Kristinu ste ranije imali priliku da gledate kao voditelju emisije "150 minuta", a ubrzo nakon toga postala je urednik i voditelj emisije "Exkluziv night" koja je na programu TV Prva svake srede u 22.15.

Iglendži je sada, na njen rođendan, uručeno priznanje u oblasti "Dame koje su uspešne u poslu kojim se bave", a voditeljka je sumirala svoje utiske pred kamerama naše televizije.

- Dobila sam Oskara, šta ćeš više?! Kad voliš svoj posao i kad dobiješ ovako neku potvrdu, nema ništa lepše. Svi kažu da ne vole nagrade i te potvrde, ali mislim da svi koji rade vole da čuju pohvalu kada je taj rad i trud na neki način isplativ. Kada pričamo o emisiji "Exkluziv night" koju vodim i uređujem, moramo da kažemo da je za vrlo kratko vreme napravila ozbiljan uspeh i baš zato što je za kratko vreme, meni je ova nagrada dala još jači vetar u leđa da nastavim da radim to što radim - priznala je lepa voditeljka u "150 minuta".

Kristina je najavila i večerašnju emisiju u kojoj će ugostiti najveću regionalnu zvezdu Jelenu Karleušu, a šta je rekla tim povodom saznajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti