• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

humanitarna akcija

Priča O SAMOHRANOJ MAJCI BEZ DOMA dobila je konačno srećan kraj!
Životne priče

Priča O SAMOHRANOJ MAJCI BEZ DOMA dobila je konačno srećan kraj!

Čuda nastaju kada se ljudi udruže i tada je sve moguće.

25.6.2025. 9:02

Mateo ima 4 godine i HITNO MU JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Svi ljubitelji i vlasnica pasa, okupimo se u nedelju u Beogradu - počinje akcija!
okupljanje grumera

Mateo ima 4 godine i HITNO MU JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Svi ljubitelji i vlasnica pasa, okupimo se u nedelju u Beogradu - počinje akcija!

Ukoliko je vašem psu neophodno šišanje i sređivanje poslednjih dana, a istovremeno želite da učinite dobro delo - ova priča je onda za vas!

20.6.2025. 10:59

"POMOZIMO NAŠEM PAVLU" Za ovog mališana se organizuje HUMANITARNI BAZAR, a evo kako mu još možete pomoći
Životne priče

"POMOZIMO NAŠEM PAVLU" Za ovog mališana se organizuje HUMANITARNI BAZAR, a evo kako mu još možete pomoći

Pavle Tasić je prevremeno rođen 2013. godine nakon čega su usledile komplikacije, pa su mu danas neophodne terapije.

13.6.2025. 9:11

Aleksej je "BEBA LEPTIR"! Pri najmanjem dodiru njegove kože se stvaraju rane, a evo KAKO mu možemo pomoći! (VIDEO)
Životne priče

Aleksej je "BEBA LEPTIR"! Pri najmanjem dodiru njegove kože se stvaraju rane, a evo KAKO mu možemo pomoći! (VIDEO)

Dvogodišnji dečak Aleksej Knežević je "beba leptir" i pri najmanjem dodiru njegove kože stvaraju se otvorene rane. Da bi Aleksej imao normalno detinjstvo, potrebna mu je pomoć.

27.5.2025. 10:30

Humanitarni maraton za Janju i Jakova - evo kako možete pomoći za njihovo lečenje u Japanu
Životne priče

Humanitarni maraton za Janju i Jakova - evo kako možete pomoći za njihovo lečenje u Japanu

Iz Kragujevca je krenuo humanitarni maraton za Janju i Jakova, sestru i brata kojima je dijagnostikovan razvojni problem iz spektra autizma.

26.5.2025. 10:47

Mama dečaka koji boluje od retke bolesti: Više on mene bodri, nego ja njega! NE ŽELI ON TO DA PRIHVATI, imam sreću da je on POZITIVNO DETE...
borba za život

Mama dečaka koji boluje od retke bolesti: Više on mene bodri, nego ja njega! NE ŽELI ON TO DA PRIHVATI, imam sreću da je on POZITIVNO DETE...

"Ne priča nešto mnogo o tome, ali naravno ima i on svojih trenutaka kada mu je teško, ali više voli da se druži i da se smeje. Imam sreću da je on pozitivno dete".

21.5.2025. 11:15

Fudbalske sudije trče do Ostroga za malog Vuka (2)! Njemu je potrebna naša POMOĆ za ozdravljenje i prve korake
Životne priče

Fudbalske sudije trče do Ostroga za malog Vuka (2)! Njemu je potrebna naša POMOĆ za ozdravljenje i prve korake

Dvogodišnji Vuk Gačić iz Bora vodi svoju najveću bitku za ozdravljenje i prve korake, za šta su mu potrebna velika novčana sredstva.

22.4.2025. 12:00

Prvi "Jugo" stigao do Kineskog zida: Marko, Nemanja i Mladen sakupili 200.000 evra za naše male heroje, prevremeno rođenju decu
Zanimljivosti

Prvi "Jugo" stigao do Kineskog zida: Marko, Nemanja i Mladen sakupili 200.000 evra za naše male heroje, prevremeno rođenju decu

Putovali su 18 dana i tokom putovanja divili se prizorima na koje su nailazili, od Mađarske, Poljske, Slovačke, Rusije, pa sve do Mongolije i Kine.

19.4.2025. 11:03

Zoran i Marko PRETRČALI SKORO 600 km kako bi pomogli malom Viktoru da se izleči od TUMORA KARLICE SA METASTAZAMA
Životne priče

Zoran i Marko PRETRČALI SKORO 600 km kako bi pomogli malom Viktoru da se izleči od TUMORA KARLICE SA METASTAZAMA

Zoran Rakić i Marko Stanković pretrčali su skoro 600 km kako bi sakupili novac za lečenje Viktora Miletića koji boluje od malignog tumora karlice sa metastazama.

14.4.2025. 11:30

JEDVA OD SUZA GOVORI: Mogla sam i ja da stradam; Pomagala je svima u selu, a sada je njoj POTREBNA POMOĆ! Zorica je u POŽARU izgubila svoj dom...
Životne priče

JEDVA OD SUZA GOVORI: Mogla sam i ja da stradam; Pomagala je svima u selu, a sada je njoj POTREBNA POMOĆ! Zorica je u POŽARU izgubila svoj dom...

