Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Milica Todorović

Milica Todorović o navici Saše Popovića koja je MNOGIMA BILA ČUDNA: "Pitao se da li postoji nešto bolje"
Showbiz

Milica Todorović o navici Saše Popovića koja je MNOGIMA BILA ČUDNA: "Pitao se da li postoji nešto bolje"

Dokumentarni film o Saši Popoviću izazvao je veliku pažnju javnosti, a emotivna priča o životu i karijeri estradnog maga zaokružena je ispovestima porodice, prijatelja i najbližih saradnika koji su podelili uspomene na njega.

2.3.2026. 9:52

Sara Jo JAVNO PODRŽALA Milicu Todorović: "Ljudi na društvenim mrežama su VELIKI MORALISTI, vole da SUDE drugima..."
Showbiz

Sara Jo JAVNO PODRŽALA Milicu Todorović: "Ljudi na društvenim mrežama su VELIKI MORALISTI, vole da SUDE drugima..."

Pevačica Sara Jo javno je pružila podršku koleginici Milici Todorović koja nakon porođaja trpi veliki pritisak javnosti.

26.2.2026. 10:34

"ULEPŠAO SI MI JUTRO" Milica Pavlović otkrila urnebesnu poruku koju je dobila od Bobana Rajovića - ovo će zauvek pamtiti (VIDEO)
Showbiz

"ULEPŠAO SI MI JUTRO" Milica Pavlović otkrila urnebesnu poruku koju je dobila od Bobana Rajovića - ovo će zauvek pamtiti (VIDEO)

Jedna nenamerna greška Bobana Rajovića obradovala je pevačicu Milicu Pavlović i ulepšala joj dan.

11.2.2026. 11:11

"Bravo hrabrice moja" Emotivne poruke preplavile mreže - koleginice čestitale Milici Todorović na prinovi
Showbiz

"Bravo hrabrice moja" Emotivne poruke preplavile mreže - koleginice čestitale Milici Todorović na prinovi

Pevačica Milica Todorović juče se porodila i na svet donela sina, a radosna vest munjevito se proširila estradom.

4.2.2026. 11:49

Ne krije svoju radost! Milica Todorović poslala jaku poruku nakon POBEDE VATERPOLISTA (FOTO)
Showbiz

Ne krije svoju radost! Milica Todorović poslala jaku poruku nakon POBEDE VATERPOLISTA (FOTO)

Vaterpolo reprezentacija Srbije postala je šampion Evrope, a pevačica Milica Todorović se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

26.1.2026. 9:39

"Pravili su mi oproštajnu zabavu"; Milica Todorović otvorila dušu: "To je bio jedan TUŽAN PRIZOR"
Showbiz

"Pravili su mi oproštajnu zabavu"; Milica Todorović otvorila dušu: "To je bio jedan TUŽAN PRIZOR"

Milica Todorović zauvek će pamtiti trenutke nakon trijumfa u „Zvezdama Granda„, kada je odlučila da se preseli u Beograd, što nije bila nimalo laka odluka za celu njenu porodicu.

7.9.2025. 10:35

Jovana Pajić progovorila o TRUDNOĆI Milice Todorović: Puno mi je srce, presrećna sam zbog nje
Showbiz

Jovana Pajić progovorila o TRUDNOĆI Milice Todorović: Puno mi je srce, presrećna sam zbog nje

Pevačica Jovana Pajić pred kamerama "Exkluziva" prokomentarisala je svoju dugogodišnju drugaricu Milicu Todorović, koja je u drugom stanju.

14.8.2025. 12:24

Nikad nije kasno - Nedelja, 9. mart - Milica Todorović rekla takmičaru da je SLADAK, a gumac mu zapretio: "Dva mercedesa da spremiš"!
Najava

Nikad nije kasno - Nedelja, 9. mart - Milica Todorović rekla takmičaru da je SLADAK, a gumac mu zapretio: "Dva mercedesa da spremiš"!

Sve pršti od emocija u novoj epizodi muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno", a za to je ove nedelje najzaslužnija Milica Todorović koja se nalazi u žiriju ovog šoua.

7.3.2025. 14:57

Samo jedna reč i slomljeno srce... Ovako su se poznati oprostili od Saše Popovića (FOTO)
Showbiz

Samo jedna reč i slomljeno srce... Ovako su se poznati oprostili od Saše Popovića (FOTO)

Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović preminuo je nakon kratke i teške bolesti.

1.3.2025. 20:26

Milica Todorović NE SKIDA OSMEH SA LICA na žurki kod koleginice: Čak se latila mikrofona i zapevala čuvenu baladu!
Showbiz

Milica Todorović NE SKIDA OSMEH SA LICA na žurki kod koleginice: Čak se latila mikrofona i zapevala čuvenu baladu!

Nakon što je objavila nove pesme “Nikad nećeš znati” i “33”, napravila je pravi haos na estradi!

