Jedna od novih glumica koja se priključila seriji je Ivona Kustudić, crnogorska mlada glumica, a u novoj letnjoj sezoni tumači lik Laure Đorđević, prestižne modne menadžerke koja živi u Milanu.

Verni gledaoci serije svedoci su početka ljubavne romanse između Laure i Luke, koji se još uvek upoznaju dok u Milanu provode svaki slobodan trenutak. Pored toga što im ona pomaže da predstave i unovče Adine skice iz prošlosti, „ljubavne varnice“ između njih dvoje ne jenjavaju.

Glumica Ivona Kustudić se pred domaćom publikom proslavila ulogom u filmu "Poslije zime", ali je vrlo brzo posle studija glume na Akademiji umetnosti u Beogradu, otišla u Ameriku gde je završila prestižnu Njujoršku filmsku akademiju "New York Film Academy".

Nakon uspešno završenih studija u Americi, Ivona se odlično snašla u ulogama koje je dobila na američkom tržištu, ali je odnedavno zaigrala u letnjoj sezoni „Igre sudbine“.

Foto: Prva TV Printcreen

Budući da se Una udala za Andriju, Luka je trenutno slobodan i pokreće novi poslovni bizinis u Milanu, a pored brata Alekse i Lenke, društvo mu u Italiji pravi mlada modna menadžerka Laura, sa kojom ulazi u novu ljubavnu romansu.

Da li će ona postati nova Lukina devojka, ostaje nam da vidimo u novim epizoda najgledanije domaće sapunice, a sve one koje ste propustili proteklih dana možete pogledati na našem sajtu, NA OVOM LINKU!

Povezane vesti