• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

srpska estrada

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...
Showbiz

Suzana Mančić u OVOJ SITUACIJI ne može da se suzdrži od ŠOPINGA: Onda kažem sebi: Stani bre, Mančićka...

"To je moja boljka..."

28.12.2025. 10:56

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“
Showbiz

Pravo ime našeg pevača znaju samo njegovi najbliži: „Niko me tako ne zove“

Našeg pevača Ćiru je publika zavolela kroz grupu „Ritam srca“, gde je bio gitarista, a kasnije i kao pevača koji je zahvaljujući hitu „Fenomenalno“ ostao upamćen kao – fenomenalni Ćira.

22.12.2025. 12:14

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO
Showbiz

Princ od Vranje probao mleko od kobile, pa ostao u šoku: „Radi kao alkohol“ VIDEO

Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje nedavno je posetio Kazahstan gde je imao priliku da proba neobične specijalitete, među kojima je i mleko od kobile.

7.12.2025. 14:22

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."
Showbiz

Vlado Georgiev o gospodskim manirima, odgovaranju na komentare na društvenim mrežama, ali i tradiciji: „Ja moju decu učim da vole kolo, da vole gusle..."

"Nije gospodski izvinjavati se nekom ko je potpuna olupina i sad vam soli pamet tamo, a zapravo je niko i ništa, naročito kada se kriju iza nekakvih niknejmova"...

7.12.2025. 12:00

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."
Showbiz

Edita Aradinović govorila o "svadbenim zvonima", pa objasnila: "Ja sam tako malo 'delulu', jedan dan pričam jedno, drugi dan drugo..."

Za široki osmeh na licu Edite Aradinović zaslužna je ljubav...

6.12.2025. 13:10

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“
Showbiz

Pevačica priznala šta je NERVIRA kod MLAĐIH koleginica, pa otkrila: „Znam ja iz koje kuhinje je potekla priča o mom fotošopu!“

Na društvenim mrežama je veliki broj negativnih komentara na njen račun, a sve zbog fotošopa. "Je l' vi vidite nešto čudno na meni što ja izbegavan da pokažem?"

28.11.2025. 8:10

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)
Pevam na lažnoj svadbi

Darko Lazić o sukobu sa Đanijem: "Neslana šala..." (VIDEO)

Vi odlučite kome da verujete, ali prema Darkovim rečima: najbitnije je da su se pomirili...

27.11.2025. 10:56

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)
Showbiz

Pevačica saznala da dečko njene ćerke za ljubimca ima LAVA – evo kako je REAGOVALA! „Iznervirala sam se, zato što ja jako volim životinje...“ (VIDEO)

Ćerka pevačice Elme Sinanović uživa u srećnoj vezi sa mladićem iz Katara koji za ljubimca ima, verovali ili ne, pravog lava.

27.11.2025. 10:42

Preminula Ljiljana Jorgovanović
Info

Preminula Ljiljana Jorgovanović

Poznati sprski tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini, nakon duge i teške bolesti, prenose domaći mediji.

24.11.2025. 17:17

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate
Showbiz

30 godina važi za kralja veselja, a njegovo pravo ime i dalje ne znate

Već decenijama pravi najbolju atmosferu na proslavama.

15.11.2025. 8:58

Lepa Brena priznala: "Napokon uživam sa nekim u kog imam zaista puno poverenja..."
Showbiz

Lepa Brena priznala: "Napokon uživam sa nekim u kog imam zaista puno poverenja..."

Pevačica se prisetila velikog gubitka, pa progovorila o saradnji sa sinom: "Dogovorili smo se da to više nije odnos majka i sin"

15.11.2025. 8:20

Dara otkrila svoj recept za - "dobro se osećam u svakom trenutku", pa progovorila o Barbari Bobak: Ceo život ću biti uz nju
Showbiz

Dara otkrila svoj recept za - "dobro se osećam u svakom trenutku", pa progovorila o Barbari Bobak: Ceo život ću biti uz nju

Pre nego što je oktrila recept, Dara je priznala da je ponovo na dijeti i da joj je teško...

11.11.2025. 10:56

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)
Showbiz

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)

Šta je bio razlog dečačke čarke i zbog čega na koncert Emine Jahović nisu došle sve kolege sa kojima je snimila duet!?

11.11.2025. 10:13

Ćana iskrena: "Kažu da se najtužniji ljudi najlepše smeju..."
Showbiz

Ćana iskrena: "Kažu da se najtužniji ljudi najlepše smeju..."

Život je možda nije mazio, ali nije uspeo ni da joj ukrade osmeh.

11.11.2025. 9:44

• 1
  • 2
  • ...
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Punom parom ćete prionuti na posao, spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Umor I iznurenost u drugom delu dana.  Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

bik
Bik

Danas možete doneti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana.  Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lep i ispunjen zadovoljstvom dan. Ne razmišljajte o prošlosti.

blizanci
Blizanci

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im visite nad glavom i pritiskate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. Emotivno – odlično. Samo su mogući manji problemi oko zajedničkih finansija.

rak
Rak

Sve ono što usmerite u posao, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda jer možete napraviti uspešne poteze. Krajem dana ćete biti umorni, ali zadovoljni. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada pokreće se sporo i to vas nervira.

lav
Lav

Tokom prepodneva će se situacije koje su vam bitne odjednom pokrenuti. No, obratite pažnju na obaveze koje imate – nemojte ih ostavljati za kraj radnog vremena jer ćete biti preumorni.  Kontakt sa simpatijom može postati jači i kvalitetniji.

devica
Devica

Učiniće vam se u jednom trenutku da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumevanja i pažnje voljenoj osobi.

vaga
Vaga

Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati, ili da ćete imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali na ovo ne smete obraćati pažnju. Ne odustajte od onoga što ste zacrtali. Emotivno – jake mogućnosti za ljubavne susrete.

škorpija
Škorpija

Bićete tokom prvog dela dana preokupirani dogovorima, jurićete na sto strana odjednom. No, sve ovo će vam doneti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete itekako biti svesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.

strelac
Strelac

Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dana, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.

jarac
Jarac

Istina je da ćete biti malo zabrinuti, najverovatnije zbog troškova koje niste očekivali, ali ovaj dan vam ipak donosi dobro raspoloženje i jake kontakte sa saradnicima. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih razgovora koji se neće završiti svađom.

vodolija
Vodolija

U komunikaciji sa saradnicima je potrebno da pronađete pravu meru. Niti zahtevajte previše, ali ni nemojte nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom popodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumevanje.

ribe
Ribe

Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate pokretati ljude koji su vam bitni. Vaša inicijativa je neophodna. Dobra komunikacija sa osobom preko posla donosi vam raspoloženje.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.