Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

pevač

Željko Samardžić priznao da je OVAJ FILM gledao više od  35 PUTA!
Showbiz

Željko Samardžić priznao da je OVAJ FILM gledao više od 35 PUTA!

Pevač Željko Samardžić govorio je pred kamerama "Exkluziva".

8.1.2026. 13:39

"Želeo sam rano da se ostvarim KAO RODITELJ": Uroš Živković progovorio o nasledniku
Showbiz

"Želeo sam rano da se ostvarim KAO RODITELJ": Uroš Živković progovorio o nasledniku

U emisiji "Grand Specijal", Uroš Živković govorio je o porodičnom životu i najlepšoj životnoj ulozi oca u kojoj se nedavno ostvario.

5.1.2026. 10:21

Naš pevač dobio bizaran zahtev na nastupu, kada je shvatio šta se dešava prebledeo
Showbiz

Naš pevač dobio bizaran zahtev na nastupu, kada je shvatio šta se dešava prebledeo

Iako posao pevača deluje kao lak i zabavan, na nastupima im se često dešavaju nepredvidive situacije koje umeju da budu neprijatne.

4.1.2026. 9:21

Pevač glumio Deda Mraza, a onda je usledio SUSRET koji ga je doveo do suza: "Bilo je potpuno drugačije"
Showbiz

Pevač glumio Deda Mraza, a onda je usledio SUSRET koji ga je doveo do suza: "Bilo je potpuno drugačije"

Pevač otvorio dušu.

3.1.2026. 10:58

Najtužniji 1. januar u životu pevača: Dan koji nikad neće zaboraviiti
Showbiz

Najtužniji 1. januar u životu pevača: Dan koji nikad neće zaboraviiti

Prvi januar je za većinu ljudi simbol novog početka, radosti i slavlja.

1.1.2026. 9:24

Pevač za noć zaradio 60.000 EVRA: Evo kako mu je to pošlo za rukom
Showbiz

Pevač za noć zaradio 60.000 EVRA: Evo kako mu je to pošlo za rukom

Pevač je otkrio kako je došao do bakšiša za čiji iznos bi mogla da se kupi možda čak i nekretnina.

29.12.2025. 9:50

Saša Matić još jednom pokazao da ima VELIKO SRCE: Pevač POMOGAO deci koja se leče na onkologiji u Novom Sadu
Showbiz

Saša Matić još jednom pokazao da ima VELIKO SRCE: Pevač POMOGAO deci koja se leče na onkologiji u Novom Sadu

Pevač Saša Matić još jednom je pokazao svoju humanu stranu.

21.12.2025. 11:06

Pevač zbog PROBLEMA SA OPADANJEM KOSE otišao na TRANSPLANTACIJU, a sada se pohvalio PRVIM REZULTATIMA!
Showbiz

Pevač zbog PROBLEMA SA OPADANJEM KOSE otišao na TRANSPLANTACIJU, a sada se pohvalio PRVIM REZULTATIMA!

Sa problemom opadanja kose susreo se mladi pevač Nemanja Đorđević, koji je odlučio da ode na transplantaciju kose.

20.12.2025. 10:53

Ovo je PRAVO IME Ere Ojdanića: Nikada nećete pogoditi šta mu piše u ličnoj karti
Showbiz

Ovo je PRAVO IME Ere Ojdanića: Nikada nećete pogoditi šta mu piše u ličnoj karti

Era Ojdanić decenijama je poznato lice na našoj estardi, a malo ko zna njegovo pravo ime.

12.12.2025. 9:24

Željko Samardžić otkrio koliko je KONCERATA do sada održao u Sava Centru: Brojka je NEVEROVATNA!
Showbiz

Željko Samardžić otkrio koliko je KONCERATA do sada održao u Sava Centru: Brojka je NEVEROVATNA!

Popularni pevač Željko Samardić uskoro će održaće čak tri koncerta u Sava Centru, a u razgovoru za "Exkluziv" otkrio je koliko ih je do sada održao na tom mestu.

11.12.2025. 10:22

Peđa Jovanović JAVNO PRIZNAO: Prestao da pijem ALKOHOL i to je najpametnija odluka koju sam ikad doneo!
Showbiz

Peđa Jovanović JAVNO PRIZNAO: Prestao da pijem ALKOHOL i to je najpametnija odluka koju sam ikad doneo!

Pevač Peđa Jovanović pred kamerama "Exkluziva" otvoreno je govorio o problemu sa alkoholom.

9.12.2025. 11:40

Vlado Georgiev progovorio o KAŠNJENJU KONCERTA U ARENI: "Rekao sam da dođete RANIJE, a vi to NISTE URADILI..."
Showbiz

Vlado Georgiev progovorio o KAŠNJENJU KONCERTA U ARENI: "Rekao sam da dođete RANIJE, a vi to NISTE URADILI..."

