Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Barbara Bobak

"Tri godine joj nisam otišla na nastup": Sanja Vučić otkrila istinu o odnosu sa Barbarom Bobak (VIDEO)
Showbiz

"Tri godine joj nisam otišla na nastup": Sanja Vučić otkrila istinu o odnosu sa Barbarom Bobak (VIDEO)

Pevačica Sanja Vučić pre nekoliko dana iznenadila je svoju drugaricu i koleginicu Barbaru Bobak, kada se pojavila na njenom nastupu u jednom beogradskom lokalu.

2.2.2026. 9:34

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!
Showbiz

Barbara Bobak podržala koleginicu: Čestitam, neka se verila! Ja ne znam zašto su ljudi toliko napeli na nju? Žena ima 50 godina, pa valjda zna šta radi!

“Meni je drago zbog nje, što je našla ljubav i ako je njoj dobar, treba svima da bude dobar! Ja njoj šaljem podršku.”

27.1.2026. 11:29

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”
Showbiz

Barbara Bobak iskrena: “Mislim da je svaka žena u nekom momentu razočaranja u muškarce bar jednom izgovorila: Ma, dosta mi je više, PRELAZIM NA ŽENE”

Pevačica je odgovorila kojoj ženi sa javne scene ne bi mogla da odoli i šta je to što najviše ceni kod žena!?

27.1.2026. 10:06

Evo kako da osvojite srce BARBARE BOBAK: Pevačica otkrila koji je PRVI KORAK
Showbiz

Evo kako da osvojite srce BARBARE BOBAK: Pevačica otkrila koji je PRVI KORAK

Pevačica Barbara Bobak razgovarala sa sa ekipom "Exkluziva" i to u teretani, kojoj je u poslednje vreme često posvećena.

13.1.2026. 10:29

Barbara Bobak otkrila kako je došlo do saradnje sa Katarinom Živković
Showbiz

Barbara Bobak otkrila kako je došlo do saradnje sa Katarinom Živković

Pevačica Barbara Bobak potpisuje pesmu "Surova realnost", koju izvodi Katarina Živković, a sada je prvi put otvoreno govorila o tome kako je došlo do ove saradnje i zašto je baš Katarina bila njen prvi izbor.

8.1.2026. 9:51

Katarina Živković progovorila o saradnji sa Barbarom Bobak: Evo kakvo mišljenje ima o MLAĐOJ KOLEGINICI!
Showbiz

Katarina Živković progovorila o saradnji sa Barbarom Bobak: Evo kakvo mišljenje ima o MLAĐOJ KOLEGINICI!

Pevačica Katarina Živković u protekloj godini nizala je samo poslovne uspehe, a sjajan uspeh postigla je i njena pesma "Surova realnost" koja je osvojila publiku.

7.1.2026. 12:06

Barbara Bobak PRIMA PLATU svakog meseca, evo ko joj čuva ostatak novca
Showbiz

Barbara Bobak PRIMA PLATU svakog meseca, evo ko joj čuva ostatak novca

Pevačica Barbara Bobak otvoreno je govorila o finansijama i načinu na koji raspolaže novcem u emisiji "Grand specijal", a njen odgovor iznenadio je mnoge.

2.1.2026. 9:55

Barbara Bobak i Sanja Vučić otkrile kako su se UPOZNALE: "Ona se plašila da mi se približi"
Showbiz

Barbara Bobak i Sanja Vučić otkrile kako su se UPOZNALE: "Ona se plašila da mi se približi"

Pevačice Sanja Vučić i Barbara Bobak sada su bliske prijateljice i gotovo stalno provode vreme zajedno, a u emisiji "Grand Specijal" otkrile su i kako je sve počelo.

31.12.2025. 10:00

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"
Showbiz

Ova pevačica je snimila PRVU AUTORSKU PESMU Barbare Bobak: "Sa zadovoljstvom sam prihvatila saradnju"

Pevačica Barbara Bobak uplovila je u nove muzičke vode!

12.12.2025. 10:58

Daru Bubamaru dotakao komentar mlađe koleginice: Ovo joj NEĆE ZABORAVITI!
Showbiz

Daru Bubamaru dotakao komentar mlađe koleginice: Ovo joj NEĆE ZABORAVITI!

Bura između Dare Bubamare i Milice Pavlović podelila je estradu, a članica žirija "Zvezda Granda" nije želela da produbljuje konflikt.

5.11.2025. 10:35

Pevačica priznala: Lomim čaše iz zabave, od sreće... A kada sam tužna...
Showbiz

Pevačica priznala: Lomim čaše iz zabave, od sreće... A kada sam tužna...

Progovorila i o finansijama...

7.7.2025. 11:57

„Devojko, dozovi se pameti!“; Pevačica priznala: „Samu sebe ja išamaram“ (VIDEO)
Showbiz

„Devojko, dozovi se pameti!“; Pevačica priznala: „Samu sebe ja išamaram“ (VIDEO)

Barbara Bobak otkrila nam je gde pronalazi energiju kada joj zafali.

6.7.2025. 8:12

Pevačica priznala: Moj stajling je MOJ OKLOP!
Showbiz

Pevačica priznala: Moj stajling je MOJ OKLOP!

Reklo bi se da pevačica stajlingom prikriva svoju nežnu dušu.

5.7.2025. 12:15

Barbara Bobak sve iznenadila TRANSFORMACIJOM – ovo je MORALA DA URADI ZA SPOT, mnogi je nisu ni prepoznali
Showbiz

Barbara Bobak sve iznenadila TRANSFORMACIJOM – ovo je MORALA DA URADI ZA SPOT, mnogi je nisu ni prepoznali

Pevačica je nedavno objavila osam novih pesama, a mnogi su zbog jednoj spota ostali bez teksta!

1.7.2025. 10:51

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Umećete danas da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju, ili pak emotivnom partneru, priđete I ostvarite dobar kontakt I komunikaciju. Ukoliko ste sami – flertovanje sa više osoba. Uživate u dešavanjima.

bik
Bik

Tranzitni Mesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi I ovo vreme biste trebali da iskoristite I da maksimalno pokrenete I popravite odnos sa voljenom osobom.

blizanci
Blizanci

Danas možete pokrenuti promene koje vas interesuju, bilo da je to vezano za poslovni ili emotivni segment. Pravi je momenat da se poradi na muško – ženskim odnosima. Dobra komunikacija, velika strast, uzbudljivi i inspirativni trenuci. 

rak
Rak

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali I ljudi sa kojima dolazite u kontakt daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspešno.

lav
Lav

Ne dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu I sa voljenom osobom, ali I sa prijateljima I članovima porodice.

devica
Devica

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja I životnih radosti doneće vam podsticajne momente I dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost I energiju svoje ličnosti.

vaga
Vaga

Polje doma I porodice je naglašeno tranzitnim Mesecom I danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

škorpija
Škorpija

Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini – naglašeno je tranzitnim Mesecom. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači. Uzbudljiva dešavanja vezana za segment emocija.

strelac
Strelac

Danas je kod vas najviše naglašeno sve ono što se vezuje za emotivne relacije. Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete.

jarac
Jarac

Tranzitni Mesec u vašem polju ličnosti daje vam dobro raspoloženje, ali I odmerenost I osećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umete da se postavite na pravi način.

vodolija
Vodolija

Lako je danas doći do rešenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da I sebi I drugoj strani maksimalno ulepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite I da uživate.

ribe
Ribe

Trazitni Mesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave – najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Imaćete potrebu da se više povežete sa onima koji su vam bliski i sa kojima volite da se smejete i budete opušteni.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.