Internet ličnost Rejčel Evans, iz južnog Londona, prozvana je najstarijom "ljudskom Barbikom" u Velikoj Britaniji.

Rejčel je postala poznata po svojim pojavljivanjima u populanim zapadnim tv rijaliti emisijama, ali i zahvaljujući čak 150 plastičnih operacija koje su je koštale više od 44.000 dolara.

Ali put do ove neobične titule otvorio joj je težak životni ispit - gubitak deteta, raskid sa partnerom i samoubistvo sestre.

Otkrivajući svoj pravi identitet, Rejčel je započela još jednu karijeru – postala je jedna od prvih žena starijih od 35 godina na britanskoj sceni bodibildinga, a danas želi da iskoristi svoju priču da inspiriše druge da proslave svoju jedinstvenost i autentičnost.

Ko je Rejčel Evans?

Rejčel je samohrana majka iz Eseksa - koja ima sina po imenu Ris.

Ova danas 52-godišnjakinja, izborila se sa teškom depresijom posle rođenja Risovog blizanca koji je preminuo još u stomaku, a nakon čega je propala i njena dugogodišnja veza.

- Posle tog traumatičnog vremena, bila sam slomljena žena i to se pokazalo - priseća se Rejčel, kako je pisao "The Sun".

Rejčel se takođe borila sa anoreksijom, a njena težina je pala na neverovatnih 45 kilograma. Život nije nastavio da je "mazi", pa je u međuvremenu izgubila i se sestru koja je izvršila samoubistvo.

Kako je Rejčel postala Barbi?

Rejčel je potrošila 44.000 dolara na plastičnu hirurgiju - uključujući operaciju grudi (od 32AA do 32D), operaciju nosa, filere za usne, zatezanje vilice, botoks, povećanje obraza i podizanje očiju. Sve to, samo da bi izgledala kao Barbi.

Ona, međutim, i takođe trči i do 12 kilometara na dan kako bi održala svoj Bar i oblik. Figuru oblikuje i odlaskom i do pet puta nedeljno u teratanu, dok živi na dijeti od piletine, pirinča i tunjevine.

Sa operacijama je počela kada je imala 30 godina, i kako kaže, ne planira da prestane dok ne napuni 80 godina.

Ona je posebno veliki obožavatelj Barbikinog "zamrznutog" izgleda.

- Svaka žena treba da bude kao Barbi, a ako to ne čine, rade nešto pogrešno. Kada me devojke osuđuju, to je zato što ne mogu da liče na mene - objašnjava Rejčel.

Rejčel je imala niz TV nastupa, radi kao model, krunisana je titulom TFE šampiona u bikiniju preko 35 godina, čak je objavila i knjigu. Ali i dalje je sama i nada se da će pronaći svog Kena. Kako kaže, neće pristati na nekoga ko - ne brine o sebi.

Povezane vesti