Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef vesti

KAKAV TRENUTAK! Takmičar ZAPROSIO DEVOJKU u SUPERFINALU “MasterChef Srbija”! “Draga moja, Marija…” (VIDEO)
Showbiz

KAKAV TRENUTAK! Takmičar ZAPROSIO DEVOJKU u SUPERFINALU “MasterChef Srbija”! “Draga moja, Marija…” (VIDEO)

Nikola je sleteo s balkona da čestita, buduća mlada kaže da ne bi imala ništa protiv da Nikola bude kum… Da li je ovo najromantičniji i najemotivniji trenutak sezone!?

5.12.2025. 22:19

“INDIJSKA SERIJA”! DRAMA sa čokoladom se završila PUCANJEM DASKE!
Showbiz

“INDIJSKA SERIJA”! DRAMA sa čokoladom se završila PUCANJEM DASKE!

Srđanova mama se drži za glavu, devojka strepi, Zoki sa balkona gleda “indijsku seriju”…

5.12.2025. 22:14

“Emotivno sam SREĆNO ZALJUBLJENA već 9 godina; Marko je meni jako bitan u životu… Pored njega se osećam kao da sam svake godine bolji čovek”
Showbiz

“Emotivno sam SREĆNO ZALJUBLJENA već 9 godina; Marko je meni jako bitan u životu… Pored njega se osećam kao da sam svake godine bolji čovek”

Sanja je napravila simpatičan gest i svojoj podršci za stolom – mami, dečku i najboljoj drugarici, odnela da probaju jednu zanimljivu komponentu deserta koji je pripremala.

5.12.2025. 22:11

Srđan ISKRENO o PROBLEMU GOJAZNOSTI: “Nisam srećan formatom u kom se trenutno nalazim”
Showbiz

Srđan ISKRENO o PROBLEMU GOJAZNOSTI: “Nisam srećan formatom u kom se trenutno nalazim”

“Svestan sam da to negativno utiče na zdravlje. Želeo bih da učinim nešto po tom pitanju, da napravim neke promene u životu, no…”

5.12.2025. 22:06

Sanja pravi PEH - Ljubica ODLUČNA: Radite ponovo!
Showbiz

Sanja pravi PEH - Ljubica ODLUČNA: Radite ponovo!

Ono što nije smelo da se desi, desilo se…

5.12.2025. 22:03

Sanjina mama otkrila: Prve njene igračke su bile šerpe; dedi je napravila kuhinju; takva je bila i u streljaštvu...
Showbiz

Sanjina mama otkrila: Prve njene igračke su bile šerpe; dedi je napravila kuhinju; takva je bila i u streljaštvu...

Sanja je detaljno opisala šta bi uradila sa novcem od nagrade, a njena mama je otkrila brojne zanimljivosti o ćerki!

5.12.2025. 21:46

Ona je PRVA ELIMINISANA u finalu „MasterChef Srbija“, deca u suzama, a sudija poručuje: „Divim vam se svim svojim bićem“
Showbiz

Ona je PRVA ELIMINISANA u finalu „MasterChef Srbija“, deca u suzama, a sudija poručuje: „Divim vam se svim svojim bićem“

Njima je najteže palo...

5.12.2025. 21:38

Jelena je ZABRINUTA: „Mislim da se Ljubici to nije dopalo“
Showbiz

Jelena je ZABRINUTA: „Mislim da se Ljubici to nije dopalo“

Posle predjela, troje najboljih u četvrtoj sezoni pred sudije iznoose kreacije svojih glavnih jela.

5.12.2025. 21:25

Danas dobijamo NOVOG POBEDNIKA "MasterChef Srbija": Ko će osvojiti PRVO MESTO i nagradu od 50.000 evra?
SUPERFINALE, VEČERAS NA TV PRVA!

Danas dobijamo NOVOG POBEDNIKA "MasterChef Srbija": Ko će osvojiti PRVO MESTO i nagradu od 50.000 evra?

Večeras od 21.10 na Prvoj televiziji očekuje vas superfinale četvrte sezone najgledanijeg kulinarskog takmičenja "MasterChef Srbija".

