• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevačica

Svi su mislili da će koncert biti OTKAZAN, a onda je pred publiku izašla ALEKSANDRA RADOVIĆ: Ljudi su do članaka bili u vodi, divim se tom narodu! (VIDEO)
Showbiz

Svi su mislili da će koncert biti OTKAZAN, a onda je pred publiku izašla ALEKSANDRA RADOVIĆ: Ljudi su do članaka bili u vodi, divim se tom narodu! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Radović prisetila se koncerta koji je održala iako su svi mislili da će biti otkazan.

17.9.2024. 12:48

Nataša Bekvalac priznala da se DOPISUJE sa muškarcima na Instagramu: Ne znam kako je njima, ali ja se trudim da MENI BUDE DOBRO! (VIDEO)
Showbiz

Nataša Bekvalac priznala da se DOPISUJE sa muškarcima na Instagramu: Ne znam kako je njima, ali ja se trudim da MENI BUDE DOBRO! (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac posle dužeg vremena pojavila se pred predstavnicima sedme sile.

17.9.2024. 9:07

Pevačica Višnja Popović otkrila šta je za nju PRAVI MUŠKARAC! "Uvek mora da zna gde mu je pasoš" (VIDEO)
Showbiz

Pevačica Višnja Popović otkrila šta je za nju PRAVI MUŠKARAC! "Uvek mora da zna gde mu je pasoš" (VIDEO)

Kada se radi o pravim muškarcima, pevačica Višnja Popović nema dilemu kako bi jedan takav trebalo da se ponaša.

15.9.2024. 10:45

Pevačica govorila o vaspitavanju ćerke, pa otkrila zbog čega je letos otkazala nekoliko nastupa
Showbiz

Pevačica govorila o vaspitavanju ćerke, pa otkrila zbog čega je letos otkazala nekoliko nastupa

Na njoj se to ne vidi, ali Marina Tadić je prava gurmanka. Zato je ovog puta dogovor je pao da se sa ekipom Exkluziva nađe na burger festivalu.

12.9.2024. 12:43

O Džej Lo kruže priče da ima BEZOBRAZNE zahteve za svoje osoblje i da je BAHATA: Sad je ON stao u njenu odbranu i svi su iznenađeni!
Showbiz

O Džej Lo kruže priče da ima BEZOBRAZNE zahteve za svoje osoblje i da je BAHATA: Sad je ON stao u njenu odbranu i svi su iznenađeni!

Glumac i komičar stao je u odbranu Dženifer Lopez (55) rekavši u podkastu "Club Shay Shay" da smatra da slava nije promenila latino divu.

9.9.2024. 10:22

Smršala 20 kg, pa skupila hrabrosti i uradila "ludu" stvar: "Je l' boli?" (VIDEO)
Showbiz

Smršala 20 kg, pa skupila hrabrosti i uradila "ludu" stvar: "Je l' boli?" (VIDEO)

Nina Badrić je ostvarila svoju veliku želju, nešto veoma važno za zdravlje.

7.9.2024. 8:18

Prva fotografija Goge Sekulić POSLE NESREĆE: Ugruvana sam, imam JAKE BOLOVE... Pevačica do daljnjeg ODLAŽE sve nastupe! (FOTO)
Showbiz

Prva fotografija Goge Sekulić POSLE NESREĆE: Ugruvana sam, imam JAKE BOLOVE... Pevačica do daljnjeg ODLAŽE sve nastupe! (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela nezgodu, kada ju je udario automobil na pešačkom prelazu, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća.

6.9.2024. 13:24

Pevačica PALA KAO POKOŠENA - svi joj se SMEJALI: Ono što je uradila nakon toga sve je ostavilo u šoku! (VIDEO)
Showbiz

Pevačica PALA KAO POKOŠENA - svi joj se SMEJALI: Ono što je uradila nakon toga sve je ostavilo u šoku! (VIDEO)

Poznati su nam otkrili neprijatnosti sa kojima su se susreli na nastupima.

6.9.2024. 12:23

Lejdi Gaga prvi put CRVENIM TEPIHOM prošetala u društvu verenika: Veliki PRSTEN na pevačicinoj ruci privukao je najveću pažnju! (VIDEO)
Showbiz

Lejdi Gaga prvi put CRVENIM TEPIHOM prošetala u društvu verenika: Veliki PRSTEN na pevačicinoj ruci privukao je najveću pažnju! (VIDEO)

Filmski festival u Veneciji glavna je tema svih svetskih medija, a ovoga puta na crvenom tepihu pojavila se pevačica i glumica Lejdi Gaga.

