Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

razvod

Sem Asgari otkrio DETALJE IZ BRAKA sa Britni Spirs, pa priznao: To je bilo NAJČUDNIJE čemu sam u životu prisustvovao!
Showbiz

Sem Asgari otkrio DETALJE IZ BRAKA sa Britni Spirs, pa priznao: To je bilo NAJČUDNIJE čemu sam u životu prisustvovao!

Sem Asgari iskreno govorio o ljubavi sa čuvenom pevačicom.

29.1.2025. 12:11

Zvezda "IGRE PRESTOLA" javno potvrdila RASKID sa poznatim glumcem: Evo šta je rekla o emotivnom krahu
Showbiz

Zvezda "IGRE PRESTOLA" javno potvrdila RASKID sa poznatim glumcem: Evo šta je rekla o emotivnom krahu

Ostali su u prijateljskim odnosima.

26.1.2025. 8:04

Nikola Rađen otkrio da li je spreman za NOVU LJUBAV, pa progovorio o ODNOSU sa Anom Kokić!
Showbiz

Nikola Rađen otkrio da li je spreman za NOVU LJUBAV, pa progovorio o ODNOSU sa Anom Kokić!

Prethodna godina je za Nikolu Rađena bila turbulenta i puna izazova.

23.1.2025. 9:01

Ova pesma Nade Obrić nosi BOLNU PRIČU: "Do nje sam došla u periodu kada sam se RAZVODILA"!
Showbiz

Ova pesma Nade Obrić nosi BOLNU PRIČU: "Do nje sam došla u periodu kada sam se RAZVODILA"!

Pevačica Nada Obrić poznata je po pesmama koje su postale pravi vanvremenski hitovi, a među njima se izdvaja jedna koja je za nju posebno značajna.

6.1.2025. 10:22

Holivudski parovi kojima je "PRESUDILA UKLETA 7. GODINA BRAKA"!
Životne priče

Holivudski parovi kojima je "PRESUDILA UKLETA 7. GODINA BRAKA"!

Sigurno ste čuli da je sedma godina braka ta koja može da "presudi" odnosu...

5.1.2025. 12:00

Ilma Karahmet JAVNO progovorila o RAZVODU: Žao mi je što je tako ZAVRŠILO... (VIDEO)
trudila se da sačuva brak

Ilma Karahmet JAVNO progovorila o RAZVODU: Žao mi je što je tako ZAVRŠILO... (VIDEO)

Mlada pevačica Ilma Karahmet nedavno je prošla kroz proces razvoda, a sada je o tome javno govorila pred kamerama "Exkluziva".

29.11.2024. 10:02

Razvela se od milijardera, pa SMUVALA NJEGOVOG RADNIKA: Ovo je NOVI DEČKO Melinde Gejts!
Showbiz

Razvela se od milijardera, pa SMUVALA NJEGOVOG RADNIKA: Ovo je NOVI DEČKO Melinde Gejts!

Nakon razvoda, pronašla je sreću kraj mlađeg muškarca.

3.11.2024. 8:41

Bogoljub Karić PREKINUO intervju Jelene Karleuše, a pevačica poručuje: On je uvek tu kada se RAZVEDEM! (VIDEO)
Showbiz

Bogoljub Karić PREKINUO intervju Jelene Karleuše, a pevačica poručuje: On je uvek tu kada se RAZVEDEM! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama "Exkluziva" govorila je o brojnim temama iz privatnog, ali i poslovnog života!

31.10.2024. 10:29

"Ako se stvari ne promene, gotovo je"; Muž razmišlja o razvodu zbog OVE JEDNE STVARI - nije u pitanju preljuba, a mnogi ga podržavaju
Ljubav & veze

"Ako se stvari ne promene, gotovo je"; Muž razmišlja o razvodu zbog OVE JEDNE STVARI - nije u pitanju preljuba, a mnogi ga podržavaju

Iako je kod većine parova razlog za razlaz najčešće preljuba ili finansijski problemi, ovaj muškarac ima krajnje drugačiju priču sa svojom suprugom.

21.10.2024. 15:00

Ova tri horoskopska znaka RAZVODE SE ČEŠĆE od ostalih!
Astro

Ova tri horoskopska znaka RAZVODE SE ČEŠĆE od ostalih!

Razvod je jedna od najtežih životnih odluka, no neki su horoskopski znakovi skloniji prekidima od drugih.

18.10.2024. 15:00

Dženifer Lopez konačno progovorila o RAZVODU od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."
Showbiz

Dženifer Lopez konačno progovorila o RAZVODU od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."

Pevačica javno progovorila o svemu!

10.10.2024. 10:10

Anđelka Stević Žugić progovorila o RAZVODU: Ima života posle toga, ali NIJE LAKO... (VIDEO)
Showbiz

Anđelka Stević Žugić progovorila o RAZVODU: Ima života posle toga, ali NIJE LAKO... (VIDEO)

Javne ličnosti govorile su o razvodima brakovima, a među njima na ovu temu govorila je i glumica Anđelka Stević Žugić.

