• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Katarina Živković

Katarina Živković priznala da se UGOJILA tokom praznika: Evo koliko kilograma je "NABACILA"!
Showbiz

Katarina Živković priznala da se UGOJILA tokom praznika: Evo koliko kilograma je "NABACILA"!

Pevačica Katarina Živković govorila je pred kamerama "Exkluziva", a tom prilikom otkrila je zanimljive detalje.

20.1.2026. 10:08

Barbara Bobak otkrila kako je došlo do saradnje sa Katarinom Živković
Showbiz

Barbara Bobak otkrila kako je došlo do saradnje sa Katarinom Živković

Pevačica Barbara Bobak potpisuje pesmu "Surova realnost", koju izvodi Katarina Živković, a sada je prvi put otvoreno govorila o tome kako je došlo do ove saradnje i zašto je baš Katarina bila njen prvi izbor.

8.1.2026. 9:51

Katarina Živković progovorila o saradnji sa Barbarom Bobak: Evo kakvo mišljenje ima o MLAĐOJ KOLEGINICI!
Showbiz

Katarina Živković progovorila o saradnji sa Barbarom Bobak: Evo kakvo mišljenje ima o MLAĐOJ KOLEGINICI!

Pevačica Katarina Živković u protekloj godini nizala je samo poslovne uspehe, a sjajan uspeh postigla je i njena pesma "Surova realnost" koja je osvojila publiku.

7.1.2026. 12:06

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"
Showbiz

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"

Pevačica Barbara Bobak uplovila je u nove muzičke vode!

12.12.2025. 10:58

Katarina Živković progovorila o SVAĐI sa Kijom Kockar: "Svoju SLAVU je proslavljala u mojoj kući"
Showbiz

Katarina Živković progovorila o SVAĐI sa Kijom Kockar: "Svoju SLAVU je proslavljala u mojoj kući"

Bukti novi estradni rat!

20.11.2025. 11:29

Neočekivan potez produkcije - VELIKA PROMENA: Ova pevačica sela je u Milijevu stolicu u "Zvezdama Granda"
Showbiz

Neočekivan potez produkcije - VELIKA PROMENA: Ova pevačica sela je u Milijevu stolicu u "Zvezdama Granda"

Veliko iznenađenje za gledaoce!

14.10.2025. 9:40

"Juče je nebo bilo bliže zemlji" Katarina Živković KRSTILA SINA, pa podelila dirljivu poruku
Showbiz

"Juče je nebo bilo bliže zemlji" Katarina Živković KRSTILA SINA, pa podelila dirljivu poruku

Krštenju su prisustovali porodica i prijatelji, a pevačica nije krila svoju sreću.

1.8.2025. 11:50

"U MIRU SMO SE RASTALI POSLE 7 GODINA!" Katarina Živković se oglasila na Instagramu...
Showbiz

"U MIRU SMO SE RASTALI POSLE 7 GODINA!" Katarina Živković se oglasila na Instagramu...

Donela važnu odluku!

8.7.2025. 11:33

"JA SAM SREĐENA NOSILA VUNENE ČARAPE I GUMENE PAPUČE..." - kako se Katarina Živković to snimala i zašto?
Showbiz

"JA SAM SREĐENA NOSILA VUNENE ČARAPE I GUMENE PAPUČE..." - kako se Katarina Živković to snimala i zašto?

Pevačica je na muzičkoj sceni godinama, a na estradnom nebu se pojavila nakon učešća u jednom poznatom takmičenju.

4.7.2025. 10:45

Katarina Živković OPSOVALA PRED KAMERAMA, ali tiho: Odluke koje donosim srcem su gotovo uvek pogrešne!
Showbiz

Katarina Živković OPSOVALA PRED KAMERAMA, ali tiho: Odluke koje donosim srcem su gotovo uvek pogrešne!

Pevačica je bila iskrena...

19.4.2025. 8:16

Pevačica progovorila o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI: To mi je bilo nešto NAJTEŽE u životu...
Showbiz

Pevačica progovorila o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI: To mi je bilo nešto NAJTEŽE u životu...

Pevačica Katarina Živković govorila je pred kamerama "Exkluziva" o periodu koji smatra najtežim u životu.

8.4.2025. 9:23

Katarina Živković O SVOM PARTNERU, otkrila i koje POKLONE voli da dobija od njega: On stvarno ne ume da me iznenadi...
Showbiz

Katarina Živković O SVOM PARTNERU, otkrila i koje POKLONE voli da dobija od njega: On stvarno ne ume da me iznenadi...

