• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

srpska estrada

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO
Showbiz

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO

Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje nedavno je posetio Kazahstan gde je imao priliku da proba neobične specijalitete, među kojima je i mleko od kobile.

7.12.2025. 14:22

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."
Showbiz

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."

"Nije gospodski izvinjavati se nekom ko je potpuna olupina i sad vam soli pamet tamo, a zapravo je niko i ništa, naročito kada se kriju iza nekakvih niknejmova"...

7.12.2025. 12:00

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."
Showbiz

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."

Za široki osmeh na licu Edite Aradinović zaslužna je ljubav...

6.12.2025. 13:10

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“
Showbiz

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“

Na društvenim mrežama je veliki broj negativnih komentara na njen račun, a sve zbog fotošopa. "Je l' vi vidite nešto čudno na meni što ja izbegavan da pokažem?"

28.11.2025. 8:10

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)
Pevam na lažnoj svadbi

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)

Vi odlučite kome da verujete, ali prema Darkovim rečima: najbitnije je da su se pomirili...

27.11.2025. 10:56

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)
Showbiz

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)

Ćerka pevačice Elme Sinanović uživa u srećnoj vezi sa mladićem iz Katara koji za ljubimca ima, verovali ili ne, pravog lava.

27.11.2025. 10:42

Preminula Ljiljana Jorgovanović
Info

Preminula Ljiljana Jorgovanović

Poznati sprski tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini, nakon duge i teške bolesti, prenose domaći mediji.

24.11.2025. 17:17

Ima četvoro unučića, a izgleda kao mladić, najmlađi deda estrade otkrio: „Svakom detetu sam kupio stan“
Showbiz

Ima četvoro unučića, a izgleda kao mladić, najmlađi deda estrade otkrio: „Svakom detetu sam kupio stan“

Pevač je proslavio 44. rođendan u najboljem društvu!

15.11.2025. 9:25

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate
Showbiz

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate

Već decenijama pravi najbolju atmosferu na proslavama.

15.11.2025. 8:58

Lepa Brena priznala: "Napokon uživam sa nekim u kog imam zaista puno poverenja..."
Showbiz

Lepa Brena priznala: "Napokon uživam sa nekim u kog imam zaista puno poverenja..."

Pevačica se prisetila velikog gubitka, pa progovorila o saradnji sa sinom: "Dogovorili smo se da to više nije odnos majka i sin"

15.11.2025. 8:20

Dara otkrila svoj recept za - "dobro se osećam u svakom trenutku", pa progovorila o Barbari Bobak: Ceo život ću biti uz nju
Showbiz

Dara otkrila svoj recept za - "dobro se osećam u svakom trenutku", pa progovorila o Barbari Bobak: Ceo život ću biti uz nju

Pre nego što je oktrila recept, Dara je priznala da je ponovo na dijeti i da joj je teško...

11.11.2025. 10:56

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)
Showbiz

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)

Šta je bio razlog dečačke čarke i zbog čega na koncert Emine Jahović nisu došle sve kolege sa kojima je snimila duet!?

11.11.2025. 10:13

Ćana iskrena: "Kažu da se najtužniji ljudi najlepše smeju..."
Showbiz

Ćana iskrena: "Kažu da se najtužniji ljudi najlepše smeju..."

Život je možda nije mazio, ali nije uspeo ni da joj ukrade osmeh.

11.11.2025. 9:44

Ovu pesmu je Tanja Savić smatrala autobiografskom, stihovi kidaju dušu...
Showbiz

Ovu pesmu je Tanja Savić smatrala autobiografskom, stihovi kidaju dušu...

Tanja Savić izgradila je veliku karijeru koju je prošle godine obeležila velikim solističkim koncertom u Beogradu, a u svojevremeno je progovorila o svojim pesmama koje najviše voli.

10.11.2025. 10:43

• 1
  • 2
  • ...
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Današnji dan obavezno iskoristite za kontakte sa prijateljima, pogotovo onima koje niste videli duže vreme. Provešćete se odlično, bilo da izađete ili napravite neku kućnu varijantu druženja. Potreban vam je smeh i opuštenost.

bik
Bik

Razmišljate o svojim ciljevima, o tome šta ste postigli, a šta ne. Jednostavno, sabirate utiske i pokušavate da osmislite neki plan za dalje. Nemojte se u potpunosti uplesti u ono „šta bi bilo kad bi bilo“ – izađite – neki ljudi čekaju na vas.

blizanci
Blizanci

U prvom delu dana ćete biti pomalo nestrpljivi, verovatno zato što niste uspeli da se dobro odmorite. Ostatak dana je više nego dobar, vreme je da se posvetite onim planovima i osobama koje ste do sada zapostavljali.

rak
Rak

Pravićete sitne promene u svom okruženju, kupiti neke lepe sitnice i truditi se da uredite svoj dom sa ljubavlju i pažnjom. Više ćete se posvetiti i odnosu sa članovima porodice ili emotivnim partnerom. Trudite se da sve funkcioniše kako treba.

lav
Lav

Vaša je pažnja danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da je nečim iznenadite, ili da zajedno iskoristite ovaj dan u nekim „akcijama“. Možete otići kod zajedničkih prijatelja ili izaći do tržnog centra ili obližnjeg restorana.

devica
Devica

Danas ćete se posvetiti sitnijim obavezama oko kuće ili oko članova porodice. Ništa preterano, čisto da malo potrošite svoje vreme. Na ovaj način se odmarate i opuštate. Vrlo dobar odnos sa voljenom osobom – mogućnost zajedničkog izlaska.

vaga
Vaga

Vaša je pažnja u potpunosti usmerena na emotivnog partnera ili na osobu koja vam se dopada. Ukoliko je ovo drugo slučaj – sigurno je da možete ugovoriti susret koji mnogo obećava. Danas se mogu pokrenuti nove emotivne priče.

škorpija
Škorpija

Danas će vam najviše prijati da vreme provedete kod kuće. Potrebno vam je opuštanje, potrebna vam je sigurnost i toplina koju samo vaš dom i ukućani mogu da vam pruže. Provešćete neke mirne momente, potpuno zadovoljni.

strelac
Strelac

Vama kao da nije bilo dosta jurnjave u prethodnim danima, pa ste i danas rešili da vas ni u jednom momentu „ne drži mesto“. Susreti sa prijateljima, ali je moguć i sastanak sa osobom koja vam je privlačna. Odličan dan.

jarac
Jarac

Danas samo želite da vas svi ostave na miru. Najradije biste ceo dan prespavali ili leškarili gledajući televizor ili slušajući muziku. Posvetite malo svog vremena i ukućanima i emotivnom partneru – nemojte se baš potpuno osamiti.

vodolija
Vodolija

Danas očekujte veći priliv energije, zainteresovanost za društvenost ili izlazak sa prijateljima. Najbolje bi bilo da dan provedete van kuće, ukoliko je to moguće. Potrebno je da budete što više u pokretu i okruženi ljudima, jer se tako punite energijom.

ribe
Ribe

Osećate se smireno i rasterećeno. Kao da su sve stvari došle na svoje mesto i vi možete da se malo opustite. Razmišljate o mnogim situacijama koje bar za sada stoje kao nerešene kod vas. Pokušaćete da sami sebi date odgovore na neka pitanja.  

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.