• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Dijana Janković

Didi Džej proslavila ROĐENDAN na JAHTI: Pogledajte kako je to IZGLEDALO! (VIDEO)
Showbiz

Didi Džej proslavila ROĐENDAN na JAHTI: Pogledajte kako je to IZGLEDALO! (VIDEO)

Popularna pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, nedavno je proslavila 37. rođendan.

24.7.2025. 9:58

Didi Džej se oglasila nakon KONCERTA u Los Anđelesu: "Amerikanci su VRIŠTALI kada su me videli"
Showbiz

Didi Džej se oglasila nakon KONCERTA u Los Anđelesu: "Amerikanci su VRIŠTALI kada su me videli"

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, održala je veliki koncert u Los Ađelesu, gde je nastupila na Prajdu, a snimci sa nastupa pojavili su se i na društvenim mrežama.

12.6.2025. 9:24

Didi Džej se prisetila svojih POČETAKA, pa priznala: Sve što sam radila, radila sam PLANSKI...
Showbiz

Didi Džej se prisetila svojih POČETAKA, pa priznala: Sve što sam radila, radila sam PLANSKI...

Dijana Janković, u javnosti poznatija kao Didi Džej, otkrila je nepoznate detalje sa početka karijere i priznala da je zarad popularnosti bila spremna na sve.

5.5.2025. 10:34

"Suprug NIJE VEROVAO da ću da budem tolika zvezda"; Didi Džej iskreno o svom STARIJEM izabraniku: Prvo mi je tražio da PEVAM UŽIVO...
Showbiz

"Suprug NIJE VEROVAO da ću da budem tolika zvezda"; Didi Džej iskreno o svom STARIJEM izabraniku: Prvo mi je tražio da PEVAM UŽIVO...

Pevačica Didi Džej godinama uživa u ljubavi sa svojim suprugom koji joj pruža veliku podršku.

6.4.2025. 9:23

Didi Džej otkrila ime domaće pevačice KOJU VOLI DA SLUŠA: Smatra je PRAVOM DIVOM!
Showbiz

Didi Džej otkrila ime domaće pevačice KOJU VOLI DA SLUŠA: Smatra je PRAVOM DIVOM!

Pevačica Didi Džej u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je ime domaće pevačice koju voli da sluša i koju smatra pravom divom.

5.4.2025. 9:58

Astrološkinja otkriva šta DIDI DŽEJ očekuje u OVOJ GODINI: Pored POSLOVNOG USPEHA postoji mogućnost i PROŠIRENJA PORODICE!
Showbiz

Astrološkinja otkriva šta DIDI DŽEJ očekuje u OVOJ GODINI: Pored POSLOVNOG USPEHA postoji mogućnost i PROŠIRENJA PORODICE!

Astrološkinja Marina Vukojičić u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je šta zvezde poručuju pevačici Didi Džej.

3.4.2025. 10:12

Didi Džej progovorila o NEGATIVNIM KOMENTARIMA u Srbiji: Bilo mi ih je ŽAO, a onda sam shvatila da oni nisu navikli na to!
Showbiz

Didi Džej progovorila o NEGATIVNIM KOMENTARIMA u Srbiji: Bilo mi ih je ŽAO, a onda sam shvatila da oni nisu navikli na to!

Pevačica Didi Džej, koja je stekla svetsku slavu i popularnost u Americi, priznaje da joj je teško što u Srbiji nema podršku.

3.4.2025. 8:54

Didi Džej progovorila o PREDRASUDAMA zbog ljubavi sa STARIJIM MUŠKARCEM: Nikad nismo osetili RAZLIKU u godinama!
Showbiz

Didi Džej progovorila o PREDRASUDAMA zbog ljubavi sa STARIJIM MUŠKARCEM: Nikad nismo osetili RAZLIKU u godinama!

Pevačica Didi Džej uživa u skladnom braku sa svojim suprugom, a u emisiji "Exkluziv NIGHT" iskreno je govorila o razlici u godinama i predrasudama sa kojima su se susretali.

2.4.2025. 10:21

Didi Džej otkriva kako se svetske zvezde ponašaju KADA IH NE SNIMAJU KAMERE!
Showbiz

Didi Džej otkriva kako se svetske zvezde ponašaju KADA IH NE SNIMAJU KAMERE!

Pevačica Didi Džej u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je kako se svetske zvezde ponašaju privatno, kada su daleko od reflektora i predstavnika sedme sile.

1.4.2025. 11:44

Didi Džej PALA NA CRVENOM TEPIHU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, a sada poručuje: "Nije lako biti SVETSKA ZVEZDA"
Showbiz

Didi Džej PALA NA CRVENOM TEPIHU: Pevačica doživela NEPRIJATNOST, a sada poručuje: "Nije lako biti SVETSKA ZVEZDA"

Pevačica Didi Džej gostujući u emisiji "Exkluziv NIGHT" otkrila je da doživela neprijatnost na crvenom tepihu.

