• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Emina Jahović

Nećete verovati čime se Emina Jahović bavila pre nego što je postala poznata: Bila je ZAPOSLENA kod OVE PEVAČICE!
Showbiz

Nećete verovati čime se Emina Jahović bavila pre nego što je postala poznata: Bila je ZAPOSLENA kod OVE PEVAČICE!

Pevačica Emina Jahović dugi niz godina pristuna je na muzičkoj sceni, a malo ko zna čime se bavila dok nije postala poznata.

29.11.2025. 9:17

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)
Showbiz

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)

Šta je bio razlog dečačke čarke i zbog čega na koncert Emine Jahović nisu došle sve kolege sa kojima je snimila duet!?

11.11.2025. 10:13

Emina Jahović pred DVA VELIKA KONCERTA govorila i o podršci sinova: Moji sinovi mene mnogo poštuju i divni su; Jedva čekaju da vide mamu...
Showbiz

Emina Jahović pred DVA VELIKA KONCERTA govorila i o podršci sinova: Moji sinovi mene mnogo poštuju i divni su; Jedva čekaju da vide mamu...

Pevačica otkrila mnogo zanimljivih detalja...

7.11.2025. 10:50

Ko se nalazi u PRVIM REDOVIMA na koncertima naših pevača?
Showbiz

Ko se nalazi u PRVIM REDOVIMA na koncertima naših pevača?

Oduvek je važilo pravilo da samo najveći obožavaoci na koncertima svog omiljenog izvođača imaju mogućnost da se nađu u prvim redovima. Međutim, čini se da je situacija danas malo drugačija.

28.10.2025. 11:14

Dino Merlin joj je govorio da NE TREBA DA SE BAVI PEVANJEM! Mnogi ne znaju KAKO su zapravo izgledali muzički počeci Emine Jahović
Showbiz

Dino Merlin joj je govorio da NE TREBA DA SE BAVI PEVANJEM! Mnogi ne znaju KAKO su zapravo izgledali muzički počeci Emine Jahović

Pevačica Emina Jahović smatra da je dosta izgubila radeći s najvećim imenima na početku svoje karijere.

17.10.2025. 10:43

"JA SAM ŽENA OD LJUBAVI" Emina Jahović otkrila ŠTA je za nju od izuzetne važnosti
Showbiz

"JA SAM ŽENA OD LJUBAVI" Emina Jahović otkrila ŠTA je za nju od izuzetne važnosti

Popularna pevačica Emina Jahović trenutno boravi u Beogradu, jer uskoro kreće na veiliku regionalnu turneju pod nazivom "Svitanje".

16.10.2025. 10:28

Emina Jahović POZIRALA U TOPU I ŠORTSU u teretani i pokazala kako izgleda NJEN TRENING!
Showbiz

Emina Jahović POZIRALA U TOPU I ŠORTSU u teretani i pokazala kako izgleda NJEN TRENING!

Poznato je da Emina Jahović ima privatnu teretanu i saunu u svojoj vili u Turskoj, a sada nam je i pokazala kako se tamo provodi.

13.7.2025. 9:42

MORSKO IZDANJE Emine Jahović - da li je prepoznajete?
Showbiz

MORSKO IZDANJE Emine Jahović - da li je prepoznajete?

Pevačica trenutno boravi na moru i deli fotografije svog prirodnog izdanja na Instagramu.

8.7.2025. 11:14

Oprostila se od dugačke kose?! Emina Jahović više NE IZGLEDA OVAKO - fanovi oduševljeni PROMENOM (FOTO)
Showbiz

Oprostila se od dugačke kose?! Emina Jahović više NE IZGLEDA OVAKO - fanovi oduševljeni PROMENOM (FOTO)

U ovom izdanju dugo nismo imali priliku da je vidimo.

22.6.2025. 12:38

Emina Jahović progovorila o DADILJAMA, pa otkrila zbog čega im je DALA OTKAZ: To u svojoj kući NE MOGU DA PODNESEM!
Showbiz

Emina Jahović progovorila o DADILJAMA, pa otkrila zbog čega im je DALA OTKAZ: To u svojoj kući NE MOGU DA PODNESEM!

