Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Jelena Rozga

Jelena Rozga progovorila o LJUBAVI sa Huljićem: Evo zbog čega nije želela da ova informacija IZAĐE U JAVNOST!
Showbiz

Jelena Rozga progovorila o LJUBAVI sa Huljićem: Evo zbog čega nije želela da ova informacija IZAĐE U JAVNOST!

Pevačica Jelena Rozga progovorila je o ljubavi sa Ivanom Huljićem.

21.8.2025. 11:04

„PAZI, PAŠĆEŠ, SLOMIĆEŠ NOGU!“ Da li bivša balerina i dalje zna da napravi neku PIRUETU? (VIDEO)
Showbiz

„PAZI, PAŠĆEŠ, SLOMIĆEŠ NOGU!“ Da li bivša balerina i dalje zna da napravi neku PIRUETU? (VIDEO)

Iako je prošlo mnogo godina od kada je Jelena Rozga trenirala balet, pevačica tvrdi da telo pamti i priznaje da kad ima vremena, rado zapleše svojim prijateljima.

3.8.2025. 8:22

Jelena Rozga otkrila koje KOLEGE bi joj pevale NA SVADBENOJ ZABAVI! „Ja sam već 100 godina zaljubljena u Ivana, tako da - to je to!“
Showbiz

Jelena Rozga otkrila koje KOLEGE bi joj pevale NA SVADBENOJ ZABAVI! „Ja sam već 100 godina zaljubljena u Ivana, tako da - to je to!“

Da li će Rozga konačno stati na „ludi kamen“?

2.8.2025. 9:44

"Zaljubljena sam u Ivana već sto godina" - Jelena Rozga nikada do sada nije ovako govorila o svojim emocijama i vezi
Showbiz

"Zaljubljena sam u Ivana već sto godina" - Jelena Rozga nikada do sada nije ovako govorila o svojim emocijama i vezi

Jelena Rozga već neko vreme uživa u vezi sa Ivanom Huljićem.

28.7.2025. 9:30

Kako Jelena Rozga REAGUJE kada se pomene SIN TONČIJA HULJIĆA?
Showbiz

Kako Jelena Rozga REAGUJE kada se pomene SIN TONČIJA HULJIĆA?

Poslednjih meseci se u medijima piše da se Jelena Rozga udaje za Ivana Huljića, a mi smo rešili da pitamo direktno pevačicu!

22.2.2025. 8:08

Pitali smo Jelenu Rozgu DA LI SE UDAJE ZA Ivana Huljića i evo šta nam je odgovorila...
Showbiz

Pitali smo Jelenu Rozgu DA LI SE UDAJE ZA Ivana Huljića i evo šta nam je odgovorila...

Poslednjih meseci se o tome piše u medijima, a mi smo rešili da pitamo direktno pevačicu!

20.2.2025. 9:09

Jelena Rozga ZAVRŠILA NA INFUZIJI pred koncert u Beogradu: Jako su mi LOŠI NALAZI...
Showbiz

Jelena Rozga ZAVRŠILA NA INFUZIJI pred koncert u Beogradu: Jako su mi LOŠI NALAZI...

Jelena Rozga održala je neverovatnih 7 koncerata u Sava Centru, a pevačica je pred poslednji nastup završila na infuziji.

21.1.2025. 10:50

Aleksandra Prijović je odrasla uz pesme OVE PEVAČICE, a nije Lepa Brena u pitanju!
Showbiz

Aleksandra Prijović je odrasla uz pesme OVE PEVAČICE, a nije Lepa Brena u pitanju!

Pevačica priznala čim je došla na njen koncert u Centru Sava.

28.12.2024. 9:01

Šta znači kada Jelena Rozga uvija pramen kose dok peva? Pevačica otkrila šta se dešava na sceni tokom njenog koncerta... (VIDEO)
Showbiz

Šta znači kada Jelena Rozga uvija pramen kose dok peva? Pevačica otkrila šta se dešava na sceni tokom njenog koncerta... (VIDEO)

Posle uspešnih koncerata u proteklom periodu, Jelena Rozga priprema novi i to u Centru Sava! Druženje sa beogradskom publikom jedva čeka i za tu priliku ima i specijalan repertoar!

11.9.2024. 10:37

Nećete verovati čime se Jelena Rozga nekada bavila: Pevačica priznala da joj je to POMOGLO U KARIJERI! (VIDEO)
Showbiz

Nećete verovati čime se Jelena Rozga nekada bavila: Pevačica priznala da joj je to POMOGLO U KARIJERI! (VIDEO)

Jelena Rozga godinama se nalazi na samom vrhu estrade, međutim, malo ko zna čime se pevačica nekada bavila.

1.8.2024. 9:49

Jelena Rozga otkrila zbog čega je NAPUSTILA GRUPU "Magazin": Pevačica posle mnogo godina JAVNO PROGOVORILA o svemu! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Rozga otkrila zbog čega je NAPUSTILA GRUPU "Magazin": Pevačica posle mnogo godina JAVNO PROGOVORILA o svemu! (VIDEO)

Jelena Rozga veliku popularnost stekla je kao pevačica grupe "Magazin", međutim, u jednom momentu donela je odluku da napusti popularni muzički sastav.

