Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

srpska estrada

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!
Showbiz

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!

“Meni je drago zbog nje, što je našla ljubav i ako je njoj dobar, treba svima da bude dobar! Ja njoj šaljem podršku.”

27.1.2026. 11:29

Željko Šašić o novim pravilima putovanja: „Hteo sam da ih pitam NA GRANICI da li imaju doktore?“ (VIDEO)
Showbiz

Željko Šašić o novim pravilima putovanja: „Hteo sam da ih pitam NA GRANICI da li imaju doktore?“ (VIDEO)

Mnogi će se složiti sa pevačevim rečima!

27.1.2026. 11:13

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”
Showbiz

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”

Pevačica je odgovorila kojoj ženi sa javne scene ne bi mogla da odoli i šta je to što najviše ceni kod žena!?

27.1.2026. 10:06

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...
Showbiz

Neda Ukraden dala poslednje pare na album u najtežem trenutku: Mislila sam da je kraj moje karijere...

"Zaigrala sam na album kao ruski rulet", rekla je pevačica, objašnjavajući situaciju u kojoj se našla...

18.1.2026. 9:28

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...
Showbiz

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...

"To je moja boljka..."

28.12.2025. 10:56

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“
Showbiz

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“

Našeg pevača Ćiru je publika zavolela kroz grupu „Ritam srca“, gde je bio gitarista, a kasnije i kao pevača koji je zahvaljujući hitu „Fenomenalno“ ostao upamćen kao – fenomenalni Ćira.

22.12.2025. 12:14

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO
Showbiz

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO

Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje nedavno je posetio Kazahstan gde je imao priliku da proba neobične specijalitete, među kojima je i mleko od kobile.

7.12.2025. 14:22

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."
Showbiz

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."

"Nije gospodski izvinjavati se nekom ko je potpuna olupina i sad vam soli pamet tamo, a zapravo je niko i ništa, naročito kada se kriju iza nekakvih niknejmova"...

7.12.2025. 12:00

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."
Showbiz

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."

Za široki osmeh na licu Edite Aradinović zaslužna je ljubav...

6.12.2025. 13:10

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“
Showbiz

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“

Na društvenim mrežama je veliki broj negativnih komentara na njen račun, a sve zbog fotošopa. "Je l' vi vidite nešto čudno na meni što ja izbegavan da pokažem?"

28.11.2025. 8:10

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)
Pevam na lažnoj svadbi

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)

Vi odlučite kome da verujete, ali prema Darkovim rečima: najbitnije je da su se pomirili...

27.11.2025. 10:56

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)
Showbiz

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)

Ćerka pevačice Elme Sinanović uživa u srećnoj vezi sa mladićem iz Katara koji za ljubimca ima, verovali ili ne, pravog lava.

27.11.2025. 10:42

Preminula Ljiljana Jorgovanović
Info

Preminula Ljiljana Jorgovanović

Poznati sprski tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini, nakon duge i teške bolesti, prenose domaći mediji.

24.11.2025. 17:17

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate
Showbiz

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate

Već decenijama pravi najbolju atmosferu na proslavama.

15.11.2025. 8:58

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
Horoskop
ovan
Ovan

Iako će napetost „visiti u vazduhu“ kada je poslovni segment u pitanju, ipak je ovo izuzetno povoljan trenutak u kojem možete napraviti značajne kontakte. Dobar odnos sa autoritetima, koji vas podržavaju. Odnos sa voljenom osobom postaje sve bolji.

bik
Bik

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji. U emotivnom segmentu  - tačno znate šta je ono što želite I u potpunosti ste posvećeni odnosu sa partnerom ili sa nekim ko vam je privlačan.

blizanci
Blizanci

Danas će biti prisutne promene u planovima, jer će malo toga funkcionisati na način koji biste želeli. Pripremite se za prepreke i blokade u odnosu sa sagovornicima. Ne pokrećite teške teme u komunikaciji sa voljenom osobom. Samo uživajte.

rak
Rak

Odličan je momenat da završite sa nekim poslovnim projektom ili obavezom. U kontaktu sa partnerima i sagovornicima sada možete voditi glavnu reč. Imate samopouzdanja. Dan pred vama može vam doneti intenzivniji kontakt sa osobom koja vam je simpatija.

lav
Lav

Danas ste u raskoraku sa vremenom. Ili završavate u poslednjem trenutku ili ćete imati manja kašnjenja. Imate osećaj da se tempo dešavanja oko vas sve više ubrzava. Ne budite prezahtevni ili predominantni u kontaktu sa osobom koju volite.

devica
Devica

Ne vidite neke stvari jasno I na pravi način, pa bi bilo najpametnije ne donositi zaključke naprečac ili bitne odluke. Bolje se usmerite na obaveze koje još uvek niste završili. Emotivni partner vam jako nedostaje i potrebno vam je njegovo prisustvo.

vaga
Vaga

Danas dolazite u kontakt sa ljudima koji vas požuruju ili koje ne uspevate da „uhvatite“ makar na par minuta da biste se dogovorili. Trudite se, ali imate osećaj da vam situacija izmiče iz ruku. U emotivnom segmentu – rasterećenje i veća bliskost sa partnerom.

škorpija
Škorpija

Današnji dan vam ide na ruku, iako ćete morati da na brzinu završavate neke stvari, za koje ste smatrali da imate dovoljno vremena. Ipak, ovo vas neće poremetiti niti uticati na kvalitet vašeg rada. Emotivni partner se trudi oko vas, što vam izuzetno prija i godi.

strelac
Strelac

Priveli ste kraju nešto što vas je opterećivalo i osećate iscrpljenost, ali i veliko zadovoljstvo što možete da stavite tačku na ovo i okrenete se drugim obavezama. Smatrate da voljena osoba preteruje po nekim pitanjima i pokušavate da joj skrenete pažnju na to.

jarac
Jarac

U pravom ste „radnom raspoloženju“. Ništa vam nije teško, a i okolnosti vam idu na ruku i pomažu da brže dođete do ostvarenja i rezultata. Dobri odnosi u kolektivu. Čeznete za više vremena sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se opustite i rasteretite.

vodolija
Vodolija

Uspevate da uhvatite pravi tempo rada. Neke interesantne informacije donose vam poboljšanje raspoloženja i veći elan prilikom obavljanja dnevnih aktivnosti. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – vratićete se na neke „stare teme“.

ribe
Ribe

Itekako vam prija podrška ili pomoć osobe koju doživljavate kao autoritet ili kao nekoga ko drži znanje “u malom prstu”. Drago vam je što ste se pred nekim ljudima pokazali kao odgovorna I vredna osoba. Intenzivan kontakt sa nekim ko vam je vrlo drag.  

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.