• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Emina Jahović

"NEKA LJUBAV DA MI SE DESI" Emina Jahović priznala da ŠTA PRIŽELJKUJE za 2026. godinu
Showbiz

"NEKA LJUBAV DA MI SE DESI" Emina Jahović priznala da ŠTA PRIŽELJKUJE za 2026. godinu

Iako ostvaruje uspehe na poslovnom polju, kada je reč o ljubavi, pevačica Emina Jahović se nada da će 2026. godina ipak biti bolja.

26.12.2025. 11:29

Nećete verovati čime se Emina Jahović bavila pre nego što je postala poznata: Bila je ZAPOSLENA kod OVE PEVAČICE!
Showbiz

Nećete verovati čime se Emina Jahović bavila pre nego što je postala poznata: Bila je ZAPOSLENA kod OVE PEVAČICE!

Pevačica Emina Jahović dugi niz godina pristuna je na muzičkoj sceni, a malo ko zna čime se bavila dok nije postala poznata.

29.11.2025. 9:17

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)
Showbiz

Zašto su se Eminini sinovi posvađali na njenom koncertu? (VIDEO)

Šta je bio razlog dečačke čarke i zbog čega na koncert Emine Jahović nisu došle sve kolege sa kojima je snimila duet!?

11.11.2025. 10:13

Emina Jahović pred DVA VELIKA KONCERTA govorila i o podršci sinova: Moji sinovi mene mnogo poštuju i divni su; Jedva čekaju da vide mamu...
Showbiz

Emina Jahović pred DVA VELIKA KONCERTA govorila i o podršci sinova: Moji sinovi mene mnogo poštuju i divni su; Jedva čekaju da vide mamu...

Pevačica otkrila mnogo zanimljivih detalja...

7.11.2025. 10:50

Ko se nalazi u PRVIM REDOVIMA na koncertima naših pevača?
Showbiz

Ko se nalazi u PRVIM REDOVIMA na koncertima naših pevača?

Oduvek je važilo pravilo da samo najveći obožavaoci na koncertima svog omiljenog izvođača imaju mogućnost da se nađu u prvim redovima. Međutim, čini se da je situacija danas malo drugačija.

28.10.2025. 11:14

Dino Merlin joj je govorio da NE TREBA DA SE BAVI PEVANJEM! Mnogi ne znaju KAKO su zapravo izgledali muzički počeci Emine Jahović
Showbiz

Dino Merlin joj je govorio da NE TREBA DA SE BAVI PEVANJEM! Mnogi ne znaju KAKO su zapravo izgledali muzički počeci Emine Jahović

Pevačica Emina Jahović smatra da je dosta izgubila radeći s najvećim imenima na početku svoje karijere.

17.10.2025. 10:43

"JA SAM ŽENA OD LJUBAVI" Emina Jahović otkrila ŠTA je za nju od izuzetne važnosti
Showbiz

"JA SAM ŽENA OD LJUBAVI" Emina Jahović otkrila ŠTA je za nju od izuzetne važnosti

Popularna pevačica Emina Jahović trenutno boravi u Beogradu, jer uskoro kreće na veiliku regionalnu turneju pod nazivom "Svitanje".

16.10.2025. 10:28

Emina Jahović POZIRALA U TOPU I ŠORTSU u teretani i pokazala kako izgleda NJEN TRENING!
Showbiz

Emina Jahović POZIRALA U TOPU I ŠORTSU u teretani i pokazala kako izgleda NJEN TRENING!

Poznato je da Emina Jahović ima privatnu teretanu i saunu u svojoj vili u Turskoj, a sada nam je i pokazala kako se tamo provodi.

13.7.2025. 9:42

MORSKO IZDANJE Emine Jahović - da li je prepoznajete?
Showbiz

MORSKO IZDANJE Emine Jahović - da li je prepoznajete?

Pevačica trenutno boravi na moru i deli fotografije svog prirodnog izdanja na Instagramu.

8.7.2025. 11:14

Oprostila se od dugačke kose?! Emina Jahović više NE IZGLEDA OVAKO - fanovi oduševljeni PROMENOM (FOTO)
Showbiz

Oprostila se od dugačke kose?! Emina Jahović više NE IZGLEDA OVAKO - fanovi oduševljeni PROMENOM (FOTO)

U ovom izdanju dugo nismo imali priliku da je vidimo.

22.6.2025. 12:38

Emina Jahović progovorila o DADILJAMA, pa otkrila zbog čega im je DALA OTKAZ: To u svojoj kući NE MOGU DA PODNESEM!
Showbiz

Emina Jahović progovorila o DADILJAMA, pa otkrila zbog čega im je DALA OTKAZ: To u svojoj kući NE MOGU DA PODNESEM!

Pevačica Emina Jahović govorila je o ženama koje su čuvale njene naslednike.

20.6.2025. 9:14

Sin Emine Jahović upisuje STUDIJE U LONDONU, a evo šta je pevačica rekla o povratku u Srbiju!
Showbiz

Sin Emine Jahović upisuje STUDIJE U LONDONU, a evo šta je pevačica rekla o povratku u Srbiju!

Pevačica Emina Jahović pred kamerama "Exkluziva" govorila je o svojim naslednicima.

18.6.2025. 10:34

Emina Jahović objavila NOVI ALBUM, pa poručila: Moje pesme NISU ZA SVAKOGA!
Showbiz

Emina Jahović objavila NOVI ALBUM, pa poručila: Moje pesme NISU ZA SVAKOGA!

Pevačica Emina Jahović objavila je novi album sa čak 9 novih pesama, a kako kaže, one nisu za svakoga.

18.6.2025. 9:12

Emina Jahović spustila bretelu i pokazala tetovažu: Društvene mreže gore (FOTO)
Showbiz

Emina Jahović spustila bretelu i pokazala tetovažu: Društvene mreže gore (FOTO)

Pevačica se oglasila na Instagramu i pokazala kako uživa tokom ovih vrelih letnjih dana. Predah od poslovnih i porodičnih obaveza pronalazi kraj vode...

10.7.2024. 10:28

Horoskop
ovan
Ovan

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom» i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

bik
Bik

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

blizanci
Blizanci

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

rak
Rak

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

lav
Lav

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

devica
Devica

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

vaga
Vaga

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

škorpija
Škorpija

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

strelac
Strelac

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

vodolija
Vodolija

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

ribe
Ribe

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.