31.7.2024. 10:04

Evo kako se Jelena Rozga ponaša kada je NE SNIMAJU KAMERE: Sve ono što sam na bini, PRIVATNO nisam; Pevačica otkrila i kako rešava PROBLEME!
Showbiz

Evo kako se Jelena Rozga ponaša kada je NE SNIMAJU KAMERE: Sve ono što sam na bini, PRIVATNO nisam; Pevačica otkrila i kako rešava PROBLEME!

Pevačica Jelena Rozga otkrila je detalje iz privatnog života.

29.7.2024. 10:01

Jelena Rozga IMA NOVOG DEČKA! Pevačica otkrila i zašto NIKADA NE BI UČESTVOVALA na Evroviziji i šta u svom poslu NE PODNOSI!
Showbiz

Jelena Rozga IMA NOVOG DEČKA! Pevačica otkrila i zašto NIKADA NE BI UČESTVOVALA na Evroviziji i šta u svom poslu NE PODNOSI!

Jelena Rozga je nedavno otvorila manifestaciju "Leto na Savi" u Šapcu, gde ju je, pored vernih obožavalaca, dočekala i novinarska ekipa.

10.7.2024. 9:37

Horoskop
ovan
Ovan

Vuku vas situacije u nove dogovore ili u aktivniju komunikaciju sa postojećim saradnicima. Merite reči i dobro slušajte šta vam sagovornici predlažu. Može postojati „začkoljica“. Lako uspostavljate kontakt sa suprotnim polom. Zanimljiva iznenađenja.

bik
Bik

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Nemojte  arogantnim I teškim stavom odbiti osobe koje pokušavaju da vam se približe.

blizanci
Blizanci

Harizmatični ste, vaše reči imaju težinu i lako možete ostvariti kontakt sa osobama koje vas interesuju. U razgovorima se potrudite da pravilno razumete sagovornika. U kontaktu sa suprotnim polom idete iz krajnosti u krajnost – ili se ućutite, ili previše pričate.

rak
Rak

Dobar momenat za sve ono što je vezano za papirologiju, ali I za dogovore. Lako uspostavljate kontakt, imate dobre ideje I način da ih prezentujete sagovornicima. Bolji kontakt sa emotivnim partnerom – dan je dobar da provedete više vremena zajedno.

lav
Lav

Potrudite se da sa nadređenima, ali i sa saradnicima imate dobru komunikaciju – ne budite previše teški za dogovore. Dan je dobar za pokretanje većih promena. Bićete zadovoljni učinkom. Sa partnerom – zadovoljavajuća komunikacija.

devica
Devica

Danas možete biti zabrinuti zbog situacija ili okolnosti koje se pojavljuju pred vama. Verovatno je ova napetost bezrazložna. Neke sitnije varnice mogu se pojaviti u kontaktu sa voljenom osobom, pogotovo ako mislite da ona krije nešto od vas.

vaga
Vaga

Možda vas neke situacije još uvek stežu i sputavaju, ali evidentno je da ste u neuporedivo boljem i podsticajnijem raspoloženju nego u prethodnim danima. Sa nešto više takta, odnos sa voljenom osobom ili simpatijom može biti izuzetno zanimljiv.

škorpija
Škorpija

Možda vam neke situacije baš I ne odgovaraju, ali ćete se truditi da budete odgovorni I korektni, koliko god da je to u vašoj moći. Potrebno vam je više opuštanja – nađite dovoljno prostora za relaksirajuće ili podsticajne momente sa partnerom.

strelac
Strelac

Naglašena polja dogovora i posla danas vam daju mogućnosti da ostvarite značajne kontakte sa saradnicima. Ne budite nervozni – okolnosti vam danas idu na ruku. Emotivni partner je dosta nervozan i potrebna mu je vaša pažnja i prisutnost.

jarac
Jarac

Energija ovog dana vam odgovara i možete se istinski posvetiti pitanjima koja su vam bitna. Velika angažovanost i pored povremene nervoze i zastoja u komunikaciji sa saradnicima. Neko jako privlači vašu pažnju – ova osoba vam je sve češće u mislima.

vodolija
Vodolija

Uglavnom vam danas stoji dobro raspoloženje, ali sa povremenim oscilacijama. Kako se drugi budu ponašali prema vama, na isti način ćete im i uzvratiti. Spremni ste da se više aktivirate prema osobi koja vas interesuje. Manja tenzija sa ukućanima.

ribe
Ribe

Pomalo vas iscrpljuju situacije tokom ovog dana. Čini vam se da neki zastoji ili lošije okolnosti suviše dugo traju i bićete tanki sa živcima. Može vas obradovati manji, neplaniran novčani priliv. U kontaktu sa suprotnim polom bićete pristupačni, duhoviti, zabavni.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.