Vlado Georgiev nedavno je održao veliki koncert u Beogradu, a prilikom izlaska na veliku scenu pevač je održao govor.

9.12.2025. 11:03

Pevač progovorio o ljubavi, pa priznao da mu žene zbog OVOGA govore da je SMOTAN: "Malo sam ZARĐAO po tom pitanju"
Showbiz

Pevač progovorio o ljubavi, pa priznao da mu žene zbog OVOGA govore da je SMOTAN: "Malo sam ZARĐAO po tom pitanju"

Pevača danas viđamo ređe nego ranije, ali njegovi hitovi i dan-danas žive i često se slušaju.

3.12.2025. 10:27

Jašar Ahmedovski doneo BOLNU ODLUKU nakon smrti Ipčeta: „Zarekao sam se da nikada to neću uraditi“
Showbiz

Jašar Ahmedovski doneo BOLNU ODLUKU nakon smrti Ipčeta: „Zarekao sam se da nikada to neću uraditi“

Jašar Ahmedovski ima karijeru bogatu hitovima od kojih jedan za njega ima veliko značenje.

3.12.2025. 9:47

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 16
Horoskop
ovan
Ovan

Danas se potrudite da ne budete impulsivni u odlukama. Znam da vas neki ljudi smaraju i nerviraju, ali ako su vam poslovno važni – iskulirajte. Možete preokrenuti svoju emotivnu situaciju, ako pokažete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom.

bik
Bik

Tokom ovog dana imate odlične mogućnosti da neke prilike iskoristite, pa čak I one koje mislite da ste propustili. Ostvarićete ono što ste planirali. Ne budite prezahtevni prema voljenoj osobi, pokažite nežniju crtu svoje ličnosti.

blizanci
Blizanci

Nemate mnogo vremena da razmišljate o nekoj ponudi – druga strana će od vas zahtevati da se brzo odlučite. Pokušajte da poslušate svoju intuiciju. Ne dopada vam se situacija vezana za voljenu osobu, ali za sada ne želite da potencirate na razjašnjenjima.

rak
Rak

Dobar je momenat da podsetite nekoga na uslugu koju vam duguje. Sve što ste planirali, danas biste trebali i da pokrenete, jer je izvesno da ćete imati dovoljno snage i volje. U emotivnom segmentu – strastan kontakt sa voljenom osobom.

lav
Lav

Vaši planovi se dobro ostvaruju, ali ćete morati da napravite promene I uklopite se u trenutne okolnosti. Moraćete takođe da date prioritet i nekim drugim situacijama u poslovnom segmentu. Mogućnost za neplaniran kontakt sa simpatijom.

devica
Devica

Dan koji je više nego dobar za sve vrste pregovora, dogovora – jaka I inspirativna komunikacija sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Neko pokazuje veliku inicijativu prema vama I to vam se dopada. Daćete ovoj osobi šansu da vam se približi.

vaga
Vaga

U poslu se dešavaju promene ili novine, zbog kojih ćete morati da napravite promene u svom rasporedu. Biće vam potrebno više vremena da se uklopite. U kontaktu sa voljenom osobom dosta je naglašena strast I potreba za uživanjem.

škorpija
Škorpija

Neke situacije se uklapaju u vaše planove. Prosto ne možete da verujete koliko vam se I pored komplikovanih okolnosti, ukazuje srećno rešenje. Danas možete ostvariti zadovoljavajući kontakt sa emotivnim partnerom ili nekim ko vas interesuje.

strelac
Strelac

Velika posvećenost obavezama I dogovorima. Bićete prijatno iznenađeni inicijativom od strane poslovnih partnera ili saradnika. Mogućnost za nov dogovor “na brzinu”. U emotivnom segmentu – dobra komunikacija sa voljenom osobom.

jarac
Jarac

Mnogo ćete lakše nego što ste to očekivali rešiti poslovne obaveze. Smireni ste, odgovorni, u velikoj meri posvećeni – stoje vam mogućnosti za nov dogovor. Dan kao stvoren za inicijativu prema osobi koja vas interesuje. Pokrenite se, ne čekajte.

vodolija
Vodolija

U potpunosti ste zadovoljni odvijanjem dogovora ili saradnje koju ste pokrenuli. Raduje vas I inicijativa nekih ljudi prema vama – shvatate da ste “traženi”. Izuzetno ste raspoloženi za flertovanje I komunikaciju sa suprotnim polom.

ribe
Ribe

Pravi je trenutak da preduzmete inicijativu I pokrenete pitanja koja su vam važna. Imate pravu meru u razgovorima sa saradnicima. Dobar dan je pred vama. Velika šansa da ostvarite vrlo zanimljiv kontakt – najpre preko društvenih mreža.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.