Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevač

Žika iz Zane decenijama krio pravo ime: Nećete verovati šta mu piše u ličnoj karti
Showbiz

Žika iz Zane decenijama krio pravo ime: Nećete verovati šta mu piše u ličnoj karti

Brojne poznate ličnosti koriste umetnička imena ili nadimke po kojima su poznati u javnosti zbog čega su često njihova prava imena prava misterija.

29.10.2025. 9:57

"Mladi ne dolaze na moje nastupe"; Adil otkrio zbog čega mlađe generacije ne viđamo na njegovim koncertima
Showbiz

"Mladi ne dolaze na moje nastupe"; Adil otkrio zbog čega mlađe generacije ne viđamo na njegovim koncertima

Na nastupima Adila Maksutović nećete videti najmlađu publiku odmah uz binu, a pevač je sada otkrio zbog čega je to tako.

28.10.2025. 12:01

Pevača preticao CRNI DŽIP, a onda se POPREČIO ispred njega: Momci krenuli PREMA NJEMU, a pravi ŠOK je usledio kada je video o kome se radi
Showbiz

Pevača preticao CRNI DŽIP, a onda se POPREČIO ispred njega: Momci krenuli PREMA NJEMU, a pravi ŠOK je usledio kada je video o kome se radi

Ekipa emisije "Glam i drama" zavirila je u dom pevača Radeta Jorovića.

27.10.2025. 11:01

Saša Kovačević doživeo NEPRIJATNOST NA AERODROMU: Pevač u razgovoru za "Exkluziv" otkrio šta se tačno DESILO!
Showbiz

Saša Kovačević doživeo NEPRIJATNOST NA AERODROMU: Pevač u razgovoru za "Exkluziv" otkrio šta se tačno DESILO!

Pevač Saša Kovačević pre nekoliko dana doživeo je neprijatnost na aerodromu.

24.10.2025. 11:34

"Mislim da NE POSTOJI prijateljstvo na estradi"; Pevač iskreno progovorio o ODNOSU SA KOLEGAMA
Showbiz

"Mislim da NE POSTOJI prijateljstvo na estradi"; Pevač iskreno progovorio o ODNOSU SA KOLEGAMA

Pevač Filip Mitrović pred kamerama "Exkluziva" otvoreno je govorio o odnosu sa kolegama.

24.10.2025. 10:57

Darko Lazić ponovo SEO ZA VOLAN - pevač poručio: "Je l' ja možda NE ZNAM DA VOZIM?"
Showbiz

Darko Lazić ponovo SEO ZA VOLAN - pevač poručio: "Je l' ja možda NE ZNAM DA VOZIM?"

Darko Lazić nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj su lakše povrede zadobili negova supruga Katarina i on, a pevač je sada na društvenim mrežama objavio fotografiju iz automobila.

21.10.2025. 10:32

Halid Bešlić je video ovu zvezdu Granda kao svog muzičkog naslednika
Showbiz

Halid Bešlić je video ovu zvezdu Granda kao svog muzičkog naslednika

Pevač Halid Bešlić sahranjen je juče u Sarajevu, a u jednom od poslednjih intervjua istakao je da mladog kolegu i učesnika jedne od ranijih sezona „Zvezda Granda“ Muharema Hadrovića vidi kao svog naslednika.

14.10.2025. 10:01

Hanki Paldum POZLILO NA SKUPU HALIDU BEŠLIĆU: Održala govor, pa joj se slošilo: Svi joj pritrčali u pomoć
Showbiz

Hanki Paldum POZLILO NA SKUPU HALIDU BEŠLIĆU: Održala govor, pa joj se slošilo: Svi joj pritrčali u pomoć

Hanka Paldum održala je emotivni govor na skupu u čast Halidu Bešliću koji je održan u Sarajevu.

13.10.2025. 11:14

Spot za Kebin najveći hit objavljen BEZ NJEGOVOG ZNANJA: Pevač ispričao urnebesnu anegdotu
Showbiz

Spot za Kebin najveći hit objavljen BEZ NJEGOVOG ZNANJA: Pevač ispričao urnebesnu anegdotu

Dragan Kojić Keba ispričao je u emisiji „Grand specijal“ da je spot za pesmu koja je najveći hit u njegovoj karijeri objavljen bez negovog znanja.

