Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Vesna Zmijanac

"ZA ŠTA SAM JE SPREMALA I PLAĆALA DA UČI?" Vesna Zmijanac otkrila ČIME je Nikolija trebalo da se bavi
Showbiz

"ZA ŠTA SAM JE SPREMALA I PLAĆALA DA UČI?" Vesna Zmijanac otkrila ČIME je Nikolija trebalo da se bavi

Iako je očigledno talenat za muziku nasledila od mame, Vesne Zmijanac, Nikolija u početku nije planirala da se bavi ovim poslom, već nečim sasvim drugim.

16.8.2025. 10:16

Nikolija progovorila o ZDRAVSTVENOM STANJU Vesne Zmijanac
Showbiz

Nikolija progovorila o ZDRAVSTVENOM STANJU Vesne Zmijanac

Pevačica Vesna Zmijanac pre par dana hitno je bila hospitalizovana zbog srčanih problema.

6.8.2025. 9:47

Oglasila se Vesna Zmijanac NAKON PUŠTANJA IZ BOLNICE; Pevačici pozlilo, a sada otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže"
Showbiz

Oglasila se Vesna Zmijanac NAKON PUŠTANJA IZ BOLNICE; Pevačici pozlilo, a sada otkrila kako se oseća: "Hteli su da me zadrže"

Vesna Zmijanac se oglasila nakon što joj je pozlilo.

5.8.2025. 9:32

Relja Popović PROGOVORIO o Vesni Zmijanac: Ako mislite da li ona podržava sve što Nikolija i ja radimo...
Showbiz

Relja Popović PROGOVORIO o Vesni Zmijanac: Ako mislite da li ona podržava sve što Nikolija i ja radimo...

Relja je, posle dužeg vremena, govorio o svojoj tašti...

2.7.2025. 10:35

Zašto se Relja NAJEŽIO kada je govorio o svojoj tašti VESNI ZMIJANAC?
Showbiz

Zašto se Relja NAJEŽIO kada je govorio o svojoj tašti VESNI ZMIJANAC?

Nije tačno da nisu u dobrim odnosima?

23.6.2025. 10:43

Evo šta je Vesna Zmijanac rekla o eksplicitnom spotu ćerke Nikolije i zeta Relje!
Showbiz

Evo šta je Vesna Zmijanac rekla o eksplicitnom spotu ćerke Nikolije i zeta Relje!

Novi spot Nikolije i Relje ne prestaje da izaziva polemike, a evo šta o svemu tome kaže Vesna Zmijanac.

11.6.2025. 9:54

„Ne znam kako se NOVINARI usuđuju da pišu takve GLUPOSTI“
odgovorila na spekulacije

„Ne znam kako se NOVINARI usuđuju da pišu takve GLUPOSTI“

Govoreći o predstojećem odmoru u Atini i Nikolijinom koncertu zbog kog je veoma uzbuđenja, Vesna Zmijanac se dotakla i novinskih napisa u kojima se spekulisalo da je ostala bez nekretnine na Vračaru.

30.5.2025. 12:07

Tanja Savić je ODBILA OVU PESMU Vesne Zmijanac! Zašto?
Showbiz

Tanja Savić je ODBILA OVU PESMU Vesne Zmijanac! Zašto?

Pevačica otkrila zašto joj ovaj hit ipak nije "legao".

2.5.2025. 8:26

Da li je Nikolija NAUČILA nešto o RODITELJSTVU od Vesne Zmijanac? "Radim SVE OBRATNO, trudim se da ne ponavljam greške..."
Showbiz

Da li je Nikolija NAUČILA nešto o RODITELJSTVU od Vesne Zmijanac? "Radim SVE OBRATNO, trudim se da ne ponavljam greške..."

Nikolija Jovanović je nedavno objavila novi album "Sila", a ekipa "Exkluziva" bila je na promociji gde je i razgovarala sa zvezdom večeri!

