Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

šoubiz

Keba provodio dane u Popovićevoj kući tokom najveće borbe: „Divio sam se njegovom pragu bola“
Showbiz

Keba provodio dane u Popovićevoj kući tokom najveće borbe: „Divio sam se njegovom pragu bola“

Pevač je otkrio koliko se divio Saši Popoviću.

15.3.2026. 12:40

Žestoka svađa u žiriju Zvezda Granda: Prvo priznali grešku pa poručili: ,,Nisu zaslužile ovo“
Showbiz

Žestoka svađa u žiriju Zvezda Granda: Prvo priznali grešku pa poručili: ,,Nisu zaslužile ovo“

Takmičarke Mirjana Mitreva i Ana Đokić završile su svoj pevački duel u ,,Zvezdama Granda“ rezultatom 5:5, čime su ostvarile mogućnost da prođu direktno dalje u naredni krug.

15.3.2026. 11:54

Radoslav Rodić Roki otvorio dušu: ,,Koliko sam vredeo, toliko sam i dobio“
Showbiz

Radoslav Rodić Roki otvorio dušu: ,,Koliko sam vredeo, toliko sam i dobio“

Pevač Radoslav Rodić Roki ponovo će biti gost u popularnoj emisiji ,,Nikad nije kasno“, gde će ovog puta sesti u žiri zajedno sa Teom Tairović i Sašom Miloševićem Maretom.

15.3.2026. 9:49

"Ne može pevač da uđe kao da ide sa njive" Hasan Dudić otkriva da je nekad postojao POSEBAN STAJLING za kafanu
Showbiz

"Ne može pevač da uđe kao da ide sa njive" Hasan Dudić otkriva da je nekad postojao POSEBAN STAJLING za kafanu

Bilo je nezamislivo da se u kafanu ode u nečemu drugom, osim u odelu.

14.3.2026. 11:26

Priželjkuje karijeru Džejle Ramović! Mlada pevačica završava Saobraćajni fakultet, a sada je objavila i NOVU PESMU
Showbiz

Priželjkuje karijeru Džejle Ramović! Mlada pevačica završava Saobraćajni fakultet, a sada je objavila i NOVU PESMU

Kaže se da je svaki početak težak, a za ovu mladu pevačicu ono najbolje tek dolazi.

14.3.2026. 11:07

"Ko god je pored Gage prošao nešto je dobio" Po čemu prijatelji i kolege pamte Dragana Nikolića?
Showbiz

"Ko god je pored Gage prošao nešto je dobio" Po čemu prijatelji i kolege pamte Dragana Nikolića?

Prošlo je 10 godina otkako Atelje 212, Čubura, Crveni krst i Beograd dišu bez Dragana Gage Nikolića.

14.3.2026. 10:34

Veštačka inteligencija presudila! Ovo je NAJVESELIJA DOMAĆA PESMA
Showbiz

Veštačka inteligencija presudila! Ovo je NAJVESELIJA DOMAĆA PESMA

Poželećete odmah da zaigrate.

14.3.2026. 9:51

"Tu je oduvek meni i bilo mesto" Pevačica Jelena Vučković donela važnu odluku
Showbiz

"Tu je oduvek meni i bilo mesto" Pevačica Jelena Vučković donela važnu odluku

Pevačica Jelena Vučković se vraća na velika vrata na javnu scenu.

9.3.2026. 11:44

Važila je za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi! Gde je i šta radi Slađana Ivanišević? (VIDEO)
Showbiz

Važila je za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi! Gde je i šta radi Slađana Ivanišević? (VIDEO)

Suprotno mišljenjima mnogih, Slađana nije odustala od svoje muzičke karijere.

6.3.2026. 10:41

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Glumac otkrio KOLIKO mu je bilo teško da od "nečijeg sina" postane IME ZA SEBE (VIDEO)
Showbiz

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Glumac otkrio KOLIKO mu je bilo teško da od "nečijeg sina" postane IME ZA SEBE (VIDEO)

Vukašin Jovanović se nedavno pridružio glumačkom ansamblu Beogradskog dramskog pozorišta, a lepe vesti je prvo podelio sa svojim roditeljima.

6.3.2026. 10:20

LAŽNE OBJAVE! Zorica Brunclik na meti prevare!
Showbiz

LAŽNE OBJAVE! Zorica Brunclik na meti prevare!

Pevačica Zorica Brunclik se oglasila na svom zvaničnom Instagram nalogu.

