Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Darko Lazić

Izjava Darka Lazića nakon GUBITKA BRATA: " Izgubio sam pola sebe, pola svog života"
Showbiz

Izjava Darka Lazića nakon GUBITKA BRATA: " Izgubio sam pola sebe, pola svog života"

Rođeni brat Darka Lazića poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Vladimirci.

13.3.2026. 10:22

Stoja otkrila ko je po njenom mišljenju NAJBOLJA ZVEZDA GRANDA: "Ne interesuje me njegov privatan život, može mu se"
Showbiz

Stoja otkrila ko je po njenom mišljenju NAJBOLJA ZVEZDA GRANDA: "Ne interesuje me njegov privatan život, može mu se"

Iako postoji mišljenje da na estradi vlada sujeta među kolegama, Stoja je nedavno za Grand otkrila kog mlađeg pevača ceni.

1.3.2026. 10:01

Darko Lazić napravio frizuru sa početka KARIJERE, pa poručio: "Vraćam se na staro"
Showbiz

Darko Lazić napravio frizuru sa početka KARIJERE, pa poručio: "Vraćam se na staro"

Nova godina, nove odluke.

13.2.2026. 11:11

Ovako se proslavljaju BADNJI DAN I BOŽIĆ u domu Darka Lazića: Pevač na ovaj veliki PRAZNIK nikada ne radi!
Showbiz

Ovako se proslavljaju BADNJI DAN I BOŽIĆ u domu Darka Lazića: Pevač na ovaj veliki PRAZNIK nikada ne radi!

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina, u razgovoru za "Exkluziv" otkrili su kako se Badnji dan i Božić obeležavaju u njihovom domu.

6.1.2026. 10:49

AUTOBUS NA DVA SPRATA, MUŠKA I ŽENSKA EKIPA... "To je bila takva za*ebancija" Darko Lazić se prisetio učešća u "Zvezdama Granda"
Showbiz

AUTOBUS NA DVA SPRATA, MUŠKA I ŽENSKA EKIPA... "To je bila takva za*ebancija" Darko Lazić se prisetio učešća u "Zvezdama Granda"

Uživao je u ovom takmičenju, koje će mu sigurno zauvek ostati u sećanju.

19.12.2025. 12:09

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)
Pevam na lažnoj svadbi

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)

Vi odlučite kome da verujete, ali prema Darkovim rečima: najbitnije je da su se pomirili...

27.11.2025. 10:56

Darko Lazić posle 16 godina otkrio istinu o POBEDI u "Zvezdama Granda": "Bio sam PRED ISPADANJE..."
Showbiz

Darko Lazić posle 16 godina otkrio istinu o POBEDI u "Zvezdama Granda": "Bio sam PRED ISPADANJE..."

Darko Lazić stekao je vrtoglavu popularnost kada je pobedio u "Zvezdama Granda" 2009. godine, a sada je prvi put priznao da nije verovao da će tako daleko da dogura u takmičenju koje mu je promenilo život.

5.11.2025. 9:38

Darko Lazić ponovo SEO ZA VOLAN - pevač poručio: "Je l' ja možda NE ZNAM DA VOZIM?"
Showbiz

Darko Lazić ponovo SEO ZA VOLAN - pevač poručio: "Je l' ja možda NE ZNAM DA VOZIM?"

Darko Lazić nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj su lakše povrede zadobili negova supruga Katarina i on, a pevač je sada na društvenim mrežama objavio fotografiju iz automobila.

21.10.2025. 10:32

Darko Lazić odgovorio na ĐANIJEVE OPTUŽBE: Evo šta mu je poručio
Showbiz

Darko Lazić odgovorio na ĐANIJEVE OPTUŽBE: Evo šta mu je poručio

Nedavna izjava Radiše Trajkovića Đanija o nezgodi koju je Darko Lazić doživeo, podigla je mnogo prašine u medijima, a pevač mu je sada javno odgovorio.

8.10.2025. 10:01

Darko Lazić progovorio o saobraćajnoj NEZGODI: Ako dođe do toga da odem u ZATVOR, sve ću MUŠKI DA PODNESEM!
Showbiz

Darko Lazić progovorio o saobraćajnoj NEZGODI: Ako dođe do toga da odem u ZATVOR, sve ću MUŠKI DA PODNESEM!

Pevač Darko Lazić govorio je pred kamerama "Exkluziva" prvi put nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo sa svojom suprugom Katarinom.

8.10.2025. 8:47

"SREĆAN ROĐENDAN, SREĆO TATINA" Darko Lazić dirljivom porukom čestitao ćerkici PRVI ROĐENDAN
Showbiz

"SREĆAN ROĐENDAN, SREĆO TATINA" Darko Lazić dirljivom porukom čestitao ćerkici PRVI ROĐENDAN

Pevač ne krije svoju sreću.

6.10.2025. 9:58

Stoja otkrila ko je NAJUSPEŠNIJA Zvezda Granda: „Ne interesuje me njegov privatan život, može mu se“
Showbiz

Stoja otkrila ko je NAJUSPEŠNIJA Zvezda Granda: „Ne interesuje me njegov privatan život, može mu se“

Iako postoji mišljenje da na estradi vlada sujeta među kolegama, Stoja je nedavno za Grand otkrila kog mlađeg pevača ceni.

11.8.2025. 13:52

"Kako ti misliš da ja kao njegova kuma nisam čula..." Andreana Čekić progovorila o glasinama da se Darko Lazić RAZVODI!
Showbiz

"Kako ti misliš da ja kao njegova kuma nisam čula..." Andreana Čekić progovorila o glasinama da se Darko Lazić RAZVODI!

Danima se šuškalo o navodnom razvodu pevača Darka Lazića, a evo šta je o tome rekla njegova kuma, pevačica Andreana Čekić.

19.7.2025. 10:19

Darko Lazić otkrio KOJA je to jedna stvar koja vrlo lako može da ga IZNERVIRA!
Showbiz

Darko Lazić otkrio KOJA je to jedna stvar koja vrlo lako može da ga IZNERVIRA!

Kada je ovo u pitanju, ima "kratak fitilj".

19.7.2025. 9:42

• 1
  • 2
  • 3
Horoskop
ovan
Ovan

Konačno jedan lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

bik
Bik

Pozitivnija  atmosfera - izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije,prijateljima  i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

blizanci
Blizanci

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

rak
Rak

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vreme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i doneti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

lav
Lav

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti  sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve...a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, i mogućnost lepog i opuštenog dana.

devica
Devica

Danas ste u miru sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

vaga
Vaga

Danas biste trebali da se okrenete zabavi sa onima koje volite. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i dogodovština. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno.

škorpija
Škorpija

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan.

strelac
Strelac

Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom delu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

jarac
Jarac

Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, relaksaciji ili – dremanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

vodolija
Vodolija

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu sa društvom, simpatijom ili emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga.

ribe
Ribe

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u raspoloženju za to, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.