Pevačica Emina Jahović govorila je o ženama koje su čuvale njene naslednike.

20.6.2025. 9:14

Sin Emine Jahović upisuje STUDIJE U LONDONU, a evo šta je pevačica rekla o povratku u Srbiju!
Showbiz

Sin Emine Jahović upisuje STUDIJE U LONDONU, a evo šta je pevačica rekla o povratku u Srbiju!

Pevačica Emina Jahović pred kamerama "Exkluziva" govorila je o svojim naslednicima.

18.6.2025. 10:34

Emina Jahović objavila NOVI ALBUM, pa poručila: Moje pesme NISU ZA SVAKOGA!
Showbiz

Emina Jahović objavila NOVI ALBUM, pa poručila: Moje pesme NISU ZA SVAKOGA!

Pevačica Emina Jahović objavila je novi album sa čak 9 novih pesama, a kako kaže, one nisu za svakoga.

18.6.2025. 9:12

Emina Jahović spustila bretelu i pokazala tetovažu: Društvene mreže gore (FOTO)
Showbiz

Emina Jahović spustila bretelu i pokazala tetovažu: Društvene mreže gore (FOTO)

Pevačica se oglasila na Instagramu i pokazala kako uživa tokom ovih vrelih letnjih dana. Predah od poslovnih i porodičnih obaveza pronalazi kraj vode...

10.7.2024. 10:28

Horoskop
ovan
Ovan

Samo će jutarnji sati biti prožeti mutnom energijom – možda će vam biti teško da ustanete ili nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

bik
Bik

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

blizanci
Blizanci

Nedoumicama koje imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

rak
Rak

Teško vam je da se posvetite zaostacima kroz posao – mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.

lav
Lav

Za posao niste orni, ali ćete uspeti sebe da naterate da budete odgovorni prema obavezama koje imate, kao i prema poslovnim partnerima i saradnicima. Danas će u segmentu ljubavi bolje proći slobodni – stoji vam mogućnost značajnog i lepog kontakta.

devica
Devica

Generalno gledano – ovaj dan jeste dobar za posao, ali mi vi niste nešto naročito raspoloženi da budete vredni. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i prilično teško ćete funkcionisati. Zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba.

vaga
Vaga

Vi ste još uvek u prazničnom raspoloženju i kada su obaveze u pitanju, mogli bismo da kažemo da ćete ih otaljati. Eto, da bude da ste radili i uradili ono što morate. To što će vam misli biti na drugoj strani, najverovatnije onoj ljubavnoj – to je već druga priča.

škorpija
Škorpija

Energije imate, snage imate, volje imate. Još kad bi oni oko vas bili iole raspoloženi za rad – mogli biste zajednički da uradite mnogo toga. Pošto to nije slučaj – verovatno će sve ostati samo na priči. Ovo je lep dan za kontakte sa suprotnim polom.

strelac
Strelac

Tokom ovog dana nosi vas jedna odlična, pozitivna energija. Uopšte nije važno da li radite ili još uvek odmarate – vi ste u super raspoloženju i lako animirate i one koji su oko vas. Po pitanju ljubavi, ovo je divan i podsticajan dan.

jarac
Jarac

Dan dobar za posao. Obaveze vam idu lako od ruke, brzo se dogovarate sa saradnicima, a imate i neke nove ideje koje biste mogli da razradite. Naglašena kreativnost i inspiracija. Partner vas danas podstiče, animira i donosi dobro raspoloženje.

vodolija
Vodolija

Radili ili ne radili – za vas je dan za provod, za dobro raspoloženje, za inspiraciju, za kreativnost. Malo samo budite obazriviji sa novcem – danas vam lako klizi iz ruku. Odličan dan i za ljubav, za uživanje sa prijateljima, za kontakte preko društvenih mreža.

ribe
Ribe

Danas se nešto teže razumete sa onima sa kojima ste u kontaktu. Intuicija vam jeste jaka pa ćete lako „osetiti“ šta je povoljno po vas a šta ne. Partnerovi postupci vas zbunjuju i unose nemir. Nema razloga za zabrinutost.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.