4.10.2024. 9:59

Jelena Karleuša priznaje da se čula sa Duškom Tošićem NAKON RAZVODA: Pevačica otkrila DETALJE razgovora! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša priznaje da se čula sa Duškom Tošićem NAKON RAZVODA: Pevačica otkrila DETALJE razgovora! (VIDEO)

Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić nedavno su zvanično stavili tačku na svoj brak, a pevačica sada otkriva da se čula sa bivšim suprugom.

26.9.2024. 11:36

Stručnjaci naveli glavni razlog zbog kojeg se žene odlučuju na razvod - možda vas iznenadi!
Ljubav & veze

Stručnjaci naveli glavni razlog zbog kojeg se žene odlučuju na razvod - možda vas iznenadi!

Evo šta se krije iza razloga koji žene pokreće na pomisao o razvodu i šta muškarci mogu primeniti/promeniti.

22.9.2024. 16:00

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Smeta vam što drugi pokušavaju da utiču na vaše mišljenje iako ste im više puta dokazali da ste osoba koja je sposobna da razmišlja svojom glavom. Ako budete odreagovali može doći i do rasprave. Emotivni partner ima planove koji vas ne uključuju.

bik
Bik

Svesni ste da ste sami isprovocirali jednu situaciju, pa sada ćutite i trpite ono što se dešava. Najradije bi povukli neke reči ili poteze, ali to je sada nemoguće. Makar odreagujte onako kako treba na sve ovo – smirujte, balansirajte, pokušajte na lep način.

blizanci
Blizanci

Dobro saslušajte šta neko pokušava da vam kaže ili na šta se trudi da vam skrene pažnju. Nemojte se olako odnositi prema savetima . Ovaj obrazac ponašanja možete primeniti i u odnosu sa partnerom što može izazvati njegovu burnu reakciju.

rak
Rak

Možete biti neraspoloženi što vaši predlozi ne nailaze na razumevanje, ili što se saradnici ili kolege olako odnose prema njima. Trudićete se da vaše reakcije ostanu na nivou poslovnosti. Potrebno je da više pažnje posvetite članu porodice.

lav
Lav

Niste baš voljni da saslušate savete, mada morate priznati da imaju smisla. Nemojte pokušavati da tuđe ideje proturite kao svoje. Zar nije lakše da priznate da je neko drugi bio u pravu. Niste najsavršeniji. Ne solite pamet voljenoj osobi, ona to nikako ne voli.

devica
Devica

Malo vas uznemirava što se poslovne situacije smenjuju jedna za drugom i što počinjete polako da se gubite u dešavanjima. Čeka vas dosta obaveza u toku dana. Danas niste spremni na ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom. Samo kuliranje.

vaga
Vaga

Vaša raspoloženja će se menjati kako se budu menjale okolnosti. A pošto danas ide dosta nepredviđenih situacija, moguće je da će stres povremeno kod vas biti dosta jak. Ipak, uspevate da pregurate dan. Razmišljate da li da date šansu jednoj zanimljivoj osobi.

škorpija
Škorpija

To što biste vi sada želeli očigledno je da je teško ostvarivo, a vi se samo bez razloga nervirate. Nečije reči ili postupci vas mogu dotaći, pogotovo ako ste smatrali da je ta osoba na vašoj strani. Nervirate se u sebi zbog ljubomore i budno pratite svaki partnerov korak.

strelac
Strelac

Očekivali ste da će vam neko izaći u susret, a sada vam je jasno da će ovo biti samo polovično. Neko se predstavljao uticajniji i moćniji nego što to zaista i jeste. U emotivnim relacijama danas možete biti malo nervozniji i previše sitničavi prema voljenoj osobi.

jarac
Jarac

Nemate podršku od bitnog saradnika i ostavljeni ste da sa nekom situacijom sami izlazite na kraj. Drugi pritiskaju vas, pa ćete biti skloni da i vi taj pritisak prebacite na ljude kojima ste okruženi. Nemojte u odnosu sa partnerom ispoljavati svoju tešku stranu.

vodolija
Vodolija

Neko vam svojim predomišljanjem u poslednjem trenutku kvari planove i dnevni raspored. Pokušavate da na brzinu nađete izlaz iz ove situacije. Teško je da možete da se oslonite na druge. Ne prenosite svoju nervozu i neraspoloženje na voljenu osobu.

ribe
Ribe

Neke situacije su se nakupile i danas morate da se izborite sa njima. Izgleda kao da vas sa svih strana gađaju problemi. Biće vam potrebno mnogo organizovanosti i koncentracije da biste sve ovo priveli kraju. Emotivno – isključivost i ljubomora.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.