24.2.2025. 11:45

Milica Todorović ne pominje veridbu, samo se OGLASILA OVOM FOTOGRAFIJOM...
Showbiz

Milica Todorović ne pominje veridbu, samo se OGLASILA OVOM FOTOGRAFIJOM...

Pevačica je objavila novu fotku na Instagramu! I to sa prstenom!

10.2.2025. 12:53

Milica Todorović zbog Brene ZAVRŠILA U SUZAMA: Tu smo proveli jedan deo našeg života...
Showbiz

Milica Todorović zbog Brene ZAVRŠILA U SUZAMA: Tu smo proveli jedan deo našeg života...

Pevačica Milica Todorović otkrila je detalje razgovora sa Lepom Brenom, zbog koje je završila u suzama.

24.1.2025. 9:58

Milica Todorović, Stoja ili Romana: Koja pevačica je Dejanu Matiću bila najnezgodnija za saradnju!?
Showbiz

Milica Todorović, Stoja ili Romana: Koja pevačica je Dejanu Matiću bila najnezgodnija za saradnju!?

To nije bilo jedino škakljivo pitanje!

18.1.2025. 10:41

Šta Milica Todorović obožava da RADI U PET UJUTRU u hotelu?
Showbiz

Šta Milica Todorović obožava da RADI U PET UJUTRU u hotelu?

Na pitanje šta bi pre izabrala - pusto ostrvo ili luksuzan hotel, pevačica se nije dvoumila!

16.1.2025. 11:44

• 1
  • 2
Horoskop
ovan
Ovan

Ovnovi danas imaju odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa osobom koja ih interesuje. I oni koji su već u vezi provešće neke divne i opuštene zajedničke trenutke. Sve u svemu – jedan miran i ispunjen uživanjima dan je pred vama.

bik
Bik

Možda biste vi u skitnju ili provod, ali bih ipak rekla da ćete svoje vreme posvetiti ukućanima. Neki od vas će danas imati porodično okupljanje, ručak ili neki vid proslave. Ako ništa drugo – pozovite voljenu osobu da vam pravi društvo kod kuće.

blizanci
Blizanci

Pravi je momenat da sa prijateljima odete na kafu ili ručak koji toliko dugo ugovarate....ili da provedete neke opuštene momente u šopingu sa drugaricama. Obavezno posvetite i malo vremena voljenoj osobi – makar kroz komunikaciju, porukice.

rak
Rak

Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete se prvo dobro odmoriti, a onda “izaći među ljude”. Najviše će vam prijati kontakt sa emotivnim partnerom. . Budite zajedno, volite se, uživajte jedno sa drugim.

lav
Lav

Funkcionisaćete u jednom usporenom ritmu, ali to će vam izuzetno prijati. Dan iskoristite za svoje uživanje, za kontakt sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Raspoloženi ste za ljubav, zajedničke opuštene trenutke.

devica
Devica

Ne dozvolite da vam ovaj dobar dan pokvare razmišljanja o poslovnim problemima ili finansijskim opterećenjima. Bolje je da misli okrenete na drugu stranu, ka lepšim temama – na primer – ka kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

vaga
Vaga

Vaše polje zabave danas je obojeno tranzitnim Mesecom pa budite u pokretu, sa partnerom. Ne samo da ćete se u druženju i kontaktu sa voljenom osobom opustiti i rasteretiti, već možete i pokrenuti komunikaciju o pitanjima koja su vam bitna.

škorpija
Škorpija

Danas želite da budete viđeni, da uživate u utisku koji ostavljate na druge. Itekako će vam prijati da organizujete neki zajednički provod i opustite se. Ako ostane vremena i za emotivnog partnera, odlično. Ako ne – imaćete svakako ispunjen dan...

strelac
Strelac

Danas je trenutak da realizujete planove po pitanju zabave, ali i ljubavi. Pokrenite se prema osobi koju želite da osvojite, jer je izvesno da ćete uspeti ili da ostvarite odličnu komunikaciju, ili čak da ugovorite susret. Odličan dan je pred vama.

jarac
Jarac

Raspoloženi ste, elokventni, duhoviti. Danas niko ne može da odoli vašem šarmu. Moguće je da ćete jedan deo dana provesti u porodičnom okruženju, ali ostatak svakako iskoristite da budete u kontaktu sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

vodolija
Vodolija

Vaša pažnja je usmerena na voljenu osobu. I vi i ona ste rešili da vreme posvetite jedno drugom. Neki od vas će izabrati da budu aktivni – da odu u šoping ili šetnju sa partnerom, dok će drugima više odgovarati da se zavuku u kuću i uživaju.

ribe
Ribe

Kraći deo dana ćete uspeti da iskoristite samo za sebe. Mnogo vremena ćete provesti u ispunjavanju obećanja koje ste dali ukućanima. Doduše, ovo vam neće teško pasti – ispunjava vas da budete okruženi članovima porodice.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.