Sašo Bešeski osvojio je čak 6087 u takmičenju Nikad nije kasno. Nakon pobede u intervjuu za "Blic" rekao je kako mu je ostala samo jedna žal, a to je što se nije oženio, međutim, možda se to sada i promeni.

- Osećaj je fenomenalan, ovo nisam očekivao ni u snu. Došao sam da pokažem ono što imam u smislu pevanja, nisam se nadao nagradi. Najveća podrška su bili moji Makedonci, ali i svi oni kojima se moja pesma dopala. Ovo je više od sna - rekao je Sašo, pa dodao:

- Nikad nije kasno da se oženim. Javljaju se dame, već počinjem da razmišljam o tome. Emisija "Nikad nije kasno" je otvorila nova poznanstva, prijateljstva i nove mogućnosti - rekao je pevač.

Sašova majka, imala je moždani udar, nakon jedne emisije "Nikad nije kasno", pa je takmičar razmišljao i da odustane.

- Te trenutke sam prebrodio tako što se majka počela oporavljati, jako brzo. Stvarno sam hteo da odustanem, nisam imao snage za bilo šta. Nedostajala mi je večeras, ali znam da me kod kuće prati i da je navijala za mene. Sada je radosna i srećna. Večeras su svi pobednici, ne samo ja - istakao je pobednik "Nikad nije kasno".

Inače, emisija "Nikad nije kasno" ima tri pobednika, pobednika Fejsbuk glasova, pobednika SMS glasova i pobednika stručnog žirija.

Povezane vesti