Darko će s jeseni dobiti treće dete, dok je to Katarini prva beba, a oboje ističu da su dugo želeli prinovu.

Kako iz prethodnih odnosa ima ćerku i sina, folker je otkrio kako su njegovi naslednici reagovali kada su saznali da će dobiti sestru.

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to - istakao je pevač i priznaje da je bilo i suza.

- Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene - dodao je pevač.

Na pitanje da li Kaća zahtevna trudnica dodao je da je malo počela da ga "maltretira".

- Do juče nije bila, a onda je počela malo da me maltretira. Sve su to lepe i slatke muke, ništa mi nije teško. Ja svima ispunjavam sve želje - kaže Lazić.

Iako se spekulisalo odmah da čekaju devojčicu, Darko je sada to potvrdio i zvanično.

- Devojčica je. Mi smo oboje hteli devojčicu. O imenu još nismo razmišljali, ima vremena, lagano - kaže pevač.

Njegova majka Branka veoma je ponosna što će dobiti još jedno unuče.

- Moja majka je presrećna. Ona voli decu, ima već četvoro unučadi. Njoj je to posle svega što nam se desilo, nešto najlepše. Popila je tri čašice rakije - otkrio je Lazić.

Kako su Kaća i on jedno drugom prva ljubav, Darko smatra da je Katarina oduvek znala da će dobiti dete upravo sa njim.

- Mislim da da. To je tako suđeno da bude, da se posle svih ovih godina mi ponovo nađemo. Ta ljubav nikad nije prestajala skroz, emocije su bile tu. To je sudbinski - zaključio je Darko Lazić za "Blic".