Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

partnerski odnosi

Ljubav ili manipulacija? 3 SUPTILNE FAZE koje otkrivaju da je vaša VEZA TOKSIČNA
Ljubav & veze

Ljubav ili manipulacija? 3 SUPTILNE FAZE koje otkrivaju da je vaša VEZA TOKSIČNA

Rečenice koje deluju bezazleno, a u stvari ciljaju na vašu nesigurnost, krivicu i emocionalno potčinjavanje.

4.8.2025. 14:30

Ovo su TRI RITUALA koja SREĆNI PAROVI rade svaki dan
Ljubav & veze

Ovo su TRI RITUALA koja SREĆNI PAROVI rade svaki dan

Vremenom ćete biti iznenađeni količinom lepih stvari koje činite jedno za drugo tokom dana.

5.7.2025. 16:00

Ako niste sigurni, ovi SIGNALI vam mogu pomoći: Obratite pažnju na ove znakove koji otkrivaju da ste pronašli svoju SRODNU DUŠU
Ljubav & veze

Ako niste sigurni, ovi SIGNALI vam mogu pomoći: Obratite pažnju na ove znakove koji otkrivaju da ste pronašli svoju SRODNU DUŠU

Iako je se*sualna kompatibilnost važan aspekt zdravog partnerskog odnosa, ona je samo jedan deo komplikovane slagalice koja definiše smislen odnos.

29.6.2025. 16:30

Ako se nikad ne svađate sa partnerom – trebalo bi da se ZABRINETE za vaš odnos!
Ljubav & veze

Ako se nikad ne svađate sa partnerom – trebalo bi da se ZABRINETE za vaš odnos!

Nikad se ne svađate s partnerom? Možda to i nije tako dobra stvar kako zvuči

22.6.2025. 16:30

Suprug joj na dve nedelje UPLAĆUJE NOVAC, kaže da je to PRAVDA: Izdržavala sam trudnoće, on nije morao ništa!
Zanimljivosti

Suprug joj na dve nedelje UPLAĆUJE NOVAC, kaže da je to PRAVDA: Izdržavala sam trudnoće, on nije morao ništa!

"Zato svakih 14 dana dobijam uplatu za pedikir i manikir, a on plaća i sve račune, automobil, gorivo… Sve. I znate šta, devojke – to se zove pravda".

19.6.2025. 15:00

Šta vaša OMILJENA BOJA otkriva o vašem LJUBAVNOM ŽIVOTU?
Ljubav & veze

Šta vaša OMILJENA BOJA otkriva o vašem LJUBAVNOM ŽIVOTU?

Boje koje vas privlače nisu slučajne! One odražavaju vašu unutrašnju dinamiku i način na koji se dajete u ljubavi.

18.6.2025. 16:00

"Bio bi red da UPECAM NEKOG SOMA"! Dragica Zlatić otkrila ZAŠTO još uvek NEMA DEČKA: Što veća usta i grudi više „pale“ nego šerpa!
Showbiz

"Bio bi red da UPECAM NEKOG SOMA"! Dragica Zlatić otkrila ZAŠTO još uvek NEMA DEČKA: Što veća usta i grudi više „pale“ nego šerpa!

"Meni je možda i bolje što sam sama, nego ovi u brakovima. To se samo svađaju, mire se, odlaze, vraćaju se..."

1.6.2025. 9:41

VERNI MUŠKARCI imaju ovih 20 osobina, zahvaljujući kojima će vas VOLETI CELOG ŽIVOTA
Ljubav & veze

VERNI MUŠKARCI imaju ovih 20 osobina, zahvaljujući kojima će vas VOLETI CELOG ŽIVOTA

Savršen brak možda ne postoji, ali postoje muškarci koji znaju da vole – stvarno, duboko i bez prestanka. To nisu uvek oni koji izgovaraju velike reči ili priređuju spektakularna iznenađenja.

29.5.2025. 15:00

Optužuju je da je sa njim ZBOG NOVCA, a on je 23 GODINE STARIJI: Otkad sam postala MAĆEHA, sazrela sam! Živim punim plućima i zabavljam se
Ljubav & veze

Optužuju je da je sa njim ZBOG NOVCA, a on je 23 GODINE STARIJI: Otkad sam postala MAĆEHA, sazrela sam! Živim punim plućima i zabavljam se

"Ljudi tvrde da sam sa Markom samo zbog novca, ali to jednostavno nije istina."

26.5.2025. 15:00

Ovi horoskopski znakovi NE OSTAVLJAJU BIVŠE na miru: Ne žele da odustanu!
Astro

Ovi horoskopski znakovi NE OSTAVLJAJU BIVŠE na miru: Ne žele da odustanu!

Jednostavno nikako da kažu zbogom.

