Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Neda Ukraden

Na televiziji EMOCIJE ne pokazuje tako lako, ali kad čuje ovu pesmu Saša Milošević Mare NIKAKO NE MOŽE DA IH SAKRIJE!
Showbiz

Na televiziji EMOCIJE ne pokazuje tako lako, ali kad čuje ovu pesmu Saša Milošević Mare NIKAKO NE MOŽE DA IH SAKRIJE!

Saša Milošević Mare godinama je jedno od najpoznatijih imena domaće muzičke scene. Kao kompozitor i producent učestvovao je u stvaranju brojnih velikih estradnih hitova, ali jedna pesma zauzima posebno mesto u njegovom srcu.

12.8.2026. 14:21

Mislili ste da su više? Ove poznate pevačice kriju koliko su zaista visoke, a jedna ima samo 156 centimetara
Showbiz

Mislili ste da su više? Ove poznate pevačice kriju koliko su zaista visoke, a jedna ima samo 156 centimetara

Na domaćoj estradi mnoge pevačice svojim izgledom, stilom i pojavom ostavljaju utisak da su mnogo više nego što zapravo jesu. Visoke potpetice i pažljivo birane kombinacije često učine svoje, pa bi se mnogi iznenadili kada bi saznali koliko centimetara zaista.

7.8.2026. 10:03

„Privatno ne pijemo kafu“ Neda Ukraden priznala U KAKVOM je odnosu sa Žikom Jakšićem
Showbiz

„Privatno ne pijemo kafu“ Neda Ukraden priznala U KAKVOM je odnosu sa Žikom Jakšićem

Neda Ukraden uvek je rado viđen član žirija u „Nikad nije kasno“, a publika uživa u njenoj energiji. Na poziv Žike Jakšića redovno se odaziva, zbog čega je postala neizostavan deo svake sezone.

15.7.2026. 10:33

Neda Ukraden otkrila kakva je kuvarica: "To niste u životu probali!"
Showbiz

Neda Ukraden otkrila kakva je kuvarica: "To niste u životu probali!"

Iako je događaj na kom smo sreli Nedu Ukraden bio modni, saznali smo detalje koje se tiču njenih veština u kuhinji.

30.5.2026. 12:32

Neda Ukraden priznala surovu istinu estrade: „Džabe gore društvene mreže ako staneš na binu i…“
Showbiz

Neda Ukraden priznala surovu istinu estrade: „Džabe gore društvene mreže ako staneš na binu i…“

Pevačica ima jasan stav kada su društvene mreže u pitanju.

18.5.2026. 11:13

Šta Neda Ukraden misli o prepevavanju njenih pesama? "Zamislite da Madona uzme pesmu Lejdi Gage ili Džej Lo!?"
Showbiz

Šta Neda Ukraden misli o prepevavanju njenih pesama? "Zamislite da Madona uzme pesmu Lejdi Gage ili Džej Lo!?"

Pevačica je priznala da joj je na prvom mestu veliki kompliment kada neko peva njene pesme, jer to znači da je pesma dobra i da je drugi prepoznaju, ali je onda na primeru skupog sata i kaputa objasnila u čemu je problem?

16.5.2026. 16:07

Neda Ukraden otkrila svoju rutinu za mladolik izgled: "Malo je genetika, ali sve ostalo je težak rad"
Showbiz

Neda Ukraden otkrila svoju rutinu za mladolik izgled: "Malo je genetika, ali sve ostalo je težak rad"

Mnogi se iznenade kada čuju da će Neda Ukraden ove godine proslaviti 76. rođendan zbog čega su željni da saznaju tajnu njene mladolikosti.

11.5.2026. 13:19

"Četvrtog dana htela sam da pobegnem" Neda Ukraden iskreno o jednom od NAJLOŠIJIH iskustava (VIDEO)
Showbiz

"Četvrtog dana htela sam da pobegnem" Neda Ukraden iskreno o jednom od NAJLOŠIJIH iskustava (VIDEO)

Pevačica je premijerno otpevala novu pesmu sa Mirkom Šenkovskim Džeronimom u Jutru, a onda se prisetila i nekih najlepših i najdosadnijih odmora.

30.4.2026. 12:10

Neda Ukraden progovorila o duetu na koj je posebno ponosna, a snimila ga je sa VELIKOM ZVEZDOM: „Za mene je to jedna istorijska uspomena“
Showbiz

Neda Ukraden progovorila o duetu na koj je posebno ponosna, a snimila ga je sa VELIKOM ZVEZDOM: „Za mene je to jedna istorijska uspomena“

Progovorila o duetima, ali i o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, Jakovu Jozinoviću...

