Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Didi Džej

Didi Džej progovorila o PREDRASUDAMA zbog ljubavi sa STARIJIM MUŠKARCEM: Nikad nismo osetili RAZLIKU u godinama!
Showbiz

Didi Džej progovorila o PREDRASUDAMA zbog ljubavi sa STARIJIM MUŠKARCEM: Nikad nismo osetili RAZLIKU u godinama!

Pevačica Didi Džej uživa u skladnom braku sa svojim suprugom, a u emisiji "Exkluziv NIGHT" iskreno je govorila o razlici u godinama i predrasudama sa kojima su se susretali.

2.4.2025. 10:21

Didi Džej otkrila u kakvom je odnosu sa sestrom Jelenom Janković: Evo da li su u SVAĐI!
"želim joj sve najbolje"

Didi Džej otkrila u kakvom je odnosu sa sestrom Jelenom Janković: Evo da li su u SVAĐI!

Pevačica Didi Džej gradi svetsku karijeru, ali nije jedina poznata ličnost u svojoj porodici.

2.4.2025. 8:52

Didi Džej otkriva kako se svetske zvezde ponašaju KADA IH NE SNIMAJU KAMERE!
Showbiz

Didi Džej otkriva kako se svetske zvezde ponašaju KADA IH NE SNIMAJU KAMERE!

Pevačica Didi Džej u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je kako se svetske zvezde ponašaju privatno, kada su daleko od reflektora i predstavnika sedme sile.

1.4.2025. 11:44

Didi Džej progovorila o poznanstvu sa LEJDI GAGOM: Evo koji SAVET je dobila od čuvene pevačice!
Showbiz

Didi Džej progovorila o poznanstvu sa LEJDI GAGOM: Evo koji SAVET je dobila od čuvene pevačice!

Pevačica Didi Džej može da se pohvali velikim uspehom koji je postigla u Americi i u svetu, a o tome je sada govorila u emisiji "Exkluziv NIGHT".

1.4.2025. 10:15

Didi Džej PALA NA CRVENOM TEPIHU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, a sada poručuje: "Nije lako biti SVETSKA ZVEZDA"
Showbiz

Didi Džej PALA NA CRVENOM TEPIHU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, a sada poručuje: "Nije lako biti SVETSKA ZVEZDA"

Pevačica Didi Džej gostujući u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je da doživela neprijatnost na crvenom tepihu.

1.4.2025. 9:26

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 31. mart - Gost: Didi Džej
Najava

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 31. mart - Gost: Didi Džej

Kao i svakog ponedeljka, autorka i voditeljka Kristina Iglendža dovodi uspešne i poznate, a ovoga puta u studiju Prve biće zvezda Dijana Janković, koja već godinama uspešno gradi karijeru i u Americi.

28.3.2025. 13:49

„Niko se ne usudi da krene putem kojim sam ja krenula“ - Didi Džej ima poruku za one koji u SRBIJI SUMNJAJU U NJEN USPEH
Showbiz

„Niko se ne usudi da krene putem kojim sam ja krenula“ - Didi Džej ima poruku za one koji u SRBIJI SUMNJAJU U NJEN USPEH

„Teško je to shvatiti u Srbiji, gde postoji drugi kalup umetnika, i gde se niko ne usudi da krene putem kojim sa ja krenula“.

28.2.2025. 12:44

„Ne sme da prođe 24h da se oni meni ne jave“ - Didi Džej otkrila DETALJE IZ UGOVORA sa svojim saradnicima
Showbiz

„Ne sme da prođe 24h da se oni meni ne jave“ - Didi Džej otkrila DETALJE IZ UGOVORA sa svojim saradnicima

"Svaki dan se čujem sa njima, čak i u ugovoru piše da oni moraju da mi odgovaraju na poruke".

28.2.2025. 12:05

"Dobijam GARDEROBU NA POKLON, stalno me kontaktiraju veliki brendovi"
Showbiz

"Dobijam GARDEROBU NA POKLON, stalno me kontaktiraju veliki brendovi"

Instagram je vrlo moćno oružje marketinga u današnje vreme, i što je više pratilaca - to je veća vidljivost te poznate osobe ili brenda koji reklamira!

