Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevač

Pevač otkrio zbog čega se POVUKAO SA ESTRADE kada je bio na vrhu popularnosti: Jedna stvar je PRESUDILA! (VIDEO)
Showbiz

Pevač otkrio zbog čega se POVUKAO SA ESTRADE kada je bio na vrhu popularnosti: Jedna stvar je PRESUDILA! (VIDEO)

Iako je bio na vrhu svoje muzičke karijere, pevač je ipak doneo odluku da se povuče sa scene.

8.10.2024. 10:39

Džastin Timberlejk PREKINUO KONCERT: Ovom potezu se niko nije nadao!
Showbiz

Džastin Timberlejk PREKINUO KONCERT: Ovom potezu se niko nije nadao!

Ovo veče će pevač i njegova supruga zauvek pamtiti!

7.10.2024. 9:49

Darko Lazić postao OTAC - pevač se odmah oglasio: Najsrećniji sam čovek na svetu!
Showbiz

Darko Lazić postao OTAC - pevač se odmah oglasio: Najsrećniji sam čovek na svetu!

Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji!

7.10.2024. 9:36

Sergej Ćetković pripremio IZNENAĐENJE za fanove: Pevač organizuje proslavu, a POZIVNICU će dobiti i njegovi obožavaoci! (VIDEO)
Showbiz

Sergej Ćetković pripremio IZNENAĐENJE za fanove: Pevač organizuje proslavu, a POZIVNICU će dobiti i njegovi obožavaoci! (VIDEO)

Pevač Sergej Ćetković uskoro će održati koncert u Sava Centru i na taj način obeležiće 25 godina muzičke karijere.

4.10.2024. 9:26

Pevač progovorio o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU - ne pomažu mu ni LEKOVI: Neprijatno mi je kada sa nekim razgovaram, TEŠKO MI JE... (VIDEO)
Showbiz

Pevač progovorio o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU - ne pomažu mu ni LEKOVI: Neprijatno mi je kada sa nekim razgovaram, TEŠKO MI JE... (VIDEO)

Pevač Željko Vasić gostujući u "Jutru" na TV Prva govorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se susreću njegova porodica i on.

9.9.2024. 14:13

Saša Matić ostvario SVOJ SAN: Pevač je samo o OVOME meštao kada je bio mali! (VIDEO)
Showbiz

Saša Matić ostvario SVOJ SAN: Pevač je samo o OVOME meštao kada je bio mali! (VIDEO)

Pevač Saša Matić ne krije koliko je srećan zbog ostvarenja velikog sna.

5.9.2024. 9:52

Saša Kovačević ROĐENDAN proslavio u Turskoj, a evo ko mu je pravio DRUŠTVO! (VIDEO)
Showbiz

Saša Kovačević ROĐENDAN proslavio u Turskoj, a evo ko mu je pravio DRUŠTVO! (VIDEO)

Pevač Saša Kovačević pred kamerama "Exkluziva" otkrio je zanimljive detalje iz privatnog života.

4.9.2024. 10:43

Svi su očekivali Dina Merlina na Senidinom KONCERTU, a evo zašto nije došao! (VIDEO)
Showbiz

Svi su očekivali Dina Merlina na Senidinom KONCERTU, a evo zašto nije došao! (VIDEO)

Pevačica Senida nedavno je održala solistički koncert na stadionu Tašmajdan, a iako su svi očekivali da će na sceni da joj je pridruži i Dino Merlin sa kojim ima duet, do toga ipak nije došlo.

3.9.2024. 9:17

Dino Merlin zbog bolesti zamalo NAPUSTIO muziku: Bio sam kao BILJKA, ali nekim čudom sam se izvukao!
Showbiz

Dino Merlin zbog bolesti zamalo NAPUSTIO muziku: Bio sam kao BILJKA, ali nekim čudom sam se izvukao!

Pevač Dino Merlin svoju karijeru gradio je isključivo na muzici, pa se o njegovom privatnom životu ne zna puno u javnosti, međuti, jednom prilikom govorio je o teškom periodu kroz koji je prolazio.

31.8.2024. 12:06

Princ od Vranje progovorio o HONORARU - evo koliko je ZARAĐIVAO pre popularnosti: Pevač prokomentarisao i EVROVIZIJU! (VIDEO)
Showbiz

Princ od Vranje progovorio o HONORARU - evo koliko je ZARAĐIVAO pre popularnosti: Pevač prokomentarisao i EVROVIZIJU! (VIDEO)

Pevač Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje, otkrio je koliko je nekada zarađivao.

31.8.2024. 10:32

Ovako je Eminem POMOGAO Edu Širanu kad je imao devet godina: Malo ko je za ovo znao!
Showbiz

Ovako je Eminem POMOGAO Edu Širanu kad je imao devet godina: Malo ko je za ovo znao!

Zahvaljujući reperu je rešio veliki problem!

29.8.2024. 10:49

Aca Lukas progovorio o MUZIČKOJ KARIJERI, pa priznao: Više nije važno koliko LJUDI ima i da li je neko prodao VIŠE KARATA! (VIDEO)
Showbiz

Aca Lukas progovorio o MUZIČKOJ KARIJERI, pa priznao: Više nije važno koliko LJUDI ima i da li je neko prodao VIŠE KARATA! (VIDEO)

Pevač Aca Lukas pred kamerama "Exkluziva" govorio je o dugogodišnjoj muzičkoj karijeri.

22.8.2024. 9:12

Bori Čorbi pogoršano zdravstveno stanje: Svi koncerti OTKAZANI - saopštenje grupe zabrinulo sve! (FOTO)
Showbiz

Bori Čorbi pogoršano zdravstveno stanje: Svi koncerti OTKAZANI - saopštenje grupe zabrinulo sve! (FOTO)

Muzičaru Bori Đorđeviću je narušeno zdravlje.

20.8.2024. 11:53

Zdravko Čolić  se prisetio POČETKA KARIJERE, a onda priznao da zbog OVE stvari NAJVIŠE ŽALI! (VIDEO)
Showbiz

Zdravko Čolić se prisetio POČETKA KARIJERE, a onda priznao da zbog OVE stvari NAJVIŠE ŽALI! (VIDEO)

Pevač Zdravko Čolić može da se pohvali višedecenijskom karijerom, ali zbog jedne stvari ipak žali.

20.8.2024. 9:21

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 17
Horoskop
ovan
Ovan

Neko sa posla vas nervira ponašanjima. Niste u strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

bik
Bik

Vaši predlozi mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

blizanci
Blizanci

Danas možete biti dosta impulsivni I tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

rak
Rak

Danas ste okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

lav
Lav

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje.

devica
Devica

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitni detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer ne možete da se opterećujete.

vaga
Vaga

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspešno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše.

škorpija
Škorpija

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rešavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo.

strelac
Strelac

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate pitanja koja ona nameće.

jarac
Jarac

Postoje osobe koje će se danas pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

vodolija
Vodolija

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

ribe
Ribe

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.