• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

MasterChef Srbija - specijal

Branko o takmičarima iz prve sezone “MasterChefa”: Imali smo ljude koji ne vole toliko kuvanje, koliko su im potrebne simpatije gledalaca
Showbiz

Branko o takmičarima iz prve sezone “MasterChefa”: Imali smo ljude koji ne vole toliko kuvanje, koliko su im potrebne simpatije gledalaca

"Sada ću da budem neprijatan možda..."

12.9.2024. 22:15

Policajac, ekološki aktivista ili psiholog? Šta bi Branko Kisić bio da nije šef kuhinje? (VIDEO)
Showbiz

Policajac, ekološki aktivista ili psiholog? Šta bi Branko Kisić bio da nije šef kuhinje? (VIDEO)

U susret drugoj sezoni “MasterChef Srbija”, podsetili smo se kako je izgledala prva sezona popularnog kulinarsko-takmičarskog šoua.

12.9.2024. 22:03

Da li ste znali da je bivša takmičarka Teodora VOLONTERKA u Brankovom restoranu! Evo kako se snalazi… (VIDEO)
Showbiz

Da li ste znali da je bivša takmičarka Teodora VOLONTERKA u Brankovom restoranu! Evo kako se snalazi… (VIDEO)

Sudija “MasterChefa Srbija” Branko Kisić renomirani je šef kuhinje u svom restoranu “Klub književnika” koji uspešno vodi već petu godinu.

12.9.2024. 21:59

Anamaria bi volela da KUVA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA, a evo i zašto… (VIDEO)
Showbiz

Anamaria bi volela da KUVA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA, a evo i zašto… (VIDEO)

Divi mu se i obožava ga!

12.9.2024. 21:58

Tanja Simić KUVA ZA LJUDE KOJI NEMAJU ŠTA DA JEDU, a evo i za KOJU POZNATU LIČNOST bi spremala specijalitete: Bila sam na njegovom koncertu…
Showbiz

Tanja Simić KUVA ZA LJUDE KOJI NEMAJU ŠTA DA JEDU, a evo i za KOJU POZNATU LIČNOST bi spremala specijalitete: Bila sam na njegovom koncertu…

Tanja je ponosna na svoja dosadašnja dostignuća, pa usput priznala čemu se potajno nada.

12.9.2024. 21:56

Branko Kisić U KVIZU POTKAČIO Milanu zbog jednog DELIKATNOG PITANJA: “Milana je u fazonu šta me pitate to!”
Showbiz

Branko Kisić U KVIZU POTKAČIO Milanu zbog jednog DELIKATNOG PITANJA: “Milana je u fazonu šta me pitate to!”

U specijalnoj emisiji “MasterChefa Srbija” koju je Prva televizija pripremila uoči početka druge sezone, gosti su bile dobro poznate sudije Branko, Nenad i Filip.

12.9.2024. 21:36

“DA NE SHVATAJU SVE LIČNO I OZBILJNO KAO ŠTO SAM JA”! Milana dala SAVET BUDUĆIM TAKMIČARIMA u drugoj sezoni “MasterChefa” (VIDEO)
Showbiz

“DA NE SHVATAJU SVE LIČNO I OZBILJNO KAO ŠTO SAM JA”! Milana dala SAVET BUDUĆIM TAKMIČARIMA u drugoj sezoni “MasterChefa” (VIDEO)

Milana je bila potpuno iskrena...

12.9.2024. 21:32

“Sada kada odem u pola restorana u Beogradu, kažem ‘Hm, pa ne znam baš’”! Silvana priznala koliko su je Branko, Nenad i Filip promenili… (VIDEO)
Showbiz

“Sada kada odem u pola restorana u Beogradu, kažem ‘Hm, pa ne znam baš’”! Silvana priznala koliko su je Branko, Nenad i Filip promenili… (VIDEO)

Ne samo što je usvojila mnoge veštine u kuvanju, već je podigla i svoje standard na viši nivo.

12.9.2024. 21:29

Bivše takmičarke Milana, Silvana i Milica o učestvovanju u “MasterChefu Srbija”: Imam TRAUME KOJE ĆE ME PRATITI DO KRAJA ŽIVOTA (VIDEO)
Showbiz

Bivše takmičarke Milana, Silvana i Milica o učestvovanju u “MasterChefu Srbija”: Imam TRAUME KOJE ĆE ME PRATITI DO KRAJA ŽIVOTA (VIDEO)

Takmičarke su bile iskrene...

12.9.2024. 21:27

"Svim jelima sam dao priliku, ali OŽILJCI SU TU"! Branko Kisić otkrio da li je nešto ostavilo GORAK UKUS IZ PRVE SEZONE "MasterChefa Srbija"
Showbiz

"Svim jelima sam dao priliku, ali OŽILJCI SU TU"! Branko Kisić otkrio da li je nešto ostavilo GORAK UKUS IZ PRVE SEZONE "MasterChefa Srbija"

Počeo je “MasterChef Srbija – specijal” u kom smo ugostili dobro poznata imena srpskog kulinarstva!

12.9.2024. 21:10

"MasterChef Srbija - specijal" u četvrtak, 12. septembra na Prvoj: Gde su sada TAKMIČARI IZ PRVE SEZONE i šta su im sudije sve pripremile?
Najava

"MasterChef Srbija - specijal" u četvrtak, 12. septembra na Prvoj: Gde su sada TAKMIČARI IZ PRVE SEZONE i šta su im sudije sve pripremile?

"MasterChef Srbija - specijal" stiže nam ovog četvrtka, 12. septembra u 20.50, u susret drugoj sezoni poznatog kulinarskog šoua, koja vas na programu Prve televizije čeka od 19. septembra!

10.9.2024. 14:10

Horoskop
ovan
Ovan

Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta.

bik
Bik

Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas umaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljena osoba je zatrpana obavezama.

blizanci
Blizanci

Nešto vam je teže da izađete na kraj sa obavezama, jer ste neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

rak
Rak

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

lav
Lav

Možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se pozajmite kod prijatelja, jer je malo verovatno da će očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete.

devica
Devica

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste primorani da sarađujete. Pokušajte da ne reagujete I da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate.

vaga
Vaga

Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju dodatne sitnice koje morate rešavati. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. Nećete moći da funkcionišete na taj način.

škorpija
Škorpija

Vi ste u solidnom raspoloženju I fokusirani na obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju I jednim delom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojačajte komunikaciju sa simpatijom.

strelac
Strelac

Usredsredili ste se na obaveze I trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini pritiska vas emotivna situacija I trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne žurite, razmislite još malo.

jarac
Jarac

Snalazite se kako znate i umete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako jer niste skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumete.

vodolija
Vodolija

Trudite se da održite korektan odnos sa saradnikom, a u suštini ste sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati. Promene raspoloženja tokom celog dana kada je emotivni partner u pitanju.

ribe
Ribe

Čini vam se da se previše očekuje od vas I da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.