21.2.2025. 7:56

Didi Džej postala ČLAN ŽIRIJA na prestižnom takmičenju za modele u Evropi: Od njih 70 odabrala SAMO JEDNU devojku! (VIDEO)
zahtevna, ali pravedna

Didi Džej postala ČLAN ŽIRIJA na prestižnom takmičenju za modele u Evropi: Od njih 70 odabrala SAMO JEDNU devojku! (VIDEO)

Srbija je prvi put deo najvećeg evropskog takmičenja manekena - "Top model Europe". Tim povodom je u Beogradu održan prvi kasting sa članovima žirija, a među njima je i pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej.

28.11.2024. 10:07

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Dan u kojem ćete nešto lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Pogotovo je drugi deo dana dobar za poslovne kontakte.  Dobro raspoloženje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom. Izbegavajte osetljive teme.

bik
Bik

Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da rešite neka goruća pitanja. Može se pronaći pravi modus delovanja. Pokretanje interesantnih priča sa voljenom osobom. Takođe, nekima od vas sledi kontakt iz ljubavne prošlosti.

blizanci
Blizanci

Naročito tokom popodnevnih i večernjih sati očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam. Zato drugi deo dana iskoristite za poslovne teme i dileme jer ih možete rešiti i pokrenuti. A veče ostavite za one koji su vam srcu dragi.  

rak
Rak

Današnji pun Mesec govori o višemesečnom periodu u kojem će kod vas biti pojačana inicijativa I vi ćete biti pokretač, bilo za poslovna, emotivna ili neka druga dešavanja. Popodne vam donosi zanimljive razgovore I kontakte.

lav
Lav

Očekujte mirne i opuštene trenutke, bilo u poslovnom bilo u emotivnom ili nekom drugom segmentu. Vi ste danas nekako u skladu sami sa sobom, tačno prepoznajete ciljeve koji su vam važni I idete ka njima bez zastoja.

devica
Devica

Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema. Uspećete da se na pravi način uskladite sami sa sobom prelaskom u drugi deo dana. Tada će već sve funkcionisati mnogo lakše.

vaga
Vaga

Očekujte lepe momente i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Za nedoumice koje imate danas uspevate da pronađete rešenje. Kao da će se neizvesnosti sklanjati, a vi ćete kako dan bude odmicao imati sve jasniju sliku.

škorpija
Škorpija

Promenljivo raspoloženje. Čas ste puni energije, čas u osetnom padu. Situacija će se poboljšati prelaskom u drugi deo dana. Tada dobijate prave informacije vezane za posao, ali I prave podstreke koji vas “dižu” u emotivnom segmentu.

strelac
Strelac

Sve se odvija sa oscilacijama, bilo da je u pitanju vaše raspoloženje, bilo kontakti sa poslovnim saradnicima. Nemojte se zablokirati u prepodnevnim satima, jer ćete onda popodne biti zatrpani obavezama. Emotivno – sve je u redu.

jarac
Jarac

Shvatate da je potrebno da promenite nešto kod sebe, da bi se okolnosti oko vas promenile. U hodu ispravljate greške i postavljate se drugačije prema osobama sa kojima ste u kontaktu. Komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava.

vodolija
Vodolija

Poslovno ćete funkcionisati savršeno, ali najpre u drugom delu dana. Prepodne vam donosi neku letargiju I bezvoljnost. Po pitanju emocija niste zadovoljni, očekivali ste nešto od partnera ali to nije ispunjeno.

ribe
Ribe

Tokom današnjeg dana očekujte da nešto teže funkcionišete, najverovatnije zbog velikog broja obaveza. No, u drugom delu dana uspećete da “pohvatate konce” dešavanja na bolji način. Dobijate reči koje ste toliko dugo čekali od strane voljene osobe.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.