5.12.2025. 10:03

MasterChef Srbija - Petak, 5. decembar - Da li ste spremni za SUPERFINALE i proglašenje POBEDNIKA 4. sezone?
Najava

MasterChef Srbija - Petak, 5. decembar - Da li ste spremni za SUPERFINALE i proglašenje POBEDNIKA 4. sezone?

Laskava titula "MasterChefa Srbija", ali i nagrada od 50 hiljada evra biće dodeljena četvrti put, u drugoj finalnoj epizodi četvrte sezone ovog gledanog kulinarskog šoua.

4.12.2025. 22:39

Srđan otkrio šta bi uradio kada bi se „MasterChef“ nagrada našla u njegovim rukama!
Showbiz

Srđan otkrio šta bi uradio kada bi se „MasterChef“ nagrada našla u njegovim rukama!

A šta je mama Gordana otrkila o svom sinu?

4.12.2025. 22:26

„Ja bih blejala na tom drvetu i pevala Draganu Mirković dok deda okopava luk... Deke nema, nema ni kajsije, osušila se“
Showbiz

„Ja bih blejala na tom drvetu i pevala Draganu Mirković dok deda okopava luk... Deke nema, nema ni kajsije, osušila se“

Na kratko se vratila u detinjstvo...

4.12.2025. 22:21

Jelena NIJE MOGLA DA VERUJE koliko su joj DECA porasla od kada ih je zadnji put videla! „Ti si promenio glas za ovo vreme“ (VIDEO)
Showbiz

Jelena NIJE MOGLA DA VERUJE koliko su joj DECA porasla od kada ih je zadnji put videla! „Ti si promenio glas za ovo vreme“ (VIDEO)

Jelena je ostala šokirana činjenicom koliko su joj deca porasla od kada ih je poslednji put videla, a naročito je bila iznenađena promenom glasa srednjeg sina...

4.12.2025. 22:14

Sanjin dečko priznao: Jako mi je nedostala, ali ovo je „once in a lifetime!“
Showbiz

Sanjin dečko priznao: Jako mi je nedostala, ali ovo je „once in a lifetime!“

Marko je otkrio da su u vezi desetak godina i da rade zajedno...

4.12.2025. 22:12

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali u glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, sačekajte. Malo napetosti u emotivnim odnosima – trenutno se ne razumete najbolje. Ne potencirajte na tenziji.

bik
Bik

Osećate pritisak vezan za poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umete da učinite da se partner oseća loše, jer znate njegove slabe tačke.

blizanci
Blizanci

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima, ali vam se čini da vaše reči baš I ne dopiru do njih. Imate osećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” I da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora I pritisak od strane partnera.

rak
Rak

Sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

lav
Lav

Sami sebi namećete presiju, ali nekako uspevate da sa ovim izađete na kraj I ostvarite solidne rezultate. U emotivnom segmentu – želite razrešenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

devica
Devica

Iako neka pitanja teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nežnost.

vaga
Vaga

Neke obaveze ne uspevate da privedete kraju na vreme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe da biste ovo uspešno priveli kraju. Odnos sa voljenom osobom je promenljiv I utiče na vaše raspoloženje.

škorpija
Škorpija

Rešeni ste da neke obaveze konačno privedete kraju. Dan pred vama je prilično dobar, a itekako je moguće da ćete dobiti I poziv vezan za dogovor sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio deo vašeg života I ne znate da li da povučete neki potez…

strelac
Strelac

Dosta posla vas očekuje, a vama koncentracija trenutno baš I nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

jarac
Jarac

Dosta toga je na vašoj strani, oni sa kojima dolazite u kontakt biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć I podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi želele da vam se više približe.

vodolija
Vodolija

Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo verovatno da to možete uspeti. Pre je izvesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična, ali koja će vas udaviti svojim pričama.

ribe
Ribe

Oprez u bilo kojoj vrsti dogovora sada jeste potreban, jer nisam sigurna da se na pravi način razumete sa onima preko puta vas. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osećaj da ste preplavljeni ljubavlju I nežnošću prema osobi koju volite.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.