• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša se prisetila MAJKE - OVE njene reči nikada neće zaboraviti! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša se prisetila MAJKE - OVE njene reči nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša gostujući u "Jutru" na TV Prva prisetila se majke Divne Karleuše.

22.9.2024. 13:12

Evo šta se nalazi na RAJDER LISTI Jelene Karleuše: Ove stvari pevačica ZAHTEVA na svojim koncertima! (VIDEO)
Showbiz

Evo šta se nalazi na RAJDER LISTI Jelene Karleuše: Ove stvari pevačica ZAHTEVA na svojim koncertima! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je šta se nalazi na njenoj rajder listi.

22.9.2024. 10:07

Jelena Karleuša otkrila detalje RAZVODA - evo kome ide SVA IMOVINA! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša otkrila detalje RAZVODA - evo kome ide SVA IMOVINA! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je gostujući u "Jutru" na TV Prva govorila o razvodu, a tom prilikom dotakla se i teme imovine.

21.9.2024. 9:10

ILI - ILI? Jelena Karleuša na mukama - evo kako je u našoj igrici odlučivala SA KIM bi radije snimila duet (VIDEO)
Showbiz

ILI - ILI? Jelena Karleuša na mukama - evo kako je u našoj igrici odlučivala SA KIM bi radije snimila duet (VIDEO)

Pevačica je imala težak zadatak da od dve ponuđene ličnosti odabere jednu sa kojom bi volela da snimi duet.

20.9.2024. 12:29

Jelena Karleuša progovorila o ćerkama: Uglavnom sam od direktora i drugih roditelja saznavala da mi decu maltretiraju u školi! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o ćerkama: Uglavnom sam od direktora i drugih roditelja saznavala da mi decu maltretiraju u školi! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša za svoje ćerke uvek ističe da su izuzetno lepo vaspitane, a sada je otkrila i još jednu njihovu stranu.

19.9.2024. 12:25

Tvrdi da ne trenira, a ima RAVAN STOMAK! Karleuša otkrila ŠTA je zaslužno za njen izgled, ali i koliko kilograma izgubi nakon svakog koncerta (VIDEO)
Showbiz

Tvrdi da ne trenira, a ima RAVAN STOMAK! Karleuša otkrila ŠTA je zaslužno za njen izgled, ali i koliko kilograma izgubi nakon svakog koncerta (VIDEO)

Iako mnogi misle da se fotošopira, pevačica Jelena Karleuša je pokazala da ima ravan stomak, kao na fotografijama i snimcima koje povremeno objavljuje na društvenim mrežama.

19.9.2024. 12:08

Evo šta je Karleuša rekla Milici Pavlović kada je saznala da će gostovati kod CECE U EMISIJI! (VIDEO)
Showbiz

Evo šta je Karleuša rekla Milici Pavlović kada je saznala da će gostovati kod CECE U EMISIJI! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša gostujući u "Jutru" na TV Prva govorila je o razvodu, porodici, koncertima, ali i prijateljstvu.

18.9.2024. 15:16

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO ZA PRVU govorila o razvodu: "Pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi to je kao da krvarite pored ajkule"
Showbiz

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO ZA PRVU govorila o razvodu: "Pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi to je kao da krvarite pored ajkule"

Pevačica Jelena Karleuša govorila je za TV Prva kako se trenutno oseća i kakvi su joj planovi, nakon što je objavila vest o razvodu posle 17 godina braka.

18.9.2024. 11:06

Trbušnjaci kao KAMEN, stajling sa modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve! (VIDEO)
Showbiz

Trbušnjaci kao KAMEN, stajling sa modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve! (VIDEO)

Jelena Karleuša gostovala je u "Jutru" na TV Prva, gde je govorila o aktuelnim temama, ali i dokazala da izgleda bolje nego ikad.

18.9.2024. 10:22

JK: Žena kao ja mora da ima čoveka koji zna i da stane pored mene i ispred mene da me zaštiti - ja to nikada nisam imala (VIDEO)
Showbiz

JK: Žena kao ja mora da ima čoveka koji zna i da stane pored mene i ispred mene da me zaštiti - ja to nikada nisam imala (VIDEO)

Pevačica iskreno govorila o partnerskim odnosima...

7.9.2024. 10:55

Jelena Karleuša ZAPROŠENA pred našim kamerama, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Niste moj TIP, moram da vam SLOMIM SRCE... (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša ZAPROŠENA pred našim kamerama, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Niste moj TIP, moram da vam SLOMIM SRCE... (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je održala koncert u Šapcu, a tu priliku je iskoristio jedan muškarac kako bi je zaprosio.

