• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

bolest

Džesi Džej ponovo u bolnici: Teško dišem...
Showbiz

Džesi Džej ponovo u bolnici: Teško dišem...

Pevačica Džesi Džej (37) nedavno je održala poslednji nastup pre nego što je odlučila da se povuče sa scene zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

4.8.2025. 12:10

Poznati glumac progovorio O BORBI SA RAKOM: Ovo je posao sa punim radnim vremenom
Showbiz

Poznati glumac progovorio O BORBI SA RAKOM: Ovo je posao sa punim radnim vremenom

Porodica mu je podrška.

4.8.2025. 11:08

Vedrana Rudan se potresnim rečima oglasila IZ BOLNICE: "Očajna razmišljam kada ću konačno..."
Showbiz

Vedrana Rudan se potresnim rečima oglasila IZ BOLNICE: "Očajna razmišljam kada ću konačno..."

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) već neko vreme vodi tešku borbu s rakom žučnih kanala.

4.8.2025. 8:11

"Kada sam prvi put dobio dijagnozu, svakako sam bio šokiran" Džastin Timberlejk JAVNO PROGOVORIO o opasnoj bolesti
Showbiz

"Kada sam prvi put dobio dijagnozu, svakako sam bio šokiran" Džastin Timberlejk JAVNO PROGOVORIO o opasnoj bolesti

Pevač je odlučio da sa fanovima podeli šta mu se dešava, kako bi na neki način pomogao drugima koji takođe prolaze kroz istu bolest.

1.8.2025. 11:32

Lekari su mislili da su simptomi SAMO „U NJENOJ GLAVI“, a mesecima kasnije ustanovljena joj je teška bolest...
Životne priče

Lekari su mislili da su simptomi SAMO „U NJENOJ GLAVI“, a mesecima kasnije ustanovljena joj je teška bolest...

Nalazi su pokazivali da je sve u redu, pa su stručnjaci mislili da se radi o poremećaju u ishrani

24.6.2025. 12:00

Preminuo poznati pevač: Porodica potvrdila tužnu vest
Showbiz

Preminuo poznati pevač: Porodica potvrdila tužnu vest

Godinama se nije pojavljivao u javnosti.

10.6.2025. 9:24

Ispovest Marije Šerifović o BORBI ZA POTOMSTVO: Verica se oporavljala od KANCERA, a ja...
Showbiz

Ispovest Marije Šerifović o BORBI ZA POTOMSTVO: Verica se oporavljala od KANCERA, a ja...

Pevačica Marija Šerifović javno je progovorila o borbi za potomstvo.

12.5.2025. 10:34

Glumac prvi put progovorio O BORBI SA RAKOM: Mislio sam da meni tako nešto NE MOŽE DA SE DESI...
Showbiz

Glumac prvi put progovorio O BORBI SA RAKOM: Mislio sam da meni tako nešto NE MOŽE DA SE DESI...

Čitava drama naterala ga je da promeni život iz korena.

2.4.2025. 9:24

Maja je IGNORISALA OVE SIMPTOME, a onda je saznala da boluje od OPASNE BOLESTI: Evo zašto je JAKO VAŽNO da posetite lekara ako ih PRIMETITE!
Zdravlje & lepota

Maja je IGNORISALA OVE SIMPTOME, a onda je saznala da boluje od OPASNE BOLESTI: Evo zašto je JAKO VAŽNO da posetite lekara ako ih PRIMETITE!

Pre nego što je otkrila da ima opasnu bolest, Maja Marković je bila aktivna i osećala se odlično. Međutim, onda je usledilo dijagnoza kojoj se nije nadala.

24.3.2025. 15:00

Glumica pokazala LICE U PEČATIMA, pa otkrila od čega boluje!
Showbiz

Glumica pokazala LICE U PEČATIMA, pa otkrila od čega boluje!

Glumica je stavila do znanja da se i mnoge poznate ličnosti susreću sa svakodnevnim problemima.

24.3.2025. 9:48

"Upala srčanog mišića je izuzetno PODMUKLA BOLEST": Doktorka apeluje na jednu stvar! (VIDEO)
Zdravlje & lepota

"Upala srčanog mišića je izuzetno PODMUKLA BOLEST": Doktorka apeluje na jednu stvar! (VIDEO)

Kako se otkriva i leči bolest upale srčanog mišića kod dece, kao i koliko brzo se razvijaju simptomi, objasnila je za TV Prva Staša Krasić, pedijatar kardiolog sa Instituta za majku i dete.

