• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Katarina Živković

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"
Showbiz

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"

Pevačica Barbara Bobak uplovila je u nove muzičke vode!

12.12.2025. 10:58

Katarina Živković progovorila o SVAĐI sa Kijom Kockar: "Svoju SLAVU je proslavljala u mojoj kući"
Showbiz

Katarina Živković progovorila o SVAĐI sa Kijom Kockar: "Svoju SLAVU je proslavljala u mojoj kući"

Bukti novi estradni rat!

20.11.2025. 11:29

Neočekivan potez produkcije - VELIKA PROMENA: Ova pevačica sela je u Milijevu stolicu u "Zvezdama Granda"
Showbiz

Neočekivan potez produkcije - VELIKA PROMENA: Ova pevačica sela je u Milijevu stolicu u "Zvezdama Granda"

Veliko iznenađenje za gledaoce!

14.10.2025. 9:40

"Juče je nebo bilo bliže zemlji" Katarina Živković KRSTILA SINA, pa podelila dirljivu poruku
Showbiz

"Juče je nebo bilo bliže zemlji" Katarina Živković KRSTILA SINA, pa podelila dirljivu poruku

Krštenju su prisustovali porodica i prijatelji, a pevačica nije krila svoju sreću.

1.8.2025. 11:50

"U MIRU SMO SE RASTALI POSLE 7 GODINA!" Katarina Živković se oglasila na Instagramu...
Showbiz

"U MIRU SMO SE RASTALI POSLE 7 GODINA!" Katarina Živković se oglasila na Instagramu...

Donela važnu odluku!

8.7.2025. 11:33

"JA SAM SREĐENA NOSILA VUNENE ČARAPE I GUMENE PAPUČE..." - kako se Katarina Živković to snimala i zašto?
Showbiz

"JA SAM SREĐENA NOSILA VUNENE ČARAPE I GUMENE PAPUČE..." - kako se Katarina Živković to snimala i zašto?

Pevačica je na muzičkoj sceni godinama, a na estradnom nebu se pojavila nakon učešća u jednom poznatom takmičenju.

4.7.2025. 10:45

Katarina Živković OPSOVALA PRED KAMERAMA, ali tiho: Odluke koje donosim srcem su gotovo uvek pogrešne!
Showbiz

Katarina Živković OPSOVALA PRED KAMERAMA, ali tiho: Odluke koje donosim srcem su gotovo uvek pogrešne!

Pevačica je bila iskrena...

19.4.2025. 8:16

Pevačica progovorila o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI: To mi je bilo nešto NAJTEŽE u životu...
Showbiz

Pevačica progovorila o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI: To mi je bilo nešto NAJTEŽE u životu...

Pevačica Katarina Živković govorila je pred kamerama "Exkluziva" o periodu koji smatra najtežim u životu.

8.4.2025. 9:23

Katarina Živković O SVOM PARTNERU, otkrila i koje POKLONE voli da dobija od njega: On stvarno ne ume da me iznenadi...
Showbiz

Katarina Živković O SVOM PARTNERU, otkrila i koje POKLONE voli da dobija od njega: On stvarno ne ume da me iznenadi...

Prošao je Dan zaljubljenih, pa smo pitali poznate koje poklone vole da dobijaju i šta uopšte misle o ovom danu...

15.2.2025. 8:31

Pevačica progovorila o SCENI SA SNIMANJA SPOTA zbog koje je ZAVRŠILA U SUZAMA: Bila sam TRUDNA, a NISAM ZNALA!
Showbiz

Pevačica progovorila o SCENI SA SNIMANJA SPOTA zbog koje je ZAVRŠILA U SUZAMA: Bila sam TRUDNA, a NISAM ZNALA!

Katarina Žiković publiku je počastila novim albumom, međutim, malo ko zna da je pevačica zbog jedne scene u spotu završila u suzama.

4.2.2025. 10:35

Katarina Živković priznala zbog čega je STRAHOVALA tokom trudnoće: Bila sam ISTRAUMIRANA zbog toga!
Showbiz

Katarina Živković priznala zbog čega je STRAHOVALA tokom trudnoće: Bila sam ISTRAUMIRANA zbog toga!

Pevačica Katarina Živković priznaje da je strahovala tokom trudnoće, ali da se odlično snašla u ulozi majke.

4.2.2025. 9:19

Katarina Živković otkrila kako je nakon porođaja dovela liniju DO SAVRŠENSTVA: To je TAJNA moje mršavosti, ali je nikome ne preporučujem!
Showbiz

Katarina Živković otkrila kako je nakon porođaja dovela liniju DO SAVRŠENSTVA: To je TAJNA moje mršavosti, ali je nikome ne preporučujem!