1.4.2025. 9:26

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 31. mart - Gost: Didi Džej
Najava

Exkluziv NIGHT - Ponedeljak, 31. mart - Gost: Didi Džej

Kao i svakog ponedeljka, autorka i voditeljka Kristina Iglendža dovodi uspešne i poznate, a ovoga puta u studiju Prve biće zvezda Dijana Janković, koja već godinama uspešno gradi karijeru i u Americi.

28.3.2025. 13:49

„Ne sme da prođe 24h da se oni meni ne jave“ - Didi Džej otkrila DETALJE IZ UGOVORA sa svojim saradnicima
Showbiz

„Ne sme da prođe 24h da se oni meni ne jave“ - Didi Džej otkrila DETALJE IZ UGOVORA sa svojim saradnicima

"Svaki dan se čujem sa njima, čak i u ugovoru piše da oni moraju da mi odgovaraju na poruke".

28.2.2025. 12:05

"Dobijam GARDEROBU NA POKLON, stalno me kontaktiraju veliki brendovi"
Showbiz

"Dobijam GARDEROBU NA POKLON, stalno me kontaktiraju veliki brendovi"

Instagram je vrlo moćno oružje marketinga u današnje vreme, i što je više pratilaca - to je veća vidljivost te poznate osobe ili brenda koji reklamira!

21.2.2025. 7:56

Didi Džej postala ČLAN ŽIRIJA na prestižnom takmičenju za modele u Evropi: Od njih 70 odabrala SAMO JEDNU devojku! (VIDEO)
zahtevna, ali pravedna

Didi Džej postala ČLAN ŽIRIJA na prestižnom takmičenju za modele u Evropi: Od njih 70 odabrala SAMO JEDNU devojku! (VIDEO)

Srbija je prvi put deo najvećeg evropskog takmičenja manekena - "Top model Europe". Tim povodom je u Beogradu održan prvi kasting sa članovima žirija, a među njima je i pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej.

28.11.2024. 10:07

Horoskop
ovan
Ovan

Izuzetno raspoloženje učiniće da se aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Šarmiraćete i zavoditi osobu koja vam se dopada.

bik
Bik

Ako vam se čini da neko od najbližih kolega nije na vašoj strani, pa čak možda i da vas ogovara – verovatno ste u pravu. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

blizanci
Blizanci

Vrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebali da budu na dalje po jednom bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli. Komunikacija sa voljenom osobom vas opušta i donosi rasterećenje.

rak
Rak

Danas se nešto teže snalazite u poslu. Imate osećaj da su vam neke situacije nametnute i ne možete da se prilagodite novom načinu rada. Povučeni ste u sebe, što će voljena osoba i primetiti. Potrudite se da joj objasnite situaciju.

lav
Lav

Konačno možete da odahnete jer ste priveli kraju nešto što vas je opterećivalo. Dan je odličan po vas i nemojte sedeti skrštenih ruku. Otvorenost za nova poznanstva i velika šansa da u večernjim satima upoznate osobu koja će vas oduševiti.

devica
Devica

Ostavili ste pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude potrebno. Drago vam je što se vaš rad ceni i što drugi smatraju da je vredno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje.

vaga
Vaga

Potrebna vam je podrška i možete je dobiti tokom današnjeg dana. Ako ulazite u poslovni dogovor, imate velike šanse da okrenete situaciju u svoju korist. Susret sa voljenom osobom danas će biti prožet strašću i intenzitetom.

škorpija
Škorpija

Očekujete da ćete uspeti sve da završite na vreme, jer imate planove za vikend i ne želite da ostavljate bilo šta od obaveza. Ne brinite – sve uspevate da privedete kraju. Možete se opustiti u popodnevnim satima ili uveče, prilikom izlaska.

strelac
Strelac

Iako će poslovni susret izgledati kao još jedno dosadno sastančenje, ispada da se iz ovoga može izroditi dosta dobra poslovna ponuda. Neke šanse će vam se otvoriti. Dobro raspoloženje lako prenosite u kontakt sa dragim ljudima.

jarac
Jarac

Fali vam da budete organizovaniji, a ni koncentracija nije na nekom nivou. Posao može trpeti, ako ne pokušate da se više posvetite obavezama. Dosta razmišljate o jednoj osobi, koja vas je pokrenula, i nadate se ponovnom kontaktu.

vodolija
Vodolija

Zaista ste imali nameru da budete fokusirani na obaveze i da sve završite na vreme. No, ispada da su ovi planovi bili bez osnove, jer ćete veći deo dana provesti u praznom hodu i okrenutosti razmišljanjima. Opterećenost emocijama.

ribe
Ribe

Neće vam biti pravo zbog kritike na vaš rad, jer smatrate da niste zaslužili. Moguće je da dođe do kraće rasprave, ali izgleda da ćete uspeti da isterate svoje. U emotivnom segmentu sledi pad, jer su male šanse za susret sa voljenom osobom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.