Magdalena je imala samo dve godine kada ju je majka napustila, ali nije htela da ocu da starateljstvo, već je želela da dete bude predato socijalnoj službi. Ipak, Milanova majka Perka preuzela je brigu o devojčici, zajedno sa surugom Sredojem i sinom Milanom.

Milan radi u Kraljevu u reciklaži sekundarnih sirovina i veoma je emotivan, brižan i posvećen Magadelni. Najveća želja mu je da Magdalena bude srećna i da završi školu. Voleo bi kada bi postala doktorka.

"Zahvaljujući JP "Dragačevo putevi", imali smo fizičke radnike i potrebnu mehanizaciju za septičku jamu, a ekipa privatnika je uredila put do kuće rizlom", najavljuje Tamara Grujić novo izdanje "Radne akcija sa Tamarom".

Fizički radnici su pomagali svaki dan oko odnošenja šuta, ekipa limara se okupila da uradi kompletno novi limeni krov, jer je stari propao.

Kuća je stara planinska, pa je polovina nje napravljena od drvena kog smo obložili novim brvnom, a na drugom zidanom delu kuće smo uradili fasadu. Drveni deo kuće smo izolovali sa unutrašnje strane. Uradili novo kupatilo i kuhinju i potpuno renovirali jedno ruralno domaćinstvo.

U novoj epizodi "Radne akcije" videćete i kako je Tamara malu Magdalenu vodila kod zubara i frizera, zajedno su posetile novu školu u čije predškolsko tek treba da krene.