• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

MasterChef Srbija

Totalni HAOS u MasterChefu - Anja POBESNELA: U ovoj kuhinji većina ne želi da bude iskrena! (VIDEO)
Showbiz

Totalni HAOS u MasterChefu - Anja POBESNELA: U ovoj kuhinji većina ne želi da bude iskrena! (VIDEO)

Sudije su takmičare stavili na prave muke kada su im zadali zadatak da svako sebe rangira onako kako smatra da zaslužuje.

15.11.2024. 21:11

Top 10 takmičara ušetalo u KUHINJU MasterChefa, a ona poručuje: Probudio se takmičarski duh u meni, BORIĆU SE DO KRAJA! (VIDEO)
Showbiz

Top 10 takmičara ušetalo u KUHINJU MasterChefa, a ona poručuje: Probudio se takmičarski duh u meni, BORIĆU SE DO KRAJA! (VIDEO)

Takmičari koji su ušli u Top 10 "MasterChef Srbija" ponosno su ušetali u kuhinju kulinarskog šoua.

15.11.2024. 21:08

MasterChef Srbija - Petak, 15. novembar - Ovo su TOP 10 takmičara druge sezone - ko je najbolji, a ko najlošiji kuvar?
Najava

MasterChef Srbija - Petak, 15. novembar - Ovo su TOP 10 takmičara druge sezone - ko je najbolji, a ko najlošiji kuvar?

Ostalo je TOP 10 takmičara u najpopularnijem kulinarskom šou "MasterChef Srbije"!

14.11.2024. 23:30

Ovaj takmičar je u SUZAMA napustio "MasterChef Srbija", a oni su završili u TOP 10! (VIDEO)
Showbiz

Ovaj takmičar je u SUZAMA napustio "MasterChef Srbija", a oni su završili u TOP 10! (VIDEO)

Sudije Branko, Filip i Nenad saopštili su ime takmičara koji napušta kulinarski šou "MasterChef Srbija".

14.11.2024. 22:26

Buknula VATRA u kuhinji MasterChefa: Ove takmičarke su doživele PEH u eliminacionom izazovu! (VIDEO)
Showbiz

Buknula VATRA u kuhinji MasterChefa: Ove takmičarke su doživele PEH u eliminacionom izazovu! (VIDEO)

Tokom pripreme jela u eliminacionom izazovu, takmičarka Anja doživela je peh.

14.11.2024. 22:12

Kaktus je GLAVNA NAMIRNICA u eliminacionom izazovu: Sudije i takmičari otkrivaju KAKAV UKUS ima popularna biljka! (VIDEO)
Showbiz

Kaktus je GLAVNA NAMIRNICA u eliminacionom izazovu: Sudije i takmičari otkrivaju KAKAV UKUS ima popularna biljka! (VIDEO)

Takmičari koji su završili u eliminacionom izazovu prasnuli su u smeh kada su videli šta se krije ispod kutije.

14.11.2024. 22:00

Ovo jelo je Tatjani omogućilo DIREKTAN prolazak u TOP 10 MasterChef Srbija!
Recepti

Ovo jelo je Tatjani omogućilo DIREKTAN prolazak u TOP 10 MasterChef Srbija!

Predstavljamo vam recept Tatjane Đorđević, kojim je uspela da oduševi sudije "MasterChefa" i obezbedi mesto u top 10 kulinarskog takmičenja.

14.11.2024. 21:56

Sudija Branko ODBIO DA PROBA njegovo jelo: Trudio sam se da ispoštujem SVE KORAKE, uživao sam u KUVANJU! (VIDEO)
Showbiz

Sudija Branko ODBIO DA PROBA njegovo jelo: Trudio sam se da ispoštujem SVE KORAKE, uživao sam u KUVANJU! (VIDEO)

Tokom ocenivanja jela, sudija Branko odbio je da proba jelo koje je spremio jedan od takmičara.