Prošao je Dan zaljubljenih, pa smo pitali poznate koje poklone vole da dobijaju i šta uopšte misle o ovom danu...

15.2.2025. 8:31

Pevačica progovorila o SCENI SA SNIMANJA SPOTA zbog koje je ZAVRŠILA U SUZAMA: Bila sam TRUDNA, a NISAM ZNALA!
Showbiz

Pevačica progovorila o SCENI SA SNIMANJA SPOTA zbog koje je ZAVRŠILA U SUZAMA: Bila sam TRUDNA, a NISAM ZNALA!

Katarina Žiković publiku je počastila novim albumom, međutim, malo ko zna da je pevačica zbog jedne scene u spotu završila u suzama.

4.2.2025. 10:35

Katarina Živković priznala zbog čega je STRAHOVALA tokom trudnoće: Bila sam ISTRAUMIRANA zbog toga!
Showbiz

Katarina Živković priznala zbog čega je STRAHOVALA tokom trudnoće: Bila sam ISTRAUMIRANA zbog toga!

Pevačica Katarina Živković priznaje da je strahovala tokom trudnoće, ali da se odlično snašla u ulozi majke.

4.2.2025. 9:19

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Svoju pažnju ste najviše posvetili obavezama koje niste završili. Imate osećaj da vam je mnogo toga « nad glavom» i želite da danas ili napravite plan ili konkretno rešite bar neku od ovih situacija. Sa voljenom osobom – korektni odnosi.

bik
Bik

Tranzitni Mesec nalazi se u vašem polju partnerstava, pa ćete tokom ovog dana želeti da svo svoje vreme posvetite voljenoj osobi.  Kako dan bude odmicao – očekujte sve više poziva i predloga od strane prijatelja. Danas ste traženi na više strana.

blizanci
Blizanci

Danas je vaše polje svakodnevice naglašeno Mesecom, pa je verovatno da ćete pažnju skrenuti na dom, na sitnije obaveze, spremanje ili sređivanje. Ako ostane vremena I volje, možete se sa partnerom ili prijateljem uputiti I ka kafiću ili restoranu.

rak
Rak

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kreativnosti, životne radosti, ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vreme za uživanje I da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju I donose vam osmeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili I opustili.

lav
Lav

Ovaj dan iskoristite da provedete sa članovima svoje porodice, sa osobama koje su uvek tu za vas, isto kao I vi za njih. Očekujte lepu atmosferu i mnogobrojna dešavanja. U popodnevnim satima, napunite baterije nekom šetnjom i boravkom u prirodi.

devica
Devica

U polju okoline, kratkih putovanja, pokreta, komunikacije, dogovora, danas se nalazi tranzitni Mesec. Potražite društvo, osobe za koje niste imali dovoljno vremena I posvetite im svoju pažnju. Dan je dobar i za kontakte i susrete sa suprotnim polom.

vaga
Vaga

U vašem polju posla I novca, ličnih vrednosti nalazi se danas Mesec. Najviše ćete razmišljati o svojim planovima, posebno onima koji se vezuju za finansije. Ukoliko se otvori dovoljno vremena – danas bi bio i dobar trenutak za izlazak sa simpatijom.

škorpija
Škorpija

Tranzitni Mesec danas se nalazi u vašem znaku I polju ličnosti. Osećaćete pojačan optimizam, dobru energiju i raspoloženje. U drugom delu dana, naročito u večernjim satima možete biti emotivniji i nežniji nego inače.

strelac
Strelac

Danas ste nešto povučeniji I nespremni za jače kontakte bilo sa emotivnim partnerom, bilo sa drugim osobama. Mnogo toga vam je na pameti i potrebno vam je da odvojite vreme za sebe, da se odmorite i razmislite.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste najviše za prisustvo I druženje sa prijateljima, jer se jedino sa njima u potpunosti razumete. Oni vam pomažu da zajedničkim snagama rešite neke nedoumice koje imate. Ukoliko ste u prilici – izađite sa njima.

vodolija
Vodolija

Danas ste najviše raspoloženi da odete I vidite se sa nekim osobama koje su vam prirasle srcu I za kojima čeznete. Da li su to prijatelji ili simpatija – to već samo vi znate. Osećate posebnu bliskost sa jednom osobom i spremni ste da joj se otvorite.

ribe
Ribe

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju planova, putovanja. Tokom ovog dana uspećete da se uskladite sa drugima I ostvarite ono što ste planirali. U popodnevnim satima biće vam potrebno više odmora. Usaglašavate se sa emotivnim partnerom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.