Požar je uništio sve što je decenijama stvarala...

2.4.2025. 10:04

Milica boluje od MULTIPLE SKLEROZE! Transplantacija matičnim ćelijama je njena šansa za bolju budućnost, a evo KAKO joj možete pomoći
Životne priče

Milica boluje od MULTIPLE SKLEROZE! Transplantacija matičnim ćelijama je njena šansa za bolju budućnost, a evo KAKO joj možete pomoći

Milici Živković, dijagnostikovana je multipla skleroza i potrebna joj je pomoć svih nas kako bi nastavila lečenje.

26.3.2025. 8:06

Živeli su u teškim uslovima, a sada dobijaju NOVU KUĆU! Mali Stefan se najviše raduje KUPATILU, a ovo je njihova priča (VIDEO)
Životne priče

Živeli su u teškim uslovima, a sada dobijaju NOVU KUĆU! Mali Stefan se najviše raduje KUPATILU, a ovo je njihova priča (VIDEO)

Osmogodišnji dečak Stefan je posle smrti majke i oca živeo sam sa dekom Dragomirom u trošnoj kući i u teškim uslovima, ali se njihov život menja na bolje.

27.2.2025. 12:08

Vasilije je sa 18 godina praveći selfi pao sa 4. SPRATA i ostao NEPOKRETAN - evo KAKO mu možete POMOĆI (VIDEO)
Životne priče

Vasilije je sa 18 godina praveći selfi pao sa 4. SPRATA i ostao NEPOKRETAN - evo KAKO mu možete POMOĆI (VIDEO)

Mladić je 2019. godine pao sa terase i od tada počinje njegova borba da prohoda i ima normalan život.

26.2.2025. 8:06

JUGIĆEM DO KINE! Trojica prijatelja će preći oko 12.000 kilometara, kako bi skupili novac za lečenje dece na Institutu za neonatologiju
Životne priče

JUGIĆEM DO KINE! Trojica prijatelja će preći oko 12.000 kilometara, kako bi skupili novac za lečenje dece na Institutu za neonatologiju

Kako ističu ovi momci, plan je da skupe 200.000 evra.

24.2.2025. 12:00

• 1
  • 2
  • ...
  • 5
Horoskop
ovan
Ovan

Brze promene. Imate osećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom delu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. Mogućnost kraće prepirke sa partnerom zbog vaše okrenutosti prijateljima.  

bik
Bik

Žurite jer ste svesni da vam je ostalo malo vremena da biste obaveze priveli kraju. Na sve ovo – poslovni saradnici vas stresiraju. Biće ovo nervozan dan. U priličnoj meri ste „isceđeni“ ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

blizanci
Blizanci

Velika gužva, mnogo obaveza i vreme će vam proleteti u treptaju oka. Ako ništa drugo – bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

rak
Rak

Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje projekta u koji ste uključeni. Na žalost, do vas će i danas stići vesti o pomeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

lav
Lav

Još jedna prilika da pokažete svoju umešnost. Dosta toga će vam ići na ruku, mada ćete morati da žurite zbog kratkih rokova. Potrudite se da ne smetnete sa uma nešto što ste obećali. Nemojte emotivnog partnera povrediti neumerenom opaskom.

devica
Devica

Iako imate najbolje namere, možete biti isključivi u kontaktima i poslovnim relacijama. Povremeno su vaši stavovi tvrdi i trebalo bi da razmislite da li ste u mogućnosti da ih ublažite. Očekujete veliku posvećenost od strane partnera.

vaga
Vaga

Neko  će vas  podsetiti da ste propustili da odradite jednu ozbiljniju poslovnu obavezu. Ne brinite, stižete na vreme da i ovo skinete sa dnevnog reda. U vaše poslovno okruženje dolazi izuzetno zanimljiva osoba. Uživaćete u komunikaciji sa njom.

škorpija
Škorpija

Veće promene raspoloženja tokom današnjeg dana. Potrudite se da u bitnim poslovnim aktivnostima budete organizovani i ažurni. Bolje ćete se osećati ako što češće budete u kontaktu sa voljenom osobom, jer vas smiruje i opušta.

strelac
Strelac

Stalo vam je da ostavite dobar utisak. Očekujete mnogo od nekih razgovora, potrudite se da vaša nesigurnost koju ćete povremeno osećati ne izbije na površinu. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je privlačan, ali će sve ostati samo na komunikaciji.

jarac
Jarac

Potrebno je da dobro razmislite o potezima na dalje. Može vam u velikoj meri pomoći ako se posavetujete sa kolegom koji ima više iskustva od vas. Previše razmišljate u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Opustite se.

vodolija
Vodolija

Dobri dogovori i komunikacija sa autoritetima i osobama koje su vam nadređene. Ako vam je potrebno, sada možete zatražiti uslugu ili slobodan dan za privatne obaveze. Dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vas zainteresuje.

ribe
Ribe

Danas ćete se usmeriti na pravljenje planova i strategije za naredne dane. U poslovnom segmentu je prisutno dosta nervoze I opterećenost obavezama. Razmišljate o zajedničkom vikendu sa voljenom osobom i danas ćete joj to i predložiti.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.