Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

razvod

Sem Asgari otkrio DETALJE IZ BRAKA sa Britni Spirs, pa priznao: To je bilo NAJČUDNIJE čemu sam u životu prisustvovao!
Showbiz

Sem Asgari otkrio DETALJE IZ BRAKA sa Britni Spirs, pa priznao: To je bilo NAJČUDNIJE čemu sam u životu prisustvovao!

Sem Asgari iskreno govorio o ljubavi sa čuvenom pevačicom.

29.1.2025. 12:11

Zvezda "IGRE PRESTOLA" javno potvrdila RASKID sa poznatim glumcem: Evo šta je rekla o emotivnom krahu
Showbiz

Zvezda "IGRE PRESTOLA" javno potvrdila RASKID sa poznatim glumcem: Evo šta je rekla o emotivnom krahu

Ostali su u prijateljskim odnosima.

26.1.2025. 8:04

Nikola Rađen otkrio da li je spreman za NOVU LJUBAV, pa progovorio o ODNOSU sa Anom Kokić!
Showbiz

Nikola Rađen otkrio da li je spreman za NOVU LJUBAV, pa progovorio o ODNOSU sa Anom Kokić!

Prethodna godina je za Nikolu Rađena bila turbulenta i puna izazova.

23.1.2025. 9:01

Ova pesma Nade Obrić nosi BOLNU PRIČU: "Do nje sam došla u periodu kada sam se RAZVODILA"!
Showbiz

Ova pesma Nade Obrić nosi BOLNU PRIČU: "Do nje sam došla u periodu kada sam se RAZVODILA"!

Pevačica Nada Obrić poznata je po pesmama koje su postale pravi vanvremenski hitovi, a među njima se izdvaja jedna koja je za nju posebno značajna.

6.1.2025. 10:22

Holivudski parovi kojima je "PRESUDILA UKLETA 7. GODINA BRAKA"!
Životne priče

Holivudski parovi kojima je "PRESUDILA UKLETA 7. GODINA BRAKA"!

Sigurno ste čuli da je sedma godina braka ta koja može da "presudi" odnosu...

5.1.2025. 12:00

Ilma Karahmet JAVNO progovorila o RAZVODU: Žao mi je što je tako ZAVRŠILO... (VIDEO)
trudila se da sačuva brak

Ilma Karahmet JAVNO progovorila o RAZVODU: Žao mi je što je tako ZAVRŠILO... (VIDEO)

Mlada pevačica Ilma Karahmet nedavno je prošla kroz proces razvoda, a sada je o tome javno govorila pred kamerama "Exkluziva".

29.11.2024. 10:02

Razvela se od milijardera, pa SMUVALA NJEGOVOG RADNIKA: Ovo je NOVI DEČKO Melinde Gejts!
Showbiz

Razvela se od milijardera, pa SMUVALA NJEGOVOG RADNIKA: Ovo je NOVI DEČKO Melinde Gejts!

Nakon razvoda, pronašla je sreću kraj mlađeg muškarca.

3.11.2024. 8:41

Bogoljub Karić PREKINUO intervju Jelene Karleuše, a pevačica poručuje: On je uvek tu kada se RAZVEDEM! (VIDEO)
Showbiz

Bogoljub Karić PREKINUO intervju Jelene Karleuše, a pevačica poručuje: On je uvek tu kada se RAZVEDEM! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama "Exkluziva" govorila je o brojnim temama iz privatnog, ali i poslovnog života!

31.10.2024. 10:29

"Ako se stvari ne promene, gotovo je"; Muž razmišlja o razvodu zbog OVE JEDNE STVARI - nije u pitanju preljuba, a mnogi ga podržavaju
Ljubav & veze

"Ako se stvari ne promene, gotovo je"; Muž razmišlja o razvodu zbog OVE JEDNE STVARI - nije u pitanju preljuba, a mnogi ga podržavaju

Iako je kod većine parova razlog za razlaz najčešće preljuba ili finansijski problemi, ovaj muškarac ima krajnje drugačiju priču sa svojom suprugom.

21.10.2024. 15:00

Ova tri horoskopska znaka RAZVODE SE ČEŠĆE od ostalih!
Astro

Ova tri horoskopska znaka RAZVODE SE ČEŠĆE od ostalih!

Razvod je jedna od najtežih životnih odluka, no neki su horoskopski znakovi skloniji prekidima od drugih.

18.10.2024. 15:00

Dženifer Lopez konačno progovorila o RAZVODU od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."
Showbiz

Dženifer Lopez konačno progovorila o RAZVODU od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."

Pevačica javno progovorila o svemu!

10.10.2024. 10:10

Anđelka Stević Žugić progovorila o RAZVODU: Ima života posle toga, ali NIJE LAKO... (VIDEO)
Showbiz

Anđelka Stević Žugić progovorila o RAZVODU: Ima života posle toga, ali NIJE LAKO... (VIDEO)

Javne ličnosti govorile su o razvodima brakovima, a među njima na ovu temu govorila je i glumica Anđelka Stević Žugić.

4.10.2024. 9:59

Jelena Karleuša priznaje da se čula sa Duškom Tošićem NAKON RAZVODA: Pevačica otkrila DETALJE razgovora! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša priznaje da se čula sa Duškom Tošićem NAKON RAZVODA: Pevačica otkrila DETALJE razgovora! (VIDEO)

Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić nedavno su zvanično stavili tačku na svoj brak, a pevačica sada otkriva da se čula sa bivšim suprugom.

26.9.2024. 11:36

Stručnjaci naveli glavni razlog zbog kojeg se žene odlučuju na razvod - možda vas iznenadi!
Ljubav & veze

Stručnjaci naveli glavni razlog zbog kojeg se žene odlučuju na razvod - možda vas iznenadi!

Evo šta se krije iza razloga koji žene pokreće na pomisao o razvodu i šta muškarci mogu primeniti/promeniti.

22.9.2024. 16:00

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Neke stvari smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se dodatno aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

bik
Bik

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

blizanci
Blizanci

Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom.

rak
Rak

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada.

lav
Lav

Čini vam se da za šta god da se danas uhvatite – nikako ne uspevate da završite na onaj način koji ste vi zamislili. Prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

devica
Devica

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

vaga
Vaga

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsećajte je na njene prošle greške.

škorpija
Škorpija

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor, i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite onim osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju.

strelac
Strelac

Ako imate nameru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi deo dana. Tada ćete biti mnogo više fokusirani i koncentrisani. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna, jer možete ugovoriti susret.

jarac
Jarac

Nesigurnost i neizvesnost biće naglašene u prvom delu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete mnogo jasnije videti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, nema razloga da se ustručavate.

vodolija
Vodolija

Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

ribe
Ribe

Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodnevni period, kada imate mnogo više ubedljivosti i dobre energije. Zamerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.