Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Lepa Brena

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)
Showbiz

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)

Videvši jedan snimak, Senida je od Brene pomislila da je zapravo ona.

7.12.2024. 9:58

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?
Showbiz

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?

Jugoslovenska zvezda rasprodala je pet Zagrebačkih arena!

30.11.2024. 9:21

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...
Showbiz

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...

Rajder lista je "must" pred koncert svake muzičke zvezde u Srbiji! Pitali smo Lepu Brenu šta ona zahteva od produkcije da se nađe u bekstejdžu, nekoliko sati pre izlaska na binu i u čemu najviše uživa...

15.11.2024. 7:59

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena prisetila se razgovora sa vidovnjakom koji joj je predvideo veliku popularnost.

12.11.2024. 9:11

Lepa Brena predstavila NOVI PROIZVOD! Svi koji vole NJEN STIHOVE, voleće i ovaj komad... (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena predstavila NOVI PROIZVOD! Svi koji vole NJEN STIHOVE, voleće i ovaj komad... (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena proslavila je godinu dana uspešnog rada svoje firme za proizvodnju ženskih čarapa. Međutim, to nije sve...

3.11.2024. 9:32

ISPOVEST Lepe Brene o periodu kada se osećala potpuno "slomljeno": Bila je nemoćna, rastrojena, tužna... (VIDEO)
Showbiz

ISPOVEST Lepe Brene o periodu kada se osećala potpuno "slomljeno": Bila je nemoćna, rastrojena, tužna... (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena je proslavila godinu dana uspešnog vođenja privatnog biznisa sa proizvodnjom čarapa za žene.

3.11.2024. 9:01

"Moje misli su sa vama koji tuguju"! Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Karleuša... Poznati se oglasili povodom TRAGEDIJE U NOVOM SADU
Showbiz

"Moje misli su sa vama koji tuguju"! Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Karleuša... Poznati se oglasili povodom TRAGEDIJE U NOVOM SADU

Slomljene od bola, poznate ličnosti pozivaju na solidarnost sa žrtvama tragedije u Novom Sadu i njihovim porodicama.

2.11.2024. 10:00

Glumac JAVNO PRIZNAO da je dugo bio ZALJUBLJEN u Lepu Brenu: Nikada ne biste pogodili o kome je reč! (VIDEO)
Showbiz

Glumac JAVNO PRIZNAO da je dugo bio ZALJUBLJEN u Lepu Brenu: Nikada ne biste pogodili o kome je reč! (VIDEO)

Predstava "Lepa Brena project" nedavno je imala svoje svečano 100. izvođenje, a ovaj događaj uveličala je i sama Lepa Brena.

30.10.2024. 9:59

Brena zajedno sa publikom otpevala čuveni hit Bore Čorbe: Pevačica kolegi na poseban način ODALA POČAST! (VIDEO)
Showbiz

Brena zajedno sa publikom otpevala čuveni hit Bore Čorbe: Pevačica kolegi na poseban način ODALA POČAST! (VIDEO)

Vest da je legendarni Bora Đorđević preminuo potresla je javnost, a među njima i pevačicu Lepu Brenu.

6.9.2024. 9:16

Lepa Brena je na OVOM mestu održala čak 17 KONCERATA ZAREDOM: Pevačica je postavila REKORD koji do sada niko nije oborio! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena je na OVOM mestu održala čak 17 KONCERATA ZAREDOM: Pevačica je postavila REKORD koji do sada niko nije oborio! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena prisetila se svoje bogate muzičke karijere, ali i rekorda koji do sada niko nije oborio.

5.9.2024. 10:32

Evo šta je rekla Senida kad je čula da je Nataša Bekvalac bila na njenom KONCERTU: Pevačica spomenula i LEPU BRENU!
Showbiz

Evo šta je rekla Senida kad je čula da je Nataša Bekvalac bila na njenom KONCERTU: Pevačica spomenula i LEPU BRENU!

Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić (Senidah) održala je sinoć svoj prvi solistički koncert u srpskoj prestonici, a veliku podršku su joj pružile koleginice Lepa Brena i Nataša Bekvalac.

31.8.2024. 10:01

Lepa Brena progovorila o PRIVATNOM ŽIVOTU, pa priznala: Sada UŽIVAM na pravi način, ovo su moje NAJLEPŠE GODINE! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena progovorila o PRIVATNOM ŽIVOTU, pa priznala: Sada UŽIVAM na pravi način, ovo su moje NAJLEPŠE GODINE! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena pred kamerama "Exkluziva" govorila je o privatnom životu.

31.7.2024. 10:44

Lepa Brena već 10 GODINA ima OVAKAV način ishrane: Pevačica otkrila do kada JEDE, ali i koje proizvode je odavno PRESTALA DA KONZUMIRA! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena već 10 GODINA ima OVAKAV način ishrane: Pevačica otkrila do kada JEDE, ali i koje proizvode je odavno PRESTALA DA KONZUMIRA! (VIDEO)

Lepa Brena važi za jednu od najlepših pevačica na estradi, a sada je pred kamerama "Exkluziva" otkrila na koji način vodi računa o kilogramima.

30.7.2024. 10:01

Ovako su se UPOZNALI Lepa Brena i Boba Živojinović: Pevačica mu je sama prišla, a ono što mu je rekla IZNENADILO JE SVE! (VIDEO)
Showbiz

Ovako su se UPOZNALI Lepa Brena i Boba Živojinović: Pevačica mu je sama prišla, a ono što mu je rekla IZNENADILO JE SVE! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, više od tri decenije žive u skladnom braku, a malo ko zna kako su se upoznali.

22.6.2024. 8:44

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
Horoskop
ovan
Ovan

Neko sa posla vas nervira ponašanjima. Niste u strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

bik
Bik

Vaši predlozi mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

blizanci
Blizanci

Danas možete biti dosta impulsivni I tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

rak
Rak

Danas ste okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

lav
Lav

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje.

devica
Devica

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitni detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer ne možete da se opterećujete.

vaga
Vaga

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspešno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše.

škorpija
Škorpija

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rešavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo.

strelac
Strelac

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate pitanja koja ona nameće.

jarac
Jarac

Postoje osobe koje će se danas pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

vodolija
Vodolija

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

ribe
Ribe

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.