Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef vesti

Nenad napokon otkrio - evo KAKO da “pročitate” njegov “poker fejs”
Showbiz

Nenad napokon otkrio - evo KAKO da “pročitate” njegov “poker fejs”

Tokom takmičenja, sudija Nenad se trudio da ne pokazuje odmah svoje reakcije na jela, pa mnogi takmičari nisu znali šta on zapravo misli.

11.12.2025. 21:08

MasterChef Srbija Specijal - Četvrtak i petak - Sudije i omiljeni takmičari četvrte sezone u opuštenijem i zabavnijem izdanju!
Najava

MasterChef Srbija Specijal - Četvrtak i petak - Sudije i omiljeni takmičari četvrte sezone u opuštenijem i zabavnijem izdanju!

Ne propustite dvostruku dozu zabave! U četvrtak i petak, 11. i 12. decembra od 21.00 na Prvu televiziju stižu "MasterChef Srbija" specijali.

10.12.2025. 12:28

Sanja nakon "MasterChef Srbija" NADOKNAĐUJE propušteno vreme na POSLU: "Sad radim duplo"
Showbiz

Sanja nakon "MasterChef Srbija" NADOKNAĐUJE propušteno vreme na POSLU: "Sad radim duplo"

Sanja Berić osvojila je visoko drugo mesto u 4. sezoni najgledanijeg kulinarskog takmičenja "MasterChef Srbija", a sada je gostujući u "Jutru" na TV Prva sumirala svoje učešće.

10.12.2025. 10:58

Jelena sumirala učešće u "MasterChef Srbija", pa prokomentarisala POBEDNIKA 4. SEZONE!
Showbiz

Jelena sumirala učešće u "MasterChef Srbija", pa prokomentarisala POBEDNIKA 4. SEZONE!

Jelena Milutinović zauzela je visoko treće mesto u najgledanijem kulinarskom takmičenju "MasterChef Srbija", a sada je gostujući u "Jutru" sumirala svoje učešće.

9.12.2025. 12:06

Kad bi SEDAM DANA morao da jede ISTO JELO, "MasterChef" POBEDNIK BI JEO... (VIDEO)
Showbiz

Kad bi SEDAM DANA morao da jede ISTO JELO, "MasterChef" POBEDNIK BI JEO... (VIDEO)

Koje je omiljeno jelo Srđana Jandrića i da li više voli slatko ili slano? Evo šta smo saznali...

6.12.2025. 12:53

Srđan OTRKIO KOME JE POSVETIO “MasterChef” titulu, pa se DIVNIM REČIMA OBRATIO SANJI! (VIDEO)
Showbiz

Srđan OTRKIO KOME JE POSVETIO “MasterChef” titulu, pa se DIVNIM REČIMA OBRATIO SANJI! (VIDEO)

Nikola je jedva dočekao da se sjuri sa balkona u Srđanov zagrljaj!

5.12.2025. 22:37

IMAMO POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!
Showbiz

IMAMO POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!

Sudija Nenad daje poslednju ocenu u SUPERFINALU i time dobijamo POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!

5.12.2025. 22:34

“Nećete se ljutiti ako kažem da baš nije izgledalo prelepo, ali je toliko UKUSNO da me je POSLALO U TRANS!”
Showbiz

“Nećete se ljutiti ako kažem da baš nije izgledalo prelepo, ali je toliko UKUSNO da me je POSLALO U TRANS!”

Srđan iznosi pred sudije desert koji je nazvao Najnovija rekreacija Švarcvald torte.

5.12.2025. 22:24

KAKAV TRENUTAK! Takmičar ZAPROSIO DEVOJKU u SUPERFINALU “MasterChef Srbija”! “Draga moja, Marija…” (VIDEO)
Showbiz

KAKAV TRENUTAK! Takmičar ZAPROSIO DEVOJKU u SUPERFINALU “MasterChef Srbija”! “Draga moja, Marija…” (VIDEO)

Nikola je sleteo s balkona da čestita, buduća mlada kaže da ne bi imala ništa protiv da Nikola bude kum… Da li je ovo najromantičniji i najemotivniji trenutak sezone!?

5.12.2025. 22:19

“INDIJSKA SERIJA”! DRAMA sa čokoladom se završila PUCANJEM DASKE!
Showbiz

“INDIJSKA SERIJA”! DRAMA sa čokoladom se završila PUCANJEM DASKE!

Srđanova mama se drži za glavu, devojka strepi, Zoki sa balkona gleda “indijsku seriju”…

5.12.2025. 22:14

“Emotivno sam SREĆNO ZALJUBLJENA već 9 godina; Marko je meni jako bitan u životu… Pored njega se osećam kao da sam svake godine bolji čovek”
Showbiz

“Emotivno sam SREĆNO ZALJUBLJENA već 9 godina; Marko je meni jako bitan u životu… Pored njega se osećam kao da sam svake godine bolji čovek”

Sanja je napravila simpatičan gest i svojoj podršci za stolom – mami, dečku i najboljoj drugarici, odnela da probaju jednu zanimljivu komponentu deserta koji je pripremala.

5.12.2025. 22:11

Srđan ISKRENO o PROBLEMU GOJAZNOSTI: “Nisam srećan formatom u kom se trenutno nalazim”
Showbiz

Srđan ISKRENO o PROBLEMU GOJAZNOSTI: “Nisam srećan formatom u kom se trenutno nalazim”

“Svestan sam da to negativno utiče na zdravlje. Želeo bih da učinim nešto po tom pitanju, da napravim neke promene u životu, no…”

5.12.2025. 22:06

Sanja pravi PEH - Ljubica ODLUČNA: Radite ponovo!
Showbiz

Sanja pravi PEH - Ljubica ODLUČNA: Radite ponovo!

Ono što nije smelo da se desi, desilo se…

5.12.2025. 22:03

Sanjina mama otkrila: Prve njene igračke su bile šerpe; dedi je napravila kuhinju; takva je bila i u streljaštvu...
Showbiz

Sanjina mama otkrila: Prve njene igračke su bile šerpe; dedi je napravila kuhinju; takva je bila i u streljaštvu...

Sanja je detaljno opisala šta bi uradila sa novcem od nagrade, a njena mama je otkrila brojne zanimljivosti o ćerki!

5.12.2025. 21:46

• 1
  • ...
  • 23
  • 24
  • 25
  • ...
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Neko sa posla vas nervira ponašanjima. Niste u strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

bik
Bik

Vaši predlozi mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

blizanci
Blizanci

Danas možete biti dosta impulsivni I tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

rak
Rak

Danas ste okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

lav
Lav

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje.

devica
Devica

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitni detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer ne možete da se opterećujete.

vaga
Vaga

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspešno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše.

škorpija
Škorpija

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rešavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo.

strelac
Strelac

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate pitanja koja ona nameće.

jarac
Jarac

Postoje osobe koje će se danas pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

vodolija
Vodolija

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

ribe
Ribe

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.