6.9.2024. 9:47

Lepa Brena je na OVOM mestu održala čak 17 KONCERATA ZAREDOM: Pevačica je postavila REKORD koji do sada niko nije oborio! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena je na OVOM mestu održala čak 17 KONCERATA ZAREDOM: Pevačica je postavila REKORD koji do sada niko nije oborio! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena prisetila se svoje bogate muzičke karijere, ali i rekorda koji do sada niko nije oborio.

5.9.2024. 10:32

Milica Pavlović progovorila o KOMŠIJAMA, pa priznala: Da mi nije donela KLJUČ spavala bih ISPRED KAPIJE! (VIDEO)
Showbiz

Milica Pavlović progovorila o KOMŠIJAMA, pa priznala: Da mi nije donela KLJUČ spavala bih ISPRED KAPIJE! (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović uvek je raspoložena za razgovor sa ekipom emisije "Exkluziv", a tako je bilo i sada!

4.9.2024. 12:11

Pevačica se od početka karijere predstavlja pod "LAŽNIM IMENOM": Otkriveno šta zapravo znači reč "BEKUTA"!
Showbiz

Pevačica se od početka karijere predstavlja pod "LAŽNIM IMENOM": Otkriveno šta zapravo znači reč "BEKUTA"!

Pevačica otkrila ko joj je dao novo ime i prezime.

3.9.2024. 10:52

Haos na društvenim mrežama zbog OVE fotke Nede Ukraden; Pevačica totalno POBESNELA: Mogu da zamislim koliko se NERVIRAŠ, a meni je DRAGO! (VIDEO)
Showbiz

Haos na društvenim mrežama zbog OVE fotke Nede Ukraden; Pevačica totalno POBESNELA: Mogu da zamislim koliko se NERVIRAŠ, a meni je DRAGO! (VIDEO)

Pevačica Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, a nakon toga nastao je totalni haos na društvenim mrežama.

3.9.2024. 10:18

Gogu Sekulić UDARIO AUTO: Pevačica prevezena u Urgentni centar - evo u kakvom je stanju!
Showbiz

Gogu Sekulić UDARIO AUTO: Pevačica prevezena u Urgentni centar - evo u kakvom je stanju!

Pevačicu Gogu Sekulić udario je dostavljač brze hrane na pešačkom prelazu na Zvezdari.

2.9.2024. 12:11

• 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Blizu ste kraja važne obaveze ili projekta I žurite da ovo završite što pre. U dobrom ste raspoloženju, a očekujte I pozitivna dešavanja I preokrete na poslu. Najbolje je da popodne iskoristite uživajući u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

bik
Bik

I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a I osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv, pa će na poslu vladati podsticajna atmosfera. Danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali I da kažete stvari koje ste prećutkivali.

blizanci
Blizanci

Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali I sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namešta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi inicijativom.

rak
Rak

Danas ćete biti više nego uspešni u završavanju obaveza. Potrudite se da se bacite na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo problem. Dobra komunikacija, sklad I zajedništvo vladaće u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom.

lav
Lav

Tokom ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primećeni ste I lako privlačite pažnju suprotnog pola.

devica
Devica

Okrenite se lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji još potpuna fokusiranost I koncentracija. U odnosu sa poslovnim partnerima zauzmite čvršći stav. Emotivno, ovaj dan donosi lepa dešavanja, preokrete koji vam odgovaraju.

vaga
Vaga

Odličan I ispunjen dešavanjima dan. Bićete puni energije, koja će vam biti potrebna, jer će se vaša pažnja I posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar I za izlaske I za flertovanje. Provedite se dobro!

škorpija
Škorpija

U potpunosti ste svoju pažnju usmerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju I saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt I možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje će vam pokloniti više pažnje.

strelac
Strelac

Uspevate da obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite I završavanju ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima mogućnost flertovanja.

jarac
Jarac

Dan je savršen da privedete kraju dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna jača koncentracija I fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom.

vodolija
Vodolija

Sve ono što u prethodnim danima niste mogli da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju I sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, I možete prema njoj napraviti I konkretniji potez.

ribe
Ribe

Kod vas je aktuelno promenljivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljima.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.