Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef

Takmičar priznao: „Da je pitanje – Srđan ili ja za pobedu, Srđan bi dobio tu pobedu, ja se ne bih ni borio!“
Showbiz

Takmičar priznao: „Da je pitanje – Srđan ili ja za pobedu, Srđan bi dobio tu pobedu, ja se ne bih ni borio!“

„Mnogo volim Srđana, stvarno“...

3.12.2025. 21:55

Ljubica U ČUDU posmatra kuvanje brokolija NAGLAVAČKE! „Ja to u životu nisam videla“
Showbiz

Ljubica U ČUDU posmatra kuvanje brokolija NAGLAVAČKE! „Ja to u životu nisam videla“

Sudija Ljubica gleda i ne veruje!

3.12.2025. 21:29

MEĐUSOBNO NERVIRANJE: „Sudija Filip me jako remeti, jako mi diže pritisak i jako me nervira!“
Showbiz

MEĐUSOBNO NERVIRANJE: „Sudija Filip me jako remeti, jako mi diže pritisak i jako me nervira!“

Problemi na sve strane!

3.12.2025. 21:26

Jelena pravi GREŠKU i baca važan sastojak – da li će joj KOLEGE POMOĆI?
Showbiz

Jelena pravi GREŠKU i baca važan sastojak – da li će joj KOLEGE POMOĆI?

Takmičari ne moraju da pomognu Jeleni, jer ovo kuvanje odlučuje o tome ko će u finale! A da li će joj ipak pomoći ili će je ova greška koštati finala?

3.12.2025. 21:23

MIŠELINOVI ŠEFOVI poslali video-poruke polufinalistima, a onda usledio šok - MEGA SPECIJALITET!
Showbiz

MIŠELINOVI ŠEFOVI poslali video-poruke polufinalistima, a onda usledio šok - MEGA SPECIJALITET!

„Počelo je u stomaku da mi kuva...“

3.12.2025. 21:13

"MasterChef Srbija" ove nedelje u DODATNOM TERMINU: Ne propustite DRUGU POLUFINALNU epizodu - Sreda, 3. decembar od 21.10 na TV Prva!
Showbiz

"MasterChef Srbija" ove nedelje u DODATNOM TERMINU: Ne propustite DRUGU POLUFINALNU epizodu - Sreda, 3. decembar od 21.10 na TV Prva!

Kulinarsko takmičenje "MasterChef Srbija" u petak, 5. decembra, dobija četvrtog pobednika, ali to neće biti jedino iznenađenje za gledaoce Prve televizije.

2.12.2025. 13:36

MasterChef Srbija - Sreda, 3. decembar - Ko odlazi u FINALE četvrte sezone?
Najava

MasterChef Srbija - Sreda, 3. decembar - Ko odlazi u FINALE četvrte sezone?

Najboljih četvoro takmičara četvrte sezone "MasterChef Srbija" ulazi u studio u drugoj polufinalnoj epizodi ove neizvesne završnice.

2.12.2025. 13:14

Sudija Ljubica otkrila SASTOJAK koji koristi u svojim jelima: Da li OVO tajna njenog USPEHA? (VIDEO)
Showbiz

Sudija Ljubica otkrila SASTOJAK koji koristi u svojim jelima: Da li OVO tajna njenog USPEHA? (VIDEO)

Koja im je omiljena internacionalna kuhinja, a koji začin najčešće koriste? Na ova i mnoga druga pitanja odgovarale su sudije „MasterChefa“ - Ljubica, Filip i Nenad.

2.12.2025. 12:05

Ovaj polufinalista je dobio NAJBOLJE OCENE od sudija „MasterChef Srbija“: „Trenutno ste na PRVOM MESTU“
Showbiz

Ovaj polufinalista je dobio NAJBOLJE OCENE od sudija „MasterChef Srbija“: „Trenutno ste na PRVOM MESTU“

Sudije su donele odluku - ovaj takmičar je spremio najbolje jelo u prvoj polufinalnoj večeri.

28.11.2025. 22:32

Sudije otkrivaju ko napušta „MasterChef Srbija“
Showbiz

Sudije otkrivaju ko napušta „MasterChef Srbija“

Sudije „MasterChef Srbija“ takmičarima su saopštile nova pravila.

28.11.2025. 22:24

Srđan sudije oborio sa nogu: „Opravdao je ulogu FAVORITA“
Showbiz

Srđan sudije oborio sa nogu: „Opravdao je ulogu FAVORITA“

Srđan je pred sudije izneo svoju verziju burgera, a ono po čemu se još istakao jeste zemička koju je sam mesio.

