• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

majka

Preminula majka Šeron Stoun
Showbiz

Preminula majka Šeron Stoun

Šeron Stoun je podelila na mrežama da joj je preminula majka.

22.7.2025. 10:15

Žena pronašla poruku u boci koja je rasplakala ceo svet: Neka more nosi snove (VIDEO)
Životne priče

Žena pronašla poruku u boci koja je rasplakala ceo svet: Neka more nosi snove (VIDEO)

Poslednje putovanje majke...

13.6.2025. 13:30

Majka Nede Ukraden bolovala je od Alchajmerove bolesti, ali HITOVE svoje naslednice NIKADA nije zaboravila: "Ona ne zna ko sam ja, a zna svaku reč PESME"
Showbiz

Majka Nede Ukraden bolovala je od Alchajmerove bolesti, ali HITOVE svoje naslednice NIKADA nije zaboravila: "Ona ne zna ko sam ja, a zna svaku reč PESME"

Pevačica Neda Ukraden u emisiji "Exkluziv NIGHT" govorila je o svojoj majci.

22.5.2025. 10:28

Sergej Ćetković za 4 dana OSTAO BEZ MAJKE I OCA: "Ne znam ko bi mogao da napiše scenario tog tipa"
Showbiz

Sergej Ćetković za 4 dana OSTAO BEZ MAJKE I OCA: "Ne znam ko bi mogao da napiše scenario tog tipa"

Pevač Sergej Ćetković progovorio je o velikom gubitku.

17.4.2025. 11:09

Ovo su 8 TIPOVA MAMA za novogodišnje i božićne praznike! Koja mama si ti?
Zanimljivosti

Ovo su 8 TIPOVA MAMA za novogodišnje i božićne praznike! Koja mama si ti?

Postoje mame koje obožavaju Božić, one koje ga ne podnose i one koje ga vole i mrze u isto vreme. Donosimo vam zabavnu listu svih tipova mama u božićno vreme – pročitajte koji vas tip najbolje opisuje.

25.12.2024. 15:00

Penzionisana majka iz Turske upisala TREĆI FAKULTET kako bi motivisala sina!
Životne priče

Penzionisana majka iz Turske upisala TREĆI FAKULTET kako bi motivisala sina!

Serife je odlučila ponovno da sedne u školsku klupu kako bi sina motivisala da se posveti učenju.

23.12.2024. 9:52

Preminula majka poznatog muzičara: Imali su TURBULENTAN odnos, a njihove porodične probleme opevao je u svojim PESMAMA!
Showbiz

Preminula majka poznatog muzičara: Imali su TURBULENTAN odnos, a njihove porodične probleme opevao je u svojim PESMAMA!

Debi Nelson, majka muzičara Eminema, preminula je nakon borbe s uznapredovalim rakom pluća, saznaje TMZ.

4.12.2024. 8:08

Mirza Selimović otkrio sa čime se susretao na ESTRADI, pa priznao: Bilo je TURBULENTNO! (VIDEO)
Showbiz

Mirza Selimović otkrio sa čime se susretao na ESTRADI, pa priznao: Bilo je TURBULENTNO! (VIDEO)

Pevač Mirza Selinović 10 godina karijere obeležio je sa dva koncerta koja je održao u MTS Dvorani.

19.11.2024. 10:26

Vojaž majci kupio KUĆU, AUTOMOBIL, a uskoro će dobiti i STAN: Verovala je u njega, a jedna njena izjava pevaču je ŽIVOTNA MOTIVACIJA! (VIDEO)
Showbiz

Vojaž majci kupio KUĆU, AUTOMOBIL, a uskoro će dobiti i STAN: Verovala je u njega, a jedna njena izjava pevaču je ŽIVOTNA MOTIVACIJA! (VIDEO)

Pevač Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o početku svoje muzičke karijere, a tom prilikom osvrnuo se na svoju tešku životnu priču.

6.6.2024. 14:20

Da li postoji DIJETA ZA BEBE, kako se reguliše KILAŽA kod male dece i na koji zdravstveni problem GOJAZNOST može da UKAZUJE! (VIDEO)
Porodični kutak

Da li postoji DIJETA ZA BEBE, kako se reguliše KILAŽA kod male dece i na koji zdravstveni problem GOJAZNOST može da UKAZUJE! (VIDEO)

Jedna beba iz Australije obožava majčino mleko, pa umesto 8 kilograma, koliko bi trebalo da ima, ona je ugojila skoro 15. Dijetetičar je majci preporučio da bebi daje manji broj mlečnih obroka i da uvede čvrstu hranu.

