Oduvek je znala da će biti mlada baka, jer je svog prvog sina rodila kada joj je bilo samo 16 godina.

Interesantno je to što je Ana postala baka u godinama kada je i sama planirala da ima još dece, međutim briga o unuku joj je prekinula želju da postane majka po deveti put.

Ana i Traner su godinama zajedno u srećnom braku i imaju osmoro dece. Imaju dva sina, dve ćerke i Traner ima četvoro dece iz prvog braka, što znači da oni zajedno brinu o osmoro dece.

"Život bake u 37. godini je predivno iskustvo", rekla je Ana, prenosi The Sun.

"Imam energije da budem sa svojim unukom i on me „tera“ da želim da brinem o svom zdravlju kako bih bila u njegovom životu što duže. Kada sam napolju, mnogi komentarišu ’Tvoj sin je tako sladak’. Umesto da im objasnim da sam mu ja baka, samo se zahvalim".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɳα (@la.ana_marie)

"Brinem se o svom unuku tokom celog dana, tako da nemam vremena za izlaske ili za bilo šta drugo. Takođe vodim svoju firmu,  imam četvoro svoje dece i četvoro iz suprugovog prvog braka, tako da je to jedan naporan život. Saznanje da ću postati baka je bilo „ludo“, jer sam još uvek želela da rađam svoju decu. Briga o unuku je kao da  imam još jedno dete, samo bez dojenja. Suprug i ja smo odlučili da sve vreme brinemo o unuku, kako bismo olakšali život našoj ćerki", govori Ana.

Na društvenim mrežama je svakodnevno aktivna i objavljuje prizore iz kozmetičkog salona koji vodi, ali najčešće objavljuje fotke i snimke sa porodicom.

Ana tvrdi da je izuzetno srećna žena.

"Srećni smo što brinemo o unuku kako bi on imao najbolje moguće okruženje. Moja deca koja su kod kuće pomažu u brizi o unuku, tako da ima najviše pažnje, pa bi mogao da postane razmažen", zaključuje Ana.

Povezane vesti