5.3.2026. 17:02

"Dok moje srce kuca, biće i on tu" Saša Popović je Acu Pejovića zvao na POSEBAN NAČIN - evo i KAKO (VIDEO)
Showbiz

"Dok moje srce kuca, biće i on tu" Saša Popović je Acu Pejovića zvao na POSEBAN NAČIN - evo i KAKO (VIDEO)

Saša Popović je u životima mnogih ljudi ostavio neizbrisiv trag, a pevač Aco Pejović je pred kamerama "Exkluziva" otkrio kakav je on imao odnos sa osnivačem "Granda".

5.3.2026. 10:36

"Možda ne bih oprostila ukoliko bi bio gej, ali ženu bih oprostila" Cakana BEZ DLAKE NA JEZIKU - pevačica progovorila o PREVARI (VIDEO)
Showbiz

"Možda ne bih oprostila ukoliko bi bio gej, ali ženu bih oprostila" Cakana BEZ DLAKE NA JEZIKU - pevačica progovorila o PREVARI (VIDEO)

Tema muško-ženskih odnosa je uvek aktuelna, a ekipu "Exkluziva" je zanimalo koje savete na ovu temu imaju da daju pevačice Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana.

5.3.2026. 10:14

"Oduvek sam želela da imam manje grudi" Za Nadu Topčagić i Cakanu ne postoje TABU TEME (VIDEO)
Showbiz

"Oduvek sam želela da imam manje grudi" Za Nadu Topčagić i Cakanu ne postoje TABU TEME (VIDEO)

Pevačice Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana bez dlake na jeziku govorile o "škakljivim" temama pred kamerama "Exkluziva".

5.3.2026. 10:01

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 11
Horoskop
ovan
Ovan

Dan u kojem ćete nešto lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Pogotovo je drugi deo dana dobar za poslovne kontakte.  Dobro raspoloženje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom. Izbegavajte osetljive teme.

bik
Bik

Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da rešite neka goruća pitanja. Može se pronaći pravi modus delovanja. Pokretanje interesantnih priča sa voljenom osobom. Takođe, nekima od vas sledi kontakt iz ljubavne prošlosti.

blizanci
Blizanci

Naročito tokom popodnevnih i večernjih sati očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam. Zato drugi deo dana iskoristite za poslovne teme i dileme jer ih možete rešiti i pokrenuti. A veče ostavite za one koji su vam srcu dragi.  

rak
Rak

Današnji pun Mesec govori o višemesečnom periodu u kojem će kod vas biti pojačana inicijativa I vi ćete biti pokretač, bilo za poslovna, emotivna ili neka druga dešavanja. Popodne vam donosi zanimljive razgovore I kontakte.

lav
Lav

Očekujte mirne i opuštene trenutke, bilo u poslovnom bilo u emotivnom ili nekom drugom segmentu. Vi ste danas nekako u skladu sami sa sobom, tačno prepoznajete ciljeve koji su vam važni I idete ka njima bez zastoja.

devica
Devica

Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema. Uspećete da se na pravi način uskladite sami sa sobom prelaskom u drugi deo dana. Tada će već sve funkcionisati mnogo lakše.

vaga
Vaga

Očekujte lepe momente i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Za nedoumice koje imate danas uspevate da pronađete rešenje. Kao da će se neizvesnosti sklanjati, a vi ćete kako dan bude odmicao imati sve jasniju sliku.

škorpija
Škorpija

Promenljivo raspoloženje. Čas ste puni energije, čas u osetnom padu. Situacija će se poboljšati prelaskom u drugi deo dana. Tada dobijate prave informacije vezane za posao, ali I prave podstreke koji vas “dižu” u emotivnom segmentu.

strelac
Strelac

Sve se odvija sa oscilacijama, bilo da je u pitanju vaše raspoloženje, bilo kontakti sa poslovnim saradnicima. Nemojte se zablokirati u prepodnevnim satima, jer ćete onda popodne biti zatrpani obavezama. Emotivno – sve je u redu.

jarac
Jarac

Shvatate da je potrebno da promenite nešto kod sebe, da bi se okolnosti oko vas promenile. U hodu ispravljate greške i postavljate se drugačije prema osobama sa kojima ste u kontaktu. Komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava.

vodolija
Vodolija

Poslovno ćete funkcionisati savršeno, ali najpre u drugom delu dana. Prepodne vam donosi neku letargiju I bezvoljnost. Po pitanju emocija niste zadovoljni, očekivali ste nešto od partnera ali to nije ispunjeno.

ribe
Ribe

Tokom današnjeg dana očekujte da nešto teže funkcionišete, najverovatnije zbog velikog broja obaveza. No, u drugom delu dana uspećete da “pohvatate konce” dešavanja na bolji način. Dobijate reči koje ste toliko dugo čekali od strane voljene osobe.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.