Nešto teži uspon, savladadali su do vrha Koziji kamen, čuvenog vidikovca odakle se pruža pogled na Zavojsko jezero – obavezno posetiti.

Na Staroj planini se naši voditelji ponovo druže sa decom i roditeljima iz kampa "Prvi put s ocem". Pratili su dečije igre bez granica i upoznali neke nove tate koji uče decu da vole priridu, da se u njoj snalaze i da što manje gledaju u mobilne telefone.

Sreli su i čuvenog Nešu travku koji je sakupljao lekovito i začinsko bilje, te su naučili nešto novo.

Pešačili su do čuda prirode – Rosomački lonci. Stara planina se diči prelepim vodopadima kojih ima zaista mnogo a naši voditelji su pešačili do vododopada Tupavica.

Nestvarno lepa priroda će vas ostaviti bez daha kao što je i naše voditelje kada su stigli na Ponor. Ovde će se odigrati zanimljiv igra izazov, koji je osmislila Tamara a ko je izvukao deblji kraj, saznaćete danas na Prvoj u 12.45.

A ako niste bili u Dojkincima na Krompirijadi, naši voditelji jesu, pa obavezno pogledajte kako su se proveli. Nisu samo uživali, meštani su za njih organizovali i takmičenje u vađenju krompira. Kako Aca i Hristina kopaju krompire i ko je brži videćete...