30.4.2025. 9:32

Vesna Zmijanac prokomentarisala ESTETSKE KOREKCIJE svoje ćerke Nikolije: Evo šta je rekla o PROMENI IZGLEDA svoje naslednice!
Showbiz

Vesna Zmijanac prokomentarisala ESTETSKE KOREKCIJE svoje ćerke Nikolije: Evo šta je rekla o PROMENI IZGLEDA svoje naslednice!

Pevačica Vesna Zmijanac pred kamerama "Exkluziva" prokomentarisala je estetske korekcije svoje ćerke Nikolije Jovanović.

25.4.2025. 10:50

Vesna Zmijanac odbila ČUVENI HIT!
Showbiz

Vesna Zmijanac odbila ČUVENI HIT!

Muzičku karijeru Vesne Zmijanac obeležili su mnogi hitovi, a malo ko zna da je pevačica odbila da snimi jednu poznatu pesmu.

17.4.2025. 10:29

Vesna Zmijanac otkrila da bi ZBOG OVOGA odbila da uzme čak MILION EVRA!
Showbiz

Vesna Zmijanac otkrila da bi ZBOG OVOGA odbila da uzme čak MILION EVRA!

Postoji nešto što je u Vesninim očima mnogo vrednije od milion evra, jer kako kaže novac dođe i ode.

29.3.2025. 10:47

Malo ko zna da je OVAJ ROKER napisao jedan od najvećih hitova Vesne Zmijanac: Pevačica otkrila kako je pesma završila U NJENIM RUKAMA!
Showbiz

Malo ko zna da je OVAJ ROKER napisao jedan od najvećih hitova Vesne Zmijanac: Pevačica otkrila kako je pesma završila U NJENIM RUKAMA!

Pevačica Vesna Zmijanac može da se pohvali mnogim hitovima u svojoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri, ali malo ko zna da se iza jednog krije naš čuveni roker.

24.3.2025. 10:28

Slavko Banjac otkrio zašto se Vesna Zmijanac NIJE POJAVILA NA NJEGOVOM KONCERTU, gde je trebalo da otpevaju čuveni duet!
Showbiz

Slavko Banjac otkrio zašto se Vesna Zmijanac NIJE POJAVILA NA NJEGOVOM KONCERTU, gde je trebalo da otpevaju čuveni duet!

Hit "Ja imam nekog, a ti si sam" je star skoro 30 godina, a i dan-danas se rado sluša u kafanama!

25.2.2025. 10:15

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Horoskop
ovan
Ovan

Budite strpljiviji I oprezniji u poslovnim partnerstvima I kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost I nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera I teško nalazite zajednički jezik.

bik
Bik

Nemojte kvariti odnos sa kolegama zbog trenutno naglašene impulsivnosti. Pokušajte da budete mirni I razložni. Dan koji je kao stvoren za avanturu, moguće je brzo pokretanje flerta, dopadanja na blic, počeci neobaveznih odnosa.

blizanci
Blizanci

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali I po svim finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja I investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

rak
Rak

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Dobar dan i za zaradu. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

lav
Lav

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

devica
Devica

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati – stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

vaga
Vaga

Nestrpljivi ste po nekim pitanjima i želite da što pre pokrenete njihovo rešavanje. Danas možete dosta toga završiti, samo povedite računa da ne požurujete saradnike. U emotivnom segmentu – lako dolazite do rešenja sa voljenom osobom.

škorpija
Škorpija

Otvoriće vam se solidne mogućnosti da zaradite ili da ugovorite posao, napravite dogovor – koji vam može u narednom periodu doneti više novca. Imate previše obaveza i nedovoljno vremena za voljenu osobu, ali se trudite da vaši zajednički trenuci budu kvalitetni.

strelac
Strelac

Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

jarac
Jarac

Iako vam se možda neke situacije vezane za posao ili za kontakt sa saradnicima neće dopasti, svoje primedbe recite na lepši i „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret. Mogućnost kontakta sa starim poznanikom. 

vodolija
Vodolija

Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima. RAzbistrite glavu kroz šetnju ili fizičku aktivnost.

ribe
Ribe

Nemate velikog uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.