Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevač

"Želeo sam rano da se ostvarim KAO RODITELJ": Uroš Živković progovorio o nasledniku
Showbiz

"Želeo sam rano da se ostvarim KAO RODITELJ": Uroš Živković progovorio o nasledniku

U emisiji "Grand Specijal", Uroš Živković govorio je o porodičnom životu i najlepšoj životnoj ulozi oca u kojoj se nedavno ostvario.

5.1.2026. 10:21

Naš pevač dobio bizaran zahtev na nastupu, kada je shvatio šta se dešava prebledeo
Showbiz

Naš pevač dobio bizaran zahtev na nastupu, kada je shvatio šta se dešava prebledeo

Iako posao pevača deluje kao lak i zabavan, na nastupima im se često dešavaju nepredvidive situacije koje umeju da budu neprijatne.

4.1.2026. 9:21

Pevač glumio Deda Mraza, a onda je usledio SUSRET koji ga je doveo do suza: "Bilo je potpuno drugačije"
Showbiz

Pevač glumio Deda Mraza, a onda je usledio SUSRET koji ga je doveo do suza: "Bilo je potpuno drugačije"

Pevač otvorio dušu.

3.1.2026. 10:58

Najtužniji 1. januar u životu pevača: Dan koji nikad neće zaboraviiti
Showbiz

Najtužniji 1. januar u životu pevača: Dan koji nikad neće zaboraviiti

Prvi januar je za većinu ljudi simbol novog početka, radosti i slavlja.

1.1.2026. 9:24

Pevač za noć zaradio 60.000 EVRA: Evo kako mu je to pošlo za rukom
Showbiz

Pevač za noć zaradio 60.000 EVRA: Evo kako mu je to pošlo za rukom

Pevač je otkrio kako je došao do bakšiša za čiji iznos bi mogla da se kupi možda čak i nekretnina.

29.12.2025. 9:50

Saša Matić još jednom pokazao da ima VELIKO SRCE: Pevač POMOGAO deci koja se leče na onkologiji u Novom Sadu
Showbiz

Saša Matić još jednom pokazao da ima VELIKO SRCE: Pevač POMOGAO deci koja se leče na onkologiji u Novom Sadu

Pevač Saša Matić još jednom je pokazao svoju humanu stranu.

21.12.2025. 11:06

Pevač zbog PROBLEMA SA OPADANJEM KOSE otišao na TRANSPLANTACIJU, a sada se pohvalio PRVIM REZULTATIMA!
Showbiz

Pevač zbog PROBLEMA SA OPADANJEM KOSE otišao na TRANSPLANTACIJU, a sada se pohvalio PRVIM REZULTATIMA!

Sa problemom opadanja kose susreo se mladi pevač Nemanja Đorđević, koji je odlučio da ode na transplantaciju kose.

20.12.2025. 10:53

Ovo je PRAVO IME Ere Ojdanića: Nikada nećete pogoditi šta mu piše u ličnoj karti
Showbiz

Ovo je PRAVO IME Ere Ojdanića: Nikada nećete pogoditi šta mu piše u ličnoj karti

Era Ojdanić decenijama je poznato lice na našoj estardi, a malo ko zna njegovo pravo ime.

12.12.2025. 9:24

Željko Samardžić otkrio koliko je KONCERATA do sada održao u Sava Centru: Brojka je NEVEROVATNA!
Showbiz

Željko Samardžić otkrio koliko je KONCERATA do sada održao u Sava Centru: Brojka je NEVEROVATNA!

Popularni pevač Željko Samardić uskoro će održaće čak tri koncerta u Sava Centru, a u razgovoru za "Exkluziv" otkrio je koliko ih je do sada održao na tom mestu.

11.12.2025. 10:22

Peđa Jovanović JAVNO PRIZNAO: Prestao da pijem ALKOHOL i to je najpametnija odluka koju sam ikad doneo!
Showbiz

Peđa Jovanović JAVNO PRIZNAO: Prestao da pijem ALKOHOL i to je najpametnija odluka koju sam ikad doneo!

Pevač Peđa Jovanović pred kamerama "Exkluziva" otvoreno je govorio o problemu sa alkoholom.

9.12.2025. 11:40

Vlado Georgiev progovorio o KAŠNJENJU KONCERTA U ARENI: "Rekao sam da dođete RANIJE, a vi to NISTE URADILI..."
Showbiz

Vlado Georgiev progovorio o KAŠNJENJU KONCERTA U ARENI: "Rekao sam da dođete RANIJE, a vi to NISTE URADILI..."

Vlado Georgiev nedavno je održao veliki koncert u Beogradu, a prilikom izlaska na veliku scenu pevač je održao govor.

9.12.2025. 11:03

Pevač progovorio o ljubavi, pa priznao da mu žene zbog OVOGA govore da je SMOTAN: "Malo sam ZARĐAO po tom pitanju"
Showbiz

Pevač progovorio o ljubavi, pa priznao da mu žene zbog OVOGA govore da je SMOTAN: "Malo sam ZARĐAO po tom pitanju"

Pevača danas viđamo ređe nego ranije, ali njegovi hitovi i dan-danas žive i često se slušaju.