9.3.2025. 12:11

Ljiljana Stjepanović bila prikovana za INVALIDSKA KOLICA: Lekari su me OTPISALI...
"BILA SAM JAKO BOLESNA"

Ljiljana Stjepanović bila prikovana za INVALIDSKA KOLICA: Lekari su me OTPISALI...

Glumica Ljiljana Stjepanović govorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se dugo borila.

23.12.2024. 9:51

Poznati glumac rasprodaje stvari kako bi PLATIO LEČENJE
Showbiz

Poznati glumac rasprodaje stvari kako bi PLATIO LEČENJE

Glumac Džejms Van Der Bik kome je otkriven rak debelog creva rasprodaje stvari kako bi skupio novac za lečenje.

4.12.2024. 9:24

Glumac kog su u Srbiji obožavali otkrio da BOLUJE OD RAKA: Porodica mi je PODRŠKA...
Showbiz

Glumac kog su u Srbiji obožavali otkrio da BOLUJE OD RAKA: Porodica mi je PODRŠKA...

Nije otkrivao previše detalja.

4.11.2024. 10:07

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Današnji dan obavezno iskoristite za kontakte sa prijateljima, pogotovo onima koje niste videli duže vreme. Provešćete se odlično, bilo da izađete ili napravite neku kućnu varijantu druženja. Potreban vam je smeh i opuštenost.

bik
Bik

Razmišljate o svojim ciljevima, o tome šta ste postigli, a šta ne. Jednostavno, sabirate utiske i pokušavate da osmislite neki plan za dalje. Nemojte se u potpunosti uplesti u ono „šta bi bilo kad bi bilo“ – izađite – neki ljudi čekaju na vas.

blizanci
Blizanci

U prvom delu dana ćete biti pomalo nestrpljivi, verovatno zato što niste uspeli da se dobro odmorite. Ostatak dana je više nego dobar, vreme je da se posvetite onim planovima i osobama koje ste do sada zapostavljali.

rak
Rak

Pravićete sitne promene u svom okruženju, kupiti neke lepe sitnice i truditi se da uredite svoj dom sa ljubavlju i pažnjom. Više ćete se posvetiti i odnosu sa članovima porodice ili emotivnim partnerom. Trudite se da sve funkcioniše kako treba.

lav
Lav

Vaša je pažnja danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da je nečim iznenadite, ili da zajedno iskoristite ovaj dan u nekim „akcijama“. Možete otići kod zajedničkih prijatelja ili izaći do tržnog centra ili obližnjeg restorana.

devica
Devica

Danas ćete se posvetiti sitnijim obavezama oko kuće ili oko članova porodice. Ništa preterano, čisto da malo potrošite svoje vreme. Na ovaj način se odmarate i opuštate. Vrlo dobar odnos sa voljenom osobom – mogućnost zajedničkog izlaska.

vaga
Vaga

Vaša je pažnja u potpunosti usmerena na emotivnog partnera ili na osobu koja vam se dopada. Ukoliko je ovo drugo slučaj – sigurno je da možete ugovoriti susret koji mnogo obećava. Danas se mogu pokrenuti nove emotivne priče.

škorpija
Škorpija

Danas će vam najviše prijati da vreme provedete kod kuće. Potrebno vam je opuštanje, potrebna vam je sigurnost i toplina koju samo vaš dom i ukućani mogu da vam pruže. Provešćete neke mirne momente, potpuno zadovoljni.

strelac
Strelac

Vama kao da nije bilo dosta jurnjave u prethodnim danima, pa ste i danas rešili da vas ni u jednom momentu „ne drži mesto“. Susreti sa prijateljima, ali je moguć i sastanak sa osobom koja vam je privlačna. Odličan dan.

jarac
Jarac

Danas samo želite da vas svi ostave na miru. Najradije biste ceo dan prespavali ili leškarili gledajući televizor ili slušajući muziku. Posvetite malo svog vremena i ukućanima i emotivnom partneru – nemojte se baš potpuno osamiti.

vodolija
Vodolija

Danas očekujte veći priliv energije, zainteresovanost za društvenost ili izlazak sa prijateljima. Najbolje bi bilo da dan provedete van kuće, ukoliko je to moguće. Potrebno je da budete što više u pokretu i okruženi ljudima, jer se tako punite energijom.

ribe
Ribe

Osećate se smireno i rasterećeno. Kao da su sve stvari došle na svoje mesto i vi možete da se malo opustite. Razmišljate o mnogim situacijama koje bar za sada stoje kao nerešene kod vas. Pokušaćete da sami sebi date odgovore na neka pitanja.  

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.