23.5.2025. 13:30

Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM SUPRUGOM i to samo zbog MANJIH TROŠKOVA: Mi smo ’braća muževi’, družimo se i delimo kućne poslove
Ljubav & veze

Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM SUPRUGOM i to samo zbog MANJIH TROŠKOVA: Mi smo ’braća muževi’, družimo se i delimo kućne poslove

Plan im je bio da žive u odvojenim stanovima, ali su odlučili da žive zajedno kako bi uštedeli na kiriji.

9.5.2025. 8:39

Psiholog tvrdi da ova "OTROVNA" FRAZA prekida veze: Štetnija je više nego što mislite...
Ljubav & veze

Psiholog tvrdi da ova "OTROVNA" FRAZA prekida veze: Štetnija je više nego što mislite...

Ljubavne veze se najčešće raspadnu pod teretom malih grešaka koje se tiho gomilaju – dok ne postanu preteške za nošenje.

8.5.2025. 16:30

Muškarci, ako do sada niste uvideli - ovo je glavni razlog zašto ŽENE IZBEGAVAJU S*KS!
Ljubav & veze

Muškarci, ako do sada niste uvideli - ovo je glavni razlog zašto ŽENE IZBEGAVAJU S*KS!

Nedavno istraživanje utvrdilo je razloge zbog kojih će većina žena odbiti da ima s*ksualni odnos sa partnerom. U ovom istraživanju, koje je sprovela kompanija Filips, učestvovalo je 2.000 dama.

3.5.2025. 16:00

Bračni psiholog navodi šta je GLAVNI ZNAK da ćete se RAZVESTI: Obratite pažnju na ovo!
Ljubav & veze

Bračni psiholog navodi šta je GLAVNI ZNAK da ćete se RAZVESTI: Obratite pažnju na ovo!

Pokušajte!

2.5.2025. 14:30

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Ovnovi danas imaju odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa osobom koja ih interesuje. I oni koji su već u vezi provešće neke divne i opuštene zajedničke trenutke. Sve u svemu – jedan miran i ispunjen uživanjima dan je pred vama.

bik
Bik

Možda biste vi u skitnju ili provod, ali bih ipak rekla da ćete svoje vreme posvetiti ukućanima. Neki od vas će danas imati porodično okupljanje, ručak ili neki vid proslave. Ako ništa drugo – pozovite voljenu osobu da vam pravi društvo kod kuće.

blizanci
Blizanci

Pravi je momenat da sa prijateljima odete na kafu ili ručak koji toliko dugo ugovarate....ili da provedete neke opuštene momente u šopingu sa drugaricama. Obavezno posvetite i malo vremena voljenoj osobi – makar kroz komunikaciju, porukice.

rak
Rak

Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete se prvo dobro odmoriti, a onda “izaći među ljude”. Najviše će vam prijati kontakt sa emotivnim partnerom. . Budite zajedno, volite se, uživajte jedno sa drugim.

lav
Lav

Funkcionisaćete u jednom usporenom ritmu, ali to će vam izuzetno prijati. Dan iskoristite za svoje uživanje, za kontakt sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Raspoloženi ste za ljubav, zajedničke opuštene trenutke.

devica
Devica

Ne dozvolite da vam ovaj dobar dan pokvare razmišljanja o poslovnim problemima ili finansijskim opterećenjima. Bolje je da misli okrenete na drugu stranu, ka lepšim temama – na primer – ka kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

vaga
Vaga

Vaše polje zabave danas je obojeno tranzitnim Mesecom pa budite u pokretu, sa partnerom. Ne samo da ćete se u druženju i kontaktu sa voljenom osobom opustiti i rasteretiti, već možete i pokrenuti komunikaciju o pitanjima koja su vam bitna.

škorpija
Škorpija

Danas želite da budete viđeni, da uživate u utisku koji ostavljate na druge. Itekako će vam prijati da organizujete neki zajednički provod i opustite se. Ako ostane vremena i za emotivnog partnera, odlično. Ako ne – imaćete svakako ispunjen dan...

strelac
Strelac

Danas je trenutak da realizujete planove po pitanju zabave, ali i ljubavi. Pokrenite se prema osobi koju želite da osvojite, jer je izvesno da ćete uspeti ili da ostvarite odličnu komunikaciju, ili čak da ugovorite susret. Odličan dan je pred vama.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste, elokventni, duhoviti. Danas niko ne može da odoli vašem šarmu. Moguće je da ćete jedan deo dana provesti u porodičnom okruženju, ali ostatak svakako iskoristite da budete u kontaktu sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

vodolija
Vodolija

Vaša pažnja je usmerena na voljenu osobu. I vi i ona ste rešili da vreme posvetite jedno drugom. Neki od vas će izabrati da budu aktivni – da odu u šoping ili šetnju sa partnerom, dok će drugima više odgovarati da se zavuku u kuću i uživaju.

ribe
Ribe

Kraći deo dana ćete uspeti da iskoristite samo za sebe. Mnogo vremena ćete provesti u ispunjavanju obećanja koje ste dali ukućanima. Doduše, ovo vam neće teško pasti – ispunjava vas da budete okruženi članovima porodice.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.