Kuvari amateri ovo je vaša prilika da zablistate i pokažete u čemu ste najbolji! Prijavite za 2. sezonu omiljenog kuinarskog šoua MasterChef Srbija! Pročitaj više

O emisiji

Na Prvoj televiziji četvrtkom i petkom od 21.00 svedočimo da je u kuhinji izuzetno gledanog kulinarskog šoua MasterCfeh Srbija užurbano i interesantno. Takmičari pokazuju svoja umeća i znanja u pripremi ukusnih zalogaja iz nedelje u nedelju. Trude se da osvoje laskavu titulu prvog MasterChefa Srbija i nagradu od 50.000 evra. Dok oni kuvaju, prže, peku, melju, mute, vode borbu sa vremenom, rešavaju zanimljive kulinarske zadatke, mi vas pozivamo da se prijavite za drugu sezonu ovog svetski popularnog šoua i postanete deo MasterChef Srbija porodice na Prvoj televiziji.

Ako mislite da znate da kuvate, da imate šta da pokažete i želite da budete deo ove sjajne kulinarske avanture, prijavite se za 2. sezonu MasterChef Srbija – klikom OVDE!

Talenat, entuzijazam, otvorenost i želja za novim iskustvima i učenjem, ljubav i strast prema spravljanju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će biti uzete u razmatranje pri odabiru takmičara druge sezone MasterChef Srbija koji se emituje na Prvoj televiziji.

Kuvari amateri ovo je vaša prilika da zablistate, pokažete u čemu ste najbolji, ali i naučite nešto novo od vrhunskih šefova koji su sudije ovog šoua, zato se prijavite za drugu sezonu MasterChefa Srbija!

Najpoznatiji kulinarski šou i TV program koji obara rekorde gledanosti širom planete 21. decembra stigao je i na Prvu televiziju! Najbolji prema mišljenu stručnih sudija, na kraju sezone poneće laskavu titulu pobednika prvog MasterChef Srbija i biće bogatiji za 50 hiljada evra!

Ovaj kulinarsko-gastronomski šou je jedan od najgledanijih programa u celom svetu, a u Australiji i Brazilu ruši sve rekorde u gledanosti. Format se proizvodi u 40 zemalja, a emituje u više od 150 država. Sada su se toj velikoj ekipi priključili Srbija i Prva televizija.

Sudije su vrhunski majstori kuhinje koji će bez ustručavanja ocenjivati jela izabranih takmičara, koji za određeno vreme moraju da pripreme ukusne zalogaje i zadovolje njihove visoke standarde.

Reč je o trojici vrhunskih šefova, pravih znalaca svog zanata, koji su svoje karijere ovenčali i mnogim nagradama, ali pre svega toga vode izuzetno uspešne restorane u Beogradu.

Filip Ćirić ima 44 godine i može se pohvaliti karijerom od pune tri decenije. Filip je glavni šef i suvlasnik restorana "Homa" i "Homa Bistrot", dva beogradska lokala u kojima, kako kaže, važi pravilo - fine dining, što bismo mogli da prevedemo kao "vrhunsko ugostiteljstvo". Filip je i stručni konsultant u ugostiteljskom inženjeringu.

"Da osvojim sumu od 50.000 evra, potrošio bih je u najboljim restoranima širom sveta", otkriva nam Filip Ćirić, jedan od sudija u šouu "MasterChef Srbija".

Branko Kisić ima 36 godina, a svoje znanje sticao je u mnogim restoranima. Pored uloge sudije u "MasterChefu Srbija", Branko je, pre svega, glavni šef u beogradskom restoranu "Klub književnika". Imao je priliku da priprema jela za mnoge poznate ličnosti, kao što su Džulija Roberts, Džoni Dep, Nastasja Kinski...

"Pripremao sam hranu i za princa Čarlsa i za kraljevsko venčanje princa Filipa i princeze Danice, a voleo bih da sam imao priliku da spremam za Maradonu ili Ajrton Senu", otkrio nam je Branko.

Nenad Atanasković ima 32 godine, ali već skoro punu deceniju je aktivan u ovom poslu. Radio je u restoranima širom sveta, što mu je pomoglo da ostvari svoj cilj - da bude sam svoj gazda. Nenad je šef i suvlasnik "Thyme streetfood-a" i restorana "Thyme" u Beogradu.

"Najizazovniji trenutak u karijeri bio je kada sam pokrenuo svoj restoran", otkriva Nenad u prvom od mnogih razgovora koje ćemo voditi sa sudijama tokom prve sezone šoua "MasterChef Srbija".

Kroz "MasterChef Srbija" upoznajemo različite karaktere, životne priče, brojne talente i veštine kandidata koji zajedno prolaze kroz napeto takmičenje koje će trajati sve do velikog finala kada ćemo dobiti pobednika prve sezone ovog svetskog šoua u Srbiji. Zato budite uz Prvu televiziju i premijernu sezonu MasterChef Srbija...

Možda vas zanima