Pevačica Katarina Živković nedavno se ostvarila u ulozi majke, a ubrzo nakon toga na muzičku scenu vratila se novim albumom, ali i vitkom figurom.

22.1.2025. 11:52

Katarina Živković liniju dovela do SAVRŠENSTVA samo par meseci NAKON POROĐAJA: Evo kako joj je to pošlo za rukom! (VIDEO)
Showbiz

Katarina Živković liniju dovela do SAVRŠENSTVA samo par meseci NAKON POROĐAJA: Evo kako joj je to pošlo za rukom! (VIDEO)

Pevačica Katarina Živković porodila se pre samo par meseci, a liniju je već uspela da dovede do savršenstva.

1.12.2024. 8:16

Milica Todorović i OVA pevačica godinama su bile CIMERKE: Iznenadićete se kad saznate o kome je reč! (VIDEO)
jako je ponosna na nju

Milica Todorović i OVA pevačica godinama su bile CIMERKE: Iznenadićete se kad saznate o kome je reč! (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović otkrila je sa kojom pevačicom je živela čak tri godine.

29.11.2024. 11:17

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Današnji dan obavezno iskoristite za kontakte sa prijateljima, pogotovo onima koje niste videli duže vreme. Provešćete se odlično, bilo da izađete ili napravite neku kućnu varijantu druženja. Potreban vam je smeh i opuštenost.

bik
Bik

Razmišljate o svojim ciljevima, o tome šta ste postigli, a šta ne. Jednostavno, sabirate utiske i pokušavate da osmislite neki plan za dalje. Nemojte se u potpunosti uplesti u ono „šta bi bilo kad bi bilo“ – izađite – neki ljudi čekaju na vas.

blizanci
Blizanci

U prvom delu dana ćete biti pomalo nestrpljivi, verovatno zato što niste uspeli da se dobro odmorite. Ostatak dana je više nego dobar, vreme je da se posvetite onim planovima i osobama koje ste do sada zapostavljali.

rak
Rak

Pravićete sitne promene u svom okruženju, kupiti neke lepe sitnice i truditi se da uredite svoj dom sa ljubavlju i pažnjom. Više ćete se posvetiti i odnosu sa članovima porodice ili emotivnim partnerom. Trudite se da sve funkcioniše kako treba.

lav
Lav

Vaša je pažnja danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da je nečim iznenadite, ili da zajedno iskoristite ovaj dan u nekim „akcijama“. Možete otići kod zajedničkih prijatelja ili izaći do tržnog centra ili obližnjeg restorana.

devica
Devica

Danas ćete se posvetiti sitnijim obavezama oko kuće ili oko članova porodice. Ništa preterano, čisto da malo potrošite svoje vreme. Na ovaj način se odmarate i opuštate. Vrlo dobar odnos sa voljenom osobom – mogućnost zajedničkog izlaska.

vaga
Vaga

Vaša je pažnja u potpunosti usmerena na emotivnog partnera ili na osobu koja vam se dopada. Ukoliko je ovo drugo slučaj – sigurno je da možete ugovoriti susret koji mnogo obećava. Danas se mogu pokrenuti nove emotivne priče.

škorpija
Škorpija

Danas će vam najviše prijati da vreme provedete kod kuće. Potrebno vam je opuštanje, potrebna vam je sigurnost i toplina koju samo vaš dom i ukućani mogu da vam pruže. Provešćete neke mirne momente, potpuno zadovoljni.

strelac
Strelac

Vama kao da nije bilo dosta jurnjave u prethodnim danima, pa ste i danas rešili da vas ni u jednom momentu „ne drži mesto“. Susreti sa prijateljima, ali je moguć i sastanak sa osobom koja vam je privlačna. Odličan dan.

jarac
Jarac

Danas samo želite da vas svi ostave na miru. Najradije biste ceo dan prespavali ili leškarili gledajući televizor ili slušajući muziku. Posvetite malo svog vremena i ukućanima i emotivnom partneru – nemojte se baš potpuno osamiti.

vodolija
Vodolija

Danas očekujte veći priliv energije, zainteresovanost za društvenost ili izlazak sa prijateljima. Najbolje bi bilo da dan provedete van kuće, ukoliko je to moguće. Potrebno je da budete što više u pokretu i okruženi ljudima, jer se tako punite energijom.

ribe
Ribe

Osećate se smireno i rasterećeno. Kao da su sve stvari došle na svoje mesto i vi možete da se malo opustite. Razmišljate o mnogim situacijama koje bar za sada stoje kao nerešene kod vas. Pokušaćete da sami sebi date odgovore na neka pitanja.  

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.