3.12.2025. 10:27

Jašar Ahmedovski doneo BOLNU ODLUKU nakon smrti Ipčeta: „Zarekao sam se da nikada to neću uraditi“
Showbiz

Jašar Ahmedovski doneo BOLNU ODLUKU nakon smrti Ipčeta: „Zarekao sam se da nikada to neću uraditi“

Jašar Ahmedovski ima karijeru bogatu hitovima od kojih jedan za njega ima veliko značenje.

3.12.2025. 9:47

Toni Cetinski otkrio zbog čega je turneju nazvao "SAMO LJUBAV", pa poručio: Ljudi se vole bez ozbira ko je koje nacionalnosti!
Showbiz

Toni Cetinski otkrio zbog čega je turneju nazvao "SAMO LJUBAV", pa poručio: Ljudi se vole bez ozbira ko je koje nacionalnosti!

Pevač Toni Cetinski nedavno je održao tri koncerta u Beogradu u sklopu turneje "Samo ljubav".

2.12.2025. 10:24

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 18
Horoskop
ovan
Ovan

Nema razloga da budete opterećeni  što danas neke stvari ne funkcionišu po vašim planovima. Ponekad se morate suočiti i sa opstrukcijom drugih, ali i sa sopstvenom nesigurnošću. Znate da neka vaša ponašanja smetaju partneru, zašto ih onda ponavljate?

bik
Bik

Shvatate da možda i nećete moći da ostvarite nešto što je vama lično od velikog značaja i to vas pomalo deprimira. Računali ste na jednu osobu, ali od tog posla ništa. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe da vas podigne, ali ona nema trenutno vremena za vas.

blizanci
Blizanci

U potpunosti su vas zaokupile poslovne obaveze. Bićete neorganizovani, pokušavajući da svoju pažnju raspete na sto strana. Može biti kritike od strane šefova. Emotivni partner vam nedostaje, ali trenutno nemate načina da mu posvetite više vremena.

rak
Rak

Tokom dana će vas držati poprilično mutno raspoloženje. Bićete emotivniji nego inače, pa ćete najradije biti u fazonu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da završite svoje obaveze, ali to teško ide. Razmišljanja o emotivnoj prošlosti. 

lav
Lav

Razmišljate o finansijskom segmentu. Brinete se i jako vam teško pada što trenutno nemate podršku od nekih ljudi na koje ste računali. Šta da vam kažem...ovakvi dani dođu i prođu. Potrebna vam je ljubav i pažnja, želite da vas voljena osoba razmazi i uteši.

devica
Devica

Jako vam smeta što se jedna osoba predstavlja kao da vam je prijatelj i da je na vašoj strani, a intuitivno osećate da vas u isto vreme ogovara. Pokušavate da u svojim očima opravdate neka ponašanja od strane voljene osobe. Nisam sigurna da vam uspeva.

vaga
Vaga

Poslovne obaveze će vam se popeti na vrh glave. Bezvoljni ste, a morate da radite jednolične poslove. Najradije biste legli i prespavali dan. Ni komunikacija sa nekim ko vam je simpatičan danas ne funkcioniše. Ma jedva ćete čekati da stavite tačku na ovaj dan.

škorpija
Škorpija

Taman ste rešili jedan problem, kad eto sledećeg. Imate vi dovoljno energije da se borite sa tim, ali vam prosto nije jasno dokle će više da situacije iskaču jedna za drugom. Danas vam ide neka romantična pričica, pokušavate jednu osobu da osvojite svojom rečitošću.

strelac
Strelac

Stigao vas je umor iz prethodnog perioda i iako ćete se truditi da sve svoje obaveze odradite na vreme, u suštini ćete jedva čekati da odete kući. Sad, pojedinci će imati i privatnih obaveza posle redovnog posla, tako da je sigurno da ćete se uveče osećati kao isceđeni.

jarac
Jarac

Muku ćete mučiti sa papirima. Doduše, vi kada odlučite da ćete nešto završiti, ne odustajete tako da ne sumnjam da ćete ovo odraditi kako treba. Sa nekim sa kim želite da se vidite verovatno nećete uspeti da ostvarite kontakt ili ćete se pogrešno razumeti.

vodolija
Vodolija

Danas niste sigurni u motive jedne slatkorečive osobe, i potpuno ste u pravu. Nemojte davati svoje poverenje svima, pogotovo ako taj neko traži informacije koje su i vama važne. I dalje napetost sa voljenom osobom ne popušta, iako se vi trudite.

ribe
Ribe

Imate osećaj da ste sa jednom osobom zaista došli do svojih krajnjih granica. Moguće je da neko zaista ne zaslužuje poverenje koje ste mu ukazali. No, nemojte reagovati još uvek. Emotivno ste nesigurni, a s druge strane – užasno vam je potrebna pažnja.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.