29.8.2024. 9:08

Jelena Karleuša progovorila o JAVNOM RATU sa Vojažom: Evo šta je pevačica rekla o mladom reperu! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o JAVNOM RATU sa Vojažom: Evo šta je pevačica rekla o mladom reperu! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama "Exkluziva" govorila je o svađi sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

20.8.2024. 10:55

Karleuša otkrila šta misli i DESINGERICI, pa se obratila roditeljima: Dete ne treba da bude u PRVOM REDU, ali... (VIDEO)
Showbiz

Karleuša otkrila šta misli i DESINGERICI, pa se obratila roditeljima: Dete ne treba da bude u PRVOM REDU, ali... (VIDEO)

Jelena Karleuša otkrila je šta misli o reperu Dragomiru Despiću Desingerici.

16.8.2024. 10:27

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Sekom Aleksić, pa prokomentarisala kako pevačica izgleda BEZ ŠMINKE! (VIDEO)
Showbiz

Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Sekom Aleksić, pa prokomentarisala kako pevačica izgleda BEZ ŠMINKE! (VIDEO)

Jelena Karleuša progovorila je o pevačici Seki Aleksić.

16.8.2024. 9:36

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Horoskop
ovan
Ovan

Dobro razmislite o svojim postupcima. Ne dozvolite da vas neke situacije povuku i da delujete izbrzano, ishitreno, impulsivno. Potrebno je dobro razmišljanje i više diplomatije. Svojim potezima možete povrediti emotivnog partnera.  

bik
Bik

Neki vaši propusti danas mogu biti izneti na svetlost dana. Ne pokušavajte da prebacujete odgovornost na druge, prihvatite svoj deo krivice. Sve se može ispraviti. U emotivnom segmentu burno – ne potencirajte na raspravama.

blizanci
Blizanci

Poslovni segment je užurban I potrebno vam je da se fokusirate. To će biti teško za izvesti, jer vas okolnosti, ali I ljudi oko vas ometaju. Nadali ste se nekim dešavanjima u emotivnom segmentu I možete biti neprijatno iznenađeni promenama planova.

rak
Rak

Danas ćete morati da budete fleksibilni. Teško je da će vaši planovi biti ostvareni, pa se pripremite da ih menjate u hodu. Trenutna brzina dešavanja vam ne prija, jer se osećate pritisnuto. Burne reakcije na neke postupke od strane voljene osobe.

lav
Lav

Jako je teško da ćete danas moći da držite jezik za zubima u nekim poslovnim situacijama. Koliko god se trudili da idete na kompromisni način, neki ljudi vam ne ostavljaju prostor za to. Moguće rasprave I sa voljenom osobom.

devica
Devica

Situacije u poslu kao da su se urotile protiv vas. Ispravite jedno, da bi odmah sledeće došlo na dnevni red. Trebaće vam čelični živci za okolnosti, ali I za ljude koji vas okružuju. Nekim potezima možete pokvariti odnos sa voljenom osobom.

vaga
Vaga

Prinuđeni ste da zatražite pomoć ili uslugu od nekoga. Stavite svoje interese na prvo mesto, a ponos ostavite po strani. Bitno je da završite ono što morate. Poslušajte nečiji savet kada je emotivni segment u pitanju – drugi vide jasnije nego vi.

škorpija
Škorpija

Nerviranje I stres, ne zbog vaših grešaka I problema, već zbog drugih ljudi. Ponekad vam se čini da oni sa kojima ste u kontaktu samo traže način kako da vas iznerviraju. Neka vaša nezadovoljstva u odnosu sa voljenom osobom mogu eskalirati.

strelac
Strelac

Kad god ostavite da završite nešto u poslednjem momentu, obavezno se iznervirate. Tako ćete I danas izgubiti živce jureći da nešto odradite u “minut do dvanaest”. Razmišljanja o greškama koje ste napravili kada je ljubav u pitanju.

jarac
Jarac

Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste kontakt sa autoritetima. Niti ste vi tolerantni, niti druga strana, pa je otvorena mogućnost za tenziju I rasprave. Zanimljiva dešavanja na emotivnom planu donose vam zadovoljstvo.

vodolija
Vodolija

Postavićete se vrlo zahtevno I odsečno. Teško će biti izaći na kraj sa vama, jer ste rešili da će biti po vašem. Onima oko vas je problem da vas prate. Jedino vam kontakt sa voljenom osobom donosi mirne momente I stabilnost.

ribe
Ribe

Hirovitost osoba sa kojima blisko sarađujete vam ide na živce. Prvi deo radnog dana je naročito protkan mogućnostima za sitne, ali bučne rasprave sa kolegama. U ostatku dana – solidno raspoloženje I sklad sa voljenom osobom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.