7.4.2026. 9:59

Neda Ukraden otkrila koja pevačica je njena NASLEDNICA - ovo niko nije očekivao: "Podseća na mene i moje početke"
Showbiz

Neda Ukraden otkrila koja pevačica je njena NASLEDNICA - ovo niko nije očekivao: "Podseća na mene i moje početke"

Neda Ukraden jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima sa ozbiljnom karijerom na kojoj joj zavide mnogi, a nedavno je za Grand otkrila u kojoj koleginici vidi svoju naslednicu.

7.3.2026. 9:56

Evo šta je Neda Ukraden rekla o komentarima da je UOBRAŽENA!
Showbiz

Evo šta je Neda Ukraden rekla o komentarima da je UOBRAŽENA!

Neda Ukraden važi za pevačicu koja ima jako izražen karakter zbog čega ljudi nekada mogu da pomisle da je uobražena, što je, kako tvrdi, daleko od istine. Pevačica je tome otvoreno govorila u emisiji "Grand specijal".

22.1.2026. 9:44

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...
Showbiz

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...

"Zaigrala sam na album kao ruski rulet", rekla je pevačica, objašnjavajući situaciju u kojoj se našla...

18.1.2026. 9:28

Neda Ukraden svako jutro TRENIRA - evo kojim vežbama ODRŽAVA TOP LINIJU: "To mi je jedini spas"
Showbiz

Neda Ukraden svako jutro TRENIRA - evo kojim vežbama ODRŽAVA TOP LINIJU: "To mi je jedini spas"

Neda Ukraden važi za jednu od naših najnegovanijih pevačica koja u osmoj deceniji može da parira izgledom mnogo mlađim ženama.

13.1.2026. 9:30

Neda Ukraden otkrila NEOSTVARENU ŽELJU: "To mi je neprežaljeni žal"
Showbiz

Neda Ukraden otkrila NEOSTVARENU ŽELJU: "To mi je neprežaljeni žal"

Pored uspešne karijere, Neda Ukraden najponosnija je na svoju ćerku Jelenu i sve što je postigla kao majka i baka, međutim priznaje da je ostala velika žal za proširenjem porodice.

12.1.2026. 9:24

• 1
  • 2
  • 3
Horoskop
ovan
Ovan

Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Ako hoćete da neko istinski pojuri za vama, morate se malo igrati ljubavnih igrica.

bik
Bik

Odličan dan je pred vama, dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa stalnim partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

blizanci
Blizanci

Danas nema mesta stajanju jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neke neprijatne situacije sa saradnicima moguce posle podneva. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe, koja se nešto ućutala.

rak
Rak

Teško je da danas nešto možete promeniti, koliko god se trudili. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati dosta neraspoloženo zato što vam osoba koju ste od skora upoznali ne poklanja dovoljno pažnje.

lav
Lav

Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da malo taktizirate. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite ovom „igrom“. Moguće je da se neko poigrava sa vama i daje vam lažne nade. Razmislite o karakteru ove osobe.

devica
Devica

Malo ste umorniji nego inače i odmah vam misli idu u nekom depresivnom pravcu. Trenutna situacija je baš samo to – trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, tenzije se pojačavaju kako dan bude odmicao.

vaga
Vaga

Ako se stvari ne budu odvijale u onom pravcu koji priželjkujete, nemojte odmah padati. Sačuvajte svoj mir i ne dozvolite da vas ovo poremeti. Na žalost, u ovakvom mentalnom stanju niste raspoloženi naročito za susret sa emotivnim partnerom.

škorpija
Škorpija

Mnogo ste se energetski istrošili oko jedne obaveze, pa ćete jedva čekati da završite sa poslom i da odete kući. Vaše neraspoloženje je evidentno, pa bi danas trebalo izbegavati jače kontakte sa emotivnim partnerom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.

strelac
Strelac

Istina je da je ovaj dogovor koji ste postigli, nešto najbolje što se moglo u trenutnim okolnostima ostvariti. Ipak, vi niste zadovoljni i smatrate da je moglo bolje. Popodnevni sati su izvrsni da izađete i ostvarite nova poznanstva. Ako imate partnera, stoji napetost.

jarac
Jarac

Bolja koncentracija nego u prethodnim danima, pa ćete lakše završavati sa svojim obavezama. Ukoliko baš zagusti i neko od kolega će biti voljan da priskoči u pomoć. Pravi je trenutak ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

vodolija
Vodolija

Danas ćete biti mnogo aktivniji u kontaktima sa saradnicima. I današnji dan može doneti neke izuzetne pomake i po pitanju posla, i po pitanju finansija. Pokažite dobru volju i prihvatite razgovor koji inicira emotivni partner. Potrebno je da napravite dogovor.

ribe
Ribe

Malo ste se podigli u odnosu na jučerašnji dan, i to samo iz razloga što ste neka pitanja uspeli da rešite i da na njih stavite tačku. I neki interesantni predlozi od strane saradnika dolaze na dnevni red. Očas posla možete pokrenuti komunikaciju sa simpatijom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.