13.10.2025. 9:21

Darko Lazić progovorio o saobraćajnoj NEZGODI: Ako dođe do toga da odem u ZATVOR, sve ću MUŠKI DA PODNESEM!
Showbiz

Darko Lazić progovorio o saobraćajnoj NEZGODI: Ako dođe do toga da odem u ZATVOR, sve ću MUŠKI DA PODNESEM!

Pevač Darko Lazić govorio je pred kamerama "Exkluziva" prvi put nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo sa svojom suprugom Katarinom.

8.10.2025. 8:47

Smrt Halida Bešlića POTRESLA ESTRADU - poznati se opraštaju od legendarnog pevača: "Otišao je glas Bosne, ali ne i njegova pesma"
Showbiz

Smrt Halida Bešlića POTRESLA ESTRADU - poznati se opraštaju od legendarnog pevača: "Otišao je glas Bosne, ali ne i njegova pesma"

Pevač Halid Bešlić preminuo je danas u 71. godini, nakon borbe sa teškom bolešću.

7.10.2025. 14:35

Životna priča Halida Bešlića: Doktori u 3 države pokušali su da mu SPASU OKO, a najtužniju pesmu posvetio je DRUGOJ ŽENI!
Životne priče

Životna priča Halida Bešlića: Doktori u 3 države pokušali su da mu SPASU OKO, a najtužniju pesmu posvetio je DRUGOJ ŽENI!

Halid Bešlić rođen je 20. novembra 1953. godine u zaseoku Vrapci, smeštenom nedaleko od grada Knežine u opšini Sokolac. Njegovo detinjstvo proteklo je na obroncima planine Romanija, a rane godine obeležili su mu sreća, mir i bezbrižnost.

7.10.2025. 13:56

"Ovo je bio moj san, i evo dočekao sam ga": Leskovčanin oduševio žiri "Zvezda Granda" - svi se utrkivali da ga uzmu u tim
Showbiz

"Ovo je bio moj san, i evo dočekao sam ga": Leskovčanin oduševio žiri "Zvezda Granda" - svi se utrkivali da ga uzmu u tim

Fantastičan početak treće po redu emisije "Zvezde Granda" u novoj sezoni priredio je takmičar Nemanja Grujić (27) iz Leskovca, kome je žiri pokazao svoju naklonost dodelivši mu svih sedam "da".

5.10.2025. 9:08

Aco Pejović otkrio šta ga NERVIRA: "To me izludi"
Showbiz

Aco Pejović otkrio šta ga NERVIRA: "To me izludi"

Pevač Aco Pejović govorio je pred kamerama "Exkluziva".

17.9.2025. 11:30

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 18
Horoskop
ovan
Ovan

Budite strpljiviji I oprezniji u poslovnim partnerstvima I kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost I nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera I teško nalazite zajednički jezik.

bik
Bik

Nemojte kvariti odnos sa kolegama zbog trenutno naglašene impulsivnosti. Pokušajte da budete mirni I razložni. Dan koji je kao stvoren za avanturu, moguće je brzo pokretanje flerta, dopadanja na blic, počeci neobaveznih odnosa.

blizanci
Blizanci

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali I po svim finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja I investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

rak
Rak

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Dobar dan i za zaradu. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

lav
Lav

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

devica
Devica

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati – stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

vaga
Vaga

Nestrpljivi ste po nekim pitanjima i želite da što pre pokrenete njihovo rešavanje. Danas možete dosta toga završiti, samo povedite računa da ne požurujete saradnike. U emotivnom segmentu – lako dolazite do rešenja sa voljenom osobom.

škorpija
Škorpija

Otvoriće vam se solidne mogućnosti da zaradite ili da ugovorite posao, napravite dogovor – koji vam može u narednom periodu doneti više novca. Imate previše obaveza i nedovoljno vremena za voljenu osobu, ali se trudite da vaši zajednički trenuci budu kvalitetni.

strelac
Strelac

Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

jarac
Jarac

Iako vam se možda neke situacije vezane za posao ili za kontakt sa saradnicima neće dopasti, svoje primedbe recite na lepši i „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret. Mogućnost kontakta sa starim poznanikom. 

vodolija
Vodolija

Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima. RAzbistrite glavu kroz šetnju ili fizičku aktivnost.

ribe
Ribe

Nemate velikog uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.