaga

Posvećeni ste poslovnim, ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Takođe, i vi možete očekivati pomoć, ako vam zatreba. Drugi deo dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

škorpija
Škorpija

Danas ste ubedljivi I svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoleti na svoju stranu. Zato birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati lako.

strelac
Strelac

Vi ste odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

jarac
Jarac

Osećate priliv nove energije i čini vam se da se oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nežnošću i intenzitetom.

vodolija
Vodolija

Danas ćete moći da na realniji način sagledate situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite i radite. Razmišljate o rečima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba oseća isto ono što vi osećate prema njoj.

ribe
Ribe

Danas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno angažujete – slede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za izlaske i provod.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.