• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

srpska estrada

Pevačica govorila o emocijama, zdravstvenom problemu koji je imala, pa otkrila koji je IZBOR NAPRAVILA: „Sve lepo – košta! Ako si spreman da platiš cenu...“
Showbiz

Pevačica govorila o emocijama, zdravstvenom problemu koji je imala, pa otkrila koji je IZBOR NAPRAVILA: „Sve lepo – košta! Ako si spreman da platiš cenu...“

Zorana Pavić ovih dana spava ili u hodu ili u avionu.

8.2.2026. 8:57

Tanja Savić iskreno o biografskim pesmama, posebno izdvojila tri: „Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično“
Showbiz

Tanja Savić iskreno o biografskim pesmama, posebno izdvojila tri: „Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično“

Pevačica je priznala i da voli i poseduje određene stvari koje nisu baš uobičajene za kolege iz njene branše, pa je tako ispričala da je kupila ni manje ni više nego čitavu šumu.

7.2.2026. 11:01

Vanja Mijatović bila zavisna od telefona pa doživela ozbiljan problem: „Nisam mogla više da izdržim...“
Showbiz

Vanja Mijatović bila zavisna od telefona pa doživela ozbiljan problem: „Nisam mogla više da izdržim...“

Bila je uvek dostupna...

7.2.2026. 10:45

Ljuba Perućica se više ne opterećuje KILOGRAMIMA, a ranije nije bilo tako – ŠTA SE PROMENILO? „I sad da me pitaš koliko imam kila... pa, stotinak, sto i nešto“
Showbiz

Ljuba Perućica se više ne opterećuje KILOGRAMIMA, a ranije nije bilo tako – ŠTA SE PROMENILO? „I sad da me pitaš koliko imam kila... pa, stotinak, sto i nešto“

Pevač nam je otkrio kako se snalazi u ulozi dvostrukog tate, a saznali smo i da počinje da se bavi onim za šta se školovao na fakultetu!

6.2.2026. 10:05

Saša Kovačević priznao u kom gradu u Srbiji bi živeo pored Beograda
Showbiz

Saša Kovačević priznao u kom gradu u Srbiji bi živeo pored Beograda

Pevač se sa svojom lepšom polovinom odmarao na Maldivima i Tajlandu, a sada se sprema za nove radne pobede!

5.2.2026. 12:11

Mia Borisavljević govorila o LJUBOMORI, pa otkrila ZBOG ČEGA NE SNIMA BALADE!
Showbiz

Mia Borisavljević govorila o LJUBOMORI, pa otkrila ZBOG ČEGA NE SNIMA BALADE!

„Ljubomora je jedna najnegativnija emocija koja postoji, jedna rušilačka energija...“

30.1.2026. 12:53

Pevačici PUKLE PANTALONE na snimanju spota, a kako je SUPRUG prokomentarisao stajling? „Rekao je da SKINEM OVU MAJICU i samo PREKO GRUDI nalepim DVA IKSA!“
Showbiz

Pevačici PUKLE PANTALONE na snimanju spota, a kako je SUPRUG prokomentarisao stajling? „Rekao je da SKINEM OVU MAJICU i samo PREKO GRUDI nalepim DVA IKSA!“

Njih dvoje dugo godina uživaju u braku koji je ispunjen ljubavlju i harmonijom...

30.1.2026. 12:04

Više ne krije: Dara Bubamara otkrila da je u ozbiljnoj vezi
Showbiz

Više ne krije: Dara Bubamara otkrila da je u ozbiljnoj vezi

Iako ne krije da je srećna i zaljubljena, Dara ističe da svoj odnos želi da zadrži daleko od očiju javnosti...

28.1.2026. 10:32

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!
Showbiz

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!

“Meni je drago zbog nje, što je našla ljubav i ako je njoj dobar, treba svima da bude dobar! Ja njoj šaljem podršku.”

27.1.2026. 11:29

Željko Šašić o novim pravilima putovanja: „Hteo sam da ih pitam NA GRANICI da li imaju doktore?“ (VIDEO)
Showbiz

Željko Šašić o novim pravilima putovanja: „Hteo sam da ih pitam NA GRANICI da li imaju doktore?“ (VIDEO)

Mnogi će se složiti sa pevačevim rečima!

27.1.2026. 11:13

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”
Showbiz

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”

Pevačica je odgovorila kojoj ženi sa javne scene ne bi mogla da odoli i šta je to što najviše ceni kod žena!?

27.1.2026. 10:06

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...
Showbiz

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...

"Zaigrala sam na album kao ruski rulet", rekla je pevačica, objašnjavajući situaciju u kojoj se našla...

18.1.2026. 9:28

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...
Showbiz

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...

"To je moja boljka..."

28.12.2025. 10:56

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“
Showbiz

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“

Našeg pevača Ćiru je publika zavolela kroz grupu „Ritam srca“, gde je bio gitarista, a kasnije i kao pevača koji je zahvaljujući hitu „Fenomenalno“ ostao upamćen kao – fenomenalni Ćira.

22.12.2025. 12:14

• 1
  • 2
  • ...
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom» i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

bik
Bik

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

blizanci
Blizanci

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

rak
Rak

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

lav
Lav

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

devica
Devica

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

vaga
Vaga

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

škorpija
Škorpija

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

strelac
Strelac

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

vodolija
Vodolija

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

ribe
Ribe

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.