30.5.2024. 9:29

Tuga u domu Indire Radić - pevačica se GUŠILA U SUZAMA: Bila sam uz nju do zadnjeg trenutka, MNOGO BOLI! (VIDEO)
Showbiz

Tuga u domu Indire Radić - pevačica se GUŠILA U SUZAMA: Bila sam uz nju do zadnjeg trenutka, MNOGO BOLI! (VIDEO)

Pevačica Indira Radić rasplakala se pred kamerama "Exkluziva" zbog smrtnog slučaja u porodici.

29.5.2024. 10:00

Tuga u Cakaninom domu - pevačica NEUTEŠNA: Bila sam sa njom do poslednjeg dana...
Showbiz

Tuga u Cakaninom domu - pevačica NEUTEŠNA: Bila sam sa njom do poslednjeg dana...

Pevačici Dragici Radosavljević Cakani umrla je majka nakon kraće bolesi.

21.5.2024. 10:53

Horoskop
ovan
Ovan

Dosta užurbanosti, ali one pozitivne. Energija koju osećate je podsticajna i sada možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Zamerate voljenoj osobi na nekim njenim postupcima, ali ni ona vam neće ostati „dužna“.

bik
Bik

Trebali biste da donesete odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija. Iznenadio vas je poziv za sastanak od poslovnog partnera. Pojedinima moguće i kraće poslovno putovanje. U emotivnim relacijama može doći do kratkotrajnih tenzija.

blizanci
Blizanci

Iako ćete dan uglavnom provesti jureći na sto strana, bićete više nego zadovoljni krajnjim rezultatima. Dosta korektna i zanimljiva poslovna ponuda. Vredelo bi razmisliti. U emotivnim odnosima stoji velika posvećenost i pažnja od strane partnera.

rak
Rak

Hoćete da sve bude „pod konac“, a to će vam oduzeti vreme koje vam je potrebno za završetak nekih obaveza koje vučete od ranije. Ne opterećujte se nebitnim detaljima! Partnera pritiskate prevelikom brižnošću. Opustite se malo.

lav
Lav

Sledi vam pozitivno raspoloženje i brz završetak obaveza koje imate. Nešto lošija situacija je u partnerskim odnosima, naročito ako ste u braku ili živite sa voljenom osobom. Trebali bi da pokušate da se prilagodite jedno drugom.

devica
Devica

Brinete se zbog razgovora koji morate obaviti tokom današnjeg dana. Previše se opterećujete, pustite da priča ide spontano i nećete pogrešiti. Prema voljenoj osobi ste neprijatni u komunikaciji, iako ona realno gledano to uopšte nije zaslužila.

vaga
Vaga

Vi lično ste u dobrom raspoloženju, ali situacije u poslu ne funkcionišu. Umesto da se nervirate zbog toga što ne možete da se dogovorite sa nekim ljudima, povucite se i pustite ih da se svađaju sami sa sobom. Nešto teža komunikacija sa partnerom.

škorpija
Škorpija

Danas ste i vi i saradnici u priličnoj meri „naelektrisani“ i spremni da očas posla upadnete u raspravu. Ovo će biti burna, ali kratkotrajna razmena mišljenja. Čekate da vam se neko javi i jako se nervirate što ne preduzima konkretniju akciju prema vama.

strelac
Strelac

Koliko god želeli da budete korektni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, teško ćete uspevati da se obuzdate. Jako vam smeta nečiji bezobrazluk  i nemar i verovatno nećete moći da „oćutite“. Teško uspevate da se uskladite sa partnerom.

jarac
Jarac

Razmišljate da li će se ostvariti obećanje koje vam je dato, ali ne želite da potencirate i da podsećate. Ako je u pitanju novac, ova osoba će vam se javiti verovatno oko podneva. Danas su mogući sukobi sa članovima porodice. Budite tolerantniji.

vodolija
Vodolija

Nadređeni vam može uputiti kritiku zbog sporosti u izvršavanju obaveza, ali vi to nećete ozbiljno shvatiti. Suviše ste dobro raspoloženi da biste se ovim opterećivali. Bitan vam je odnos sa partnerom, a on danas funkcioniše više nego dobro.

ribe
Ribe

Napravili ste pravu malu dramu u poslovnom okruženju. Suviše se arogantno ponašate prema nekim ljudima i možda bi bilo dobro da preispitate stavove. Povređeni ste nekim partnerovim postupkom, ali ćutite i smišljate kako da uzvratite.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.