• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

bolest

Džesi Džej ponovo u bolnici: Teško dišem...
Showbiz

Džesi Džej ponovo u bolnici: Teško dišem...

Pevačica Džesi Džej (37) nedavno je održala poslednji nastup pre nego što je odlučila da se povuče sa scene zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

4.8.2025. 12:10

Poznati glumac progovorio O BORBI SA RAKOM: Ovo je posao sa punim radnim vremenom
Showbiz

Poznati glumac progovorio O BORBI SA RAKOM: Ovo je posao sa punim radnim vremenom

Porodica mu je podrška.

4.8.2025. 11:08

Vedrana Rudan se potresnim rečima oglasila IZ BOLNICE: "Očajna razmišljam kada ću konačno..."
Showbiz

Vedrana Rudan se potresnim rečima oglasila IZ BOLNICE: "Očajna razmišljam kada ću konačno..."

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan (75) već neko vreme vodi tešku borbu s rakom žučnih kanala.

4.8.2025. 8:11

"Kada sam prvi put dobio dijagnozu, svakako sam bio šokiran" Džastin Timberlejk JAVNO PROGOVORIO o opasnoj bolesti
Showbiz

"Kada sam prvi put dobio dijagnozu, svakako sam bio šokiran" Džastin Timberlejk JAVNO PROGOVORIO o opasnoj bolesti

Pevač je odlučio da sa fanovima podeli šta mu se dešava, kako bi na neki način pomogao drugima koji takođe prolaze kroz istu bolest.

1.8.2025. 11:32

Lekari su mislili da su simptomi SAMO „U NJENOJ GLAVI“, a mesecima kasnije ustanovljena joj je teška bolest...
Životne priče

Lekari su mislili da su simptomi SAMO „U NJENOJ GLAVI“, a mesecima kasnije ustanovljena joj je teška bolest...

Nalazi su pokazivali da je sve u redu, pa su stručnjaci mislili da se radi o poremećaju u ishrani

24.6.2025. 12:00

Preminuo poznati pevač: Porodica potvrdila tužnu vest
Showbiz

Preminuo poznati pevač: Porodica potvrdila tužnu vest

Godinama se nije pojavljivao u javnosti.

10.6.2025. 9:24

Ispovest Marije Šerifović o BORBI ZA POTOMSTVO: Verica se oporavljala od KANCERA, a ja...
Showbiz

Ispovest Marije Šerifović o BORBI ZA POTOMSTVO: Verica se oporavljala od KANCERA, a ja...

Pevačica Marija Šerifović javno je progovorila o borbi za potomstvo.

12.5.2025. 10:34

Glumac prvi put progovorio O BORBI SA RAKOM: Mislio sam da meni tako nešto NE MOŽE DA SE DESI...
Showbiz

Glumac prvi put progovorio O BORBI SA RAKOM: Mislio sam da meni tako nešto NE MOŽE DA SE DESI...

Čitava drama naterala ga je da promeni život iz korena.

2.4.2025. 9:24

Maja je IGNORISALA OVE SIMPTOME, a onda je saznala da boluje od OPASNE BOLESTI: Evo zašto je JAKO VAŽNO da posetite lekara ako ih PRIMETITE!
Zdravlje & lepota

Maja je IGNORISALA OVE SIMPTOME, a onda je saznala da boluje od OPASNE BOLESTI: Evo zašto je JAKO VAŽNO da posetite lekara ako ih PRIMETITE!

Pre nego što je otkrila da ima opasnu bolest, Maja Marković je bila aktivna i osećala se odlično. Međutim, onda je usledilo dijagnoza kojoj se nije nadala.

24.3.2025. 15:00

Glumica pokazala LICE U PEČATIMA, pa otkrila od čega boluje!
Showbiz

Glumica pokazala LICE U PEČATIMA, pa otkrila od čega boluje!

Glumica je stavila do znanja da se i mnoge poznate ličnosti susreću sa svakodnevnim problemima.

24.3.2025. 9:48

"Upala srčanog mišića je izuzetno PODMUKLA BOLEST": Doktorka apeluje na jednu stvar! (VIDEO)
Zdravlje & lepota

"Upala srčanog mišića je izuzetno PODMUKLA BOLEST": Doktorka apeluje na jednu stvar! (VIDEO)

Kako se otkriva i leči bolest upale srčanog mišića kod dece, kao i koliko brzo se razvijaju simptomi, objasnila je za TV Prva Staša Krasić, pedijatar kardiolog sa Instituta za majku i dete.

9.3.2025. 12:11

Ljiljana Stjepanović bila prikovana za INVALIDSKA KOLICA: Lekari su me OTPISALI...
"BILA SAM JAKO BOLESNA"

Ljiljana Stjepanović bila prikovana za INVALIDSKA KOLICA: Lekari su me OTPISALI...

Glumica Ljiljana Stjepanović govorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se dugo borila.

23.12.2024. 9:51

Poznati glumac rasprodaje stvari kako bi PLATIO LEČENJE
Showbiz

Poznati glumac rasprodaje stvari kako bi PLATIO LEČENJE

Glumac Džejms Van Der Bik kome je otkriven rak debelog creva rasprodaje stvari kako bi skupio novac za lečenje.

4.12.2024. 9:24

Glumac kog su u Srbiji obožavali otkrio da BOLUJE OD RAKA: Porodica mi je PODRŠKA...
Showbiz

Glumac kog su u Srbiji obožavali otkrio da BOLUJE OD RAKA: Porodica mi je PODRŠKA...

Nije otkrivao previše detalja.

4.11.2024. 10:07

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom» i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

bik
Bik

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

blizanci
Blizanci

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

rak
Rak

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

lav
Lav

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

devica
Devica

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

vaga
Vaga

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

škorpija
Škorpija

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

strelac
Strelac

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

vodolija
Vodolija

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

ribe
Ribe

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.