• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

srpska estrada

PIJACA LUDAKA: Sa kojom to pevačicom Boban Rajović priprema DUET?
Showbiz

PIJACA LUDAKA: Sa kojom to pevačicom Boban Rajović priprema DUET?

Odeveni u kostime poput onih koji su se nosili dvadesetih godina prošlog veka, Boban Rajović i njegova koleginica vratili su nas u neka davno zaboravljena vremena.

8.6.2025. 8:45

Goga Sekulić priznala: „Sa bolom živim“
Showbiz

Goga Sekulić priznala: „Sa bolom živim“

Pevačica kaže da još uvek oseća posledice saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovala kao pešak.

7.6.2025. 12:30

Srpski pevač ljubi 21 godinu mlađu: "Razlika u godinama je nebitna" (VIDEO)
Ljubav & veze

Srpski pevač ljubi 21 godinu mlađu: "Razlika u godinama je nebitna" (VIDEO)

Razlika u godinama među partnerima je večito pitanje na koje svako ima svoj odgovor i on nije uvek nužno netačan... A kako znati šta je savršeno?

3.6.2025. 9:48

Pevačica otkrila šta misli - da li se suprotnosti zaista privlače ili se sličan sličnom raduje?
Showbiz

Pevačica otkrila šta misli - da li se suprotnosti zaista privlače ili se sličan sličnom raduje?

Ovo večito pitanje intrigira mnoge ljude još od davnina. Zato je EXkluziv pokušao da otkrije šta je mit, a šta istina?

2.6.2025. 10:26

Tamara Milutinović pričala o proširenju porodice, pa priznala: „Smatram da nije ok sa vidnim stomakom biti na bini...“
Showbiz

Tamara Milutinović pričala o proširenju porodice, pa priznala: „Smatram da nije ok sa vidnim stomakom biti na bini...“

Pevačica iskreno objasnila...

2.6.2025. 9:06

Pevačica NE VOLI CENTAR grada i priželjkuje život na selu – otkrila kako zamišlja svoju KUĆU IZ BAJKE!
Showbiz

Pevačica NE VOLI CENTAR grada i priželjkuje život na selu – otkrila kako zamišlja svoju KUĆU IZ BAJKE!

Dotakla se i proširenja porodice...

31.5.2025. 10:21

„Ne znam kako se NOVINARI usuđuju da pišu takve GLUPOSTI“
odgovorila na spekulacije

„Ne znam kako se NOVINARI usuđuju da pišu takve GLUPOSTI“

Govoreći o predstojećem odmoru u Atini i Nikolijinom koncertu zbog kog je veoma uzbuđenja, Vesna Zmijanac se dotakla i novinskih napisa u kojima se spekulisalo da je ostala bez nekretnine na Vračaru.

30.5.2025. 12:07

Tamara Milutinović za 10 dana smršala 6 kg; jela samo TRI NAMIRNICE! „Lepota boli, znaš kako kažu“
Showbiz

Tamara Milutinović za 10 dana smršala 6 kg; jela samo TRI NAMIRNICE! „Lepota boli, znaš kako kažu“

Iako posle porođaja nije bila opterećena viškom kilograma, pevačica se odlučila na rigoroznu dijetu.

30.5.2025. 9:57

“Nisam ti ga ukrala, došao je sam na moja vrata” - Analizom stiha pesme Katarine Živković došli smo do ovog ODGOVORA!
Showbiz

“Nisam ti ga ukrala, došao je sam na moja vrata” - Analizom stiha pesme Katarine Živković došli smo do ovog ODGOVORA!

“Nisam ti ga ukrala, došao je sam na moja vrata”, ovo je stih iz nove pesme Katarine Živković koja je izazvala veliku pažnju. Ekipa EXkluziva je pokušala da izanalizira ove reči sa Kaćom i evo šta je bio pevačicin odgovor!

24.5.2025. 13:24

Zorana Pavić doživela PEH NA SCENI: U punoj diskoteci je zavladao muk, a onda je uzela mikrofon i zamolila publiku...
Showbiz

Zorana Pavić doživela PEH NA SCENI: U punoj diskoteci je zavladao muk, a onda je uzela mikrofon i zamolila publiku...

Često zbog što većeg efekta nose neudobne kostime, uske korsete, previsoke potpetice – a posledice... Posledice mogu biti brojne...

11.5.2025. 8:33

KAKVO SAMOPOUZDANJE! Naša pevačica BEZ TRUNKE šminke stala PRED KAMERE i objasnila šta znači „SAVRŠENA ŽENA“ (VIDEO)
Showbiz

KAKVO SAMOPOUZDANJE! Naša pevačica BEZ TRUNKE šminke stala PRED KAMERE i objasnila šta znači „SAVRŠENA ŽENA“ (VIDEO)

Pripadnice lepšeg pola su spremne da urade mnogo toga da bi izgledale bolje. Odlučuju se na razne ekstremne metode i estetske zahvate, ali to nije slučaj sa pevačicom Nikolinom Kovač.

5.5.2025. 10:28

Cakana pakuje kofere i ide za Španiju – OVO JE RAZLOG!
Showbiz

Cakana pakuje kofere i ide za Španiju – OVO JE RAZLOG!

Cakanu smo pitali kako je provela sam dan Vaskrsa, šta se našlo na njenoj trpezi, koga je sve ugostila, na koji način farba jaja, a saznali smo i zbog čega pakuje kofere i ide za Španiju!

21.4.2025. 15:17

Pevač bacio kamen i polomio šeferku komšiji: „Samo se čulo...“
Showbiz

Pevač bacio kamen i polomio šeferku komšiji: „Samo se čulo...“

Deca su nesvesna materijalne štete, a roditelje atak na džep često ume jako da zaboli. Tim povodom nam je pevač Uroš Živković ispričao anegdotu iz svog detinjstva.

21.4.2025. 11:46

Zejna o ćerki: Ona svira klavir, trenira fudbal, pravi pesme... Šta god sutra da bude, kamiondžija ili glumica ja sam SKROZ ZA!
Showbiz

Zejna o ćerki: Ona svira klavir, trenira fudbal, pravi pesme... Šta god sutra da bude, kamiondžija ili glumica ja sam SKROZ ZA!

Roditelji neretko trasiraju profesionalni put svoje dece od najranijeg detinjstva. Ali isto tako ima i onih koji deci ostavljaju potpunu slobodu prilikom izbora budućeg zanimanja.

19.4.2025. 10:11

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom» i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

bik
Bik

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

blizanci
Blizanci

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

rak
Rak

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

lav
Lav

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

devica
Devica

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

vaga
Vaga

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

škorpija
Škorpija

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

strelac
Strelac

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

vodolija
Vodolija

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

ribe
Ribe

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.