28.11.2025. 22:20

Tom Gretić počeo da se MRŠTI kada je probao jelo OVOG polufinaliste: „Samo jedno pitanje: Je l’ ste probali?“
Showbiz

Tom Gretić počeo da se MRŠTI kada je probao jelo OVOG polufinaliste: „Samo jedno pitanje: Je l’ ste probali?“

Jelena je pred sudije iznela rižoto sa lososom, međutim, čini se da ovo jelo nije bilo po njihovom ukusu.

28.11.2025. 22:15

Jelena doživela PEH u kuhinji „MasterChef Srbija“
Showbiz

Jelena doživela PEH u kuhinji „MasterChef Srbija“

Jelena je priznala da se na njenom tanjiru neće naći baš sve što je zamislila...

28.11.2025. 22:03

Sanju je u „MasterChef Srbija“ PRIJAVILA sestra, a evo i zbog čega
Showbiz

Sanju je u „MasterChef Srbija“ PRIJAVILA sestra, a evo i zbog čega

Sanja je priznala da je bila šokirana kada je svoju sestru ugledala u kuhinji „MasterChef Srbija“, a ono što je posebno zanimljivo jeste da ju je ona prijavila za takmičenje.

28.11.2025. 21:45

• 1
  • ...
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Neizvesnost, nedefinisanost, nesigurnost - cela paleta loših osećanja koja se vezuju za neke situacije na poslu i koja će vas danas zaokupljati. Imaćete želju da pobegnete i da se sklonite. Osetljiviji ste nego što mislite i partnerove reči ili postupci vas mogu povrediti.

bik
Bik

Neke stvari ste uspeli da odradite i sada posmatrate kako drugi žure pokušavajući da vas stignu. Vi ćete se okrenuti komunikaciji i pokušati da ugovorite jedan susret koji vam je bitan. Priča sa simpatijom se pokreće intenzivnije nego do sada.  

blizanci
Blizanci

Pokušali ste da napravite šemu rada i da se organizujete, ali shvatate da su to bile samo uzaludne nade. Neko suptilno pokušava da vam objasni gde ste pogrešili, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Niste fokusirani ni u odnosu sa voljenom osobom.

rak
Rak

Jedan problem ste rešili ali ih je ostalo još dosta koji čekaju vaše angažovanje. Sa žaljenjem shvatate da ćete morati da promenite planove koje ste imali za popodne. Tek u večernjim satima moći ćete da se posvetite sebi i kontaktu sa voljenom osobom.

lav
Lav

Danas vas čeka smireniji dan, ali daleko od toga da ćete biti spokojni. Sređujete zaostatke, sve vreme se boreći sa tvrdoglavim ljudima koji neće da vas saslušaju. Jedva ćete čekati da odete kući I da zaboravite na sve. Najbolje sa dragim osobama Ili partnerom.

devica
Devica

Niste sigurni da li postupate ispravno u jednoj poslovnoj situaciji, ali ćete se držati svojih stavova. Pre nego što odreagujete, proverite da li ste razumeli informacije koje su stigle do vas. Dan je dobar za emotivne susrete, ali tek u večernjim satima.

vaga
Vaga

Neke osobe koje su vam važne jesu na vašoj strani, ali vi I dalje ne vidite rešenje situacije koja vam je poslovno bitna. Nemate strpljenja i želite da rešite sve sad i odmah. Poslovne obaveze vam oduzimaju vreme i partnerski odnosi mogu trpeti.

škorpija
Škorpija

Rešili ste da u potpunosti zanemarite sve ono što je vezano za posao I da pustite da se situacije reše same od sebe. Ne želite više da gubite živce. Emocije koje u vama bujaju sve više pokušavate da potisnete, jer ne želite da se otvorite….još uvek.

strelac
Strelac

Danas je vreme da posvetite sebe porodici. Moguće je da se treba odraditi veći posao gde će se zahtevati vaše angažovanje. Uvek volite da budete na usluzi osobama koje su vam drage, ali će sve ovo verovatno poremetiti vaše planove za izlazak.

jarac
Jarac

Smatrate da ste apsolutno u pravu po jednom pitanju I ne želite čak ni zbog dobrih kolegijalnih odnosa da popustite. U poznanstvu sa nekom novom osobom trudićete se da ostavite dobar utisak. Ne može da se porekne da ste zainteresovani.

vodolija
Vodolija

Ako danas imate poslovnih obaveza, čuvajte se da ne napravite greške, jer će odmah biti primećene. I nije vam koncentracija na najvišem nivou, pa se bolje posvetite redovnim obavezama koje radite mehanički. Zato je dobar dan za sva emotivna pitanja.

ribe
Ribe

Velike promene raspoloženja I ljudima oko vas će biti teško da vas razumeju. Ni vi sami niste siguri šta se dešava, u jednom trenutku ste dobro raspoloženi I duhoviti, u drugom se nervirate . Partner može biti zabrinut I smatrati da je on kriv za ove oscilacije.  

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.