14.11.2024. 21:38

Ovi takmičari su PRVI UŠLI U TOP 10 "MasterChef Srbija"! (VIDEO)
Showbiz

Ovi takmičari su PRVI UŠLI U TOP 10 "MasterChef Srbija"! (VIDEO)

Sudije Branko, Filip i Nenad saoštili su imena prva tri takmičara koja su prošla u top 10 "MasterChef Srbija".

14.11.2024. 21:32

Ovako izgleda jelo koje se nalazi na MENIJU sudije Filipa, a koje su takmičari morali da SPREME po njegovoj recepturi! (VIDEO)
Showbiz

Ovako izgleda jelo koje se nalazi na MENIJU sudije Filipa, a koje su takmičari morali da SPREME po njegovoj recepturi! (VIDEO)

Sudija Filip pokazao je takmičarima kako mora da izgleda jelo koje se nalazi na meniju u njegovom restoranu, a koje su oni morali da spreme.

14.11.2024. 21:28

Sudija Filip otkrio IME još jednog takmičara koji IDE NA BALKON: Najbolje se snašao u ZADATKU... (VIDEO)
Showbiz

Sudija Filip otkrio IME još jednog takmičara koji IDE NA BALKON: Najbolje se snašao u ZADATKU... (VIDEO)

Tokom pripreme jela, sudija Filip otkrio je ime takmičara koji se u tom trenutku najbolje snašao i koji je na taj način obezbedio svoje mesto na balkonu.

14.11.2024. 21:18

Anja doživela PEH U KUHINJI - takmičarki ZAGORELO jelo: Znam da mi se loše piše! (VIDEO)
Showbiz

Anja doživela PEH U KUHINJI - takmičarki ZAGORELO jelo: Znam da mi se loše piše! (VIDEO)

Dok sudija Filip takmičarima pokazuje korak po korak kako da spreme jelo koje se nalazi na meniju u njegovom restoranu, takmičari moraju sve da isprate kako bi uspeli da odrade zadatak na najbolji mogući način.

14.11.2024. 21:14

Takmičari moraju da spreme JELO koje se nalazi na MENIJU u restoranu sudije Filipa! Takmičarka poručuje: Ne volim da JEDEM... (VIDEO)
Showbiz

Takmičari moraju da spreme JELO koje se nalazi na MENIJU u restoranu sudije Filipa! Takmičarka poručuje: Ne volim da JEDEM... (VIDEO)

Sudija Filip Ćirić takmičarima je pokazao jedno od jela koje se nalazi na meniju u njegovom restoranu, a njihov zadatak je da ga naprave baš po njegovom ukusu.

14.11.2024. 21:08

Ova takmičarka je PRVA obezbedila mesto na BALKONU: Ne mogu da verujem da sam POBEDILA! (VIDEO)
Showbiz

Ova takmičarka je PRVA obezbedila mesto na BALKONU: Ne mogu da verujem da sam POBEDILA! (VIDEO)

Sudija Filip Ćirić na samom početku zaveo je strogoću u kuhinji!

14.11.2024. 21:04

• 1
  • ...
  • 34
  • 35
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa opterećujućom obavezom. Danas brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ove trenutke. Sa voljenom osobom je moguće poboljšati komunikaciju, dosta intenzivan susret.

bik
Bik

Osobe koje su vam poslovno bitne pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do dogovora. Vreme je da iznesete svoje ideje. Odličan momenat da sitnim znakom pažnje pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

blizanci
Blizanci

Danas ste motivisani, i možete lako pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Dobićete potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas.

rak
Rak

Možda ste mislili da je vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala.

lav
Lav

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza koje ste preuzeli na sebe. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

devica
Devica

Podsticajno raspoloženje i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po nekim pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

vaga
Vaga

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost.

škorpija
Škorpija

Sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret.

strelac
Strelac

Primetićete da vam dosta toga ide na ruku. Potrebna vam je podrška i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom, izađite negde.

jarac
Jarac

Jučerašnji dan vam je bio prilično napet, pa vam je danas potrebno rasterećenje od većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja.

vodolija
Vodolija

Neke okolnosti u poslu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

ribe
Ribe

Dosta napetih situacija će se samo od sebe razrešiti. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima koji su vam važni. Dobićete veliku podršku od svog emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.