- Nakon nesreće ja sam sebi produžio život. Od tada živim urednije, razmišljam… živeo sam 300 na sat! Prestao sam i da pijem! Neko popije tri piva i veće pijan, meni je bilo potrebno 30 piva da se napijem. Toga više nema! Uvek sam cenio život – rekao je pevač jednom prilikom.

Bešlić je istako i da je vozio sporo, ali da je i te kako mogao da nastrada.

- Nisam ja izazvao neku užasnu saobraćajku, bukvalno sam stao na kočnicu i kako sam zakočio spustio sam se u kanal koji je pored, taj kanal mi je došao glave. Vozio sam 40 na sat. Eto, mogao sam iz takve situacije da nastradam. Sve se desilo ujutru, rano, oko pola pet. Bio sam malo umoran, sećam se da mi je cigareta bila u ustima i to je bila i zadnja koju sam zapalio, udario sam glavom i to je bilo to. Sve je to sudbina – rekao je Halid, pa se osvrnuo na razne priče koje su se tada provlačile medijima:

- Meni je bitno da je znam šta je istina i ne zanima me šta ko kaže. Nisam napravio nekom drugom problem jer ne znam kako bi se sa tim izborio. Od tada ne vozim… tako sam odlučio. Vozi me ćerka, prijatelji…što se tiče vožnje ja sam s tim završio – zaključio je Halid, a prenosi Blic.

On je otkrio i da se posle nesreće drastično ugojio, ali da mu to ne smeta dok peva:

- Imam višak kilograma. To mi se ne dopada i to moram da kažem. Kada sam imao nesreću, prestao sam da pušim i naglo sam nabacio 20 i više kilograma! Bio sam u šoku! Ali to je bilo dobro za pevanje. Nikad bolje nisma pevao nego sada – pričao je Halid ranije za medije.

Povezane vesti