• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Jovana Pajić

Jovana Pajić otkrila zbog čega je napravila PAUZU U KARIJERI: Ovo je bio razlog njenog POVLAČENJE SA ESTRADE!
Showbiz

Jovana Pajić otkrila zbog čega je napravila PAUZU U KARIJERI: Ovo je bio razlog njenog POVLAČENJE SA ESTRADE!

Pevačica Jovana Pajić prisutna je na estradnoj sceni punih 20 godina, a sada je pred kamerama otkrila zbog čega se u jednom momentu povukla sa scene i napravila dužu pauzu.

15.4.2025. 10:21

Jovana Pajić doživela neprijatnu scenu na aerodromu: „Ogovaraju me, a ne znaju da sam ispred“
Showbiz

Jovana Pajić doživela neprijatnu scenu na aerodromu: „Ogovaraju me, a ne znaju da sam ispred“

Jovana Pajić je propustila let za Beogard iz Crne Gore zbog čega je morala da čeka drugi avion. Dok je sedela na aerodromu dogodila joj se neočekivana situacija.

7.4.2025. 9:56

PRVI DAN ZALJUBLJENIH POSLE RAZVODA: Šta Jovana Pajić misli o ovom prazniku?
Showbiz

PRVI DAN ZALJUBLJENIH POSLE RAZVODA: Šta Jovana Pajić misli o ovom prazniku?

Pevači Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković su posle razvoda ostali u odličnim odnosima, što se može videti prema njihovim obraćanjima u javnosti.

15.2.2025. 9:16

Jovana Pajić progovorila o UČEŠĆU Saleta Tropika na PZE: Ove godine ću zbog njega imati RAZLOG VIŠE da ispratim takmičenje!
PRUŽILA JE PODRŠKU BIVŠEM SUPRUGU

Jovana Pajić progovorila o UČEŠĆU Saleta Tropika na PZE: Ove godine ću zbog njega imati RAZLOG VIŠE da ispratim takmičenje!

U narednom periodu očekuje nas takmičenje Pesma za Evroviziju, na kom će se pojaviti i Sale Tropiko, a njegova bivša supruga Jovana Pajić to je prokomentarisala pred kamerama "Exkluziva".

1.2.2025. 10:52

"JOVANA JE KRALJ, MOJA ŽENA"! Sale Tropiko o "Pesmi za Evroviziju", pa se dotakao bivše žene i Marije Šerifović...
Showbiz

"JOVANA JE KRALJ, MOJA ŽENA"! Sale Tropiko o "Pesmi za Evroviziju", pa se dotakao bivše žene i Marije Šerifović...

Tropiko bend je odlučio da se ove godine takmiči na "Pesmi za Evroviziju", koja će biti održana u februaru. Posle godina i godina traženja dobre pesme za ovakvu vrstu manifestacije, pevač je konačno zadovoljan izborom!

29.1.2025. 9:53

Jovana Pajić otkrila da li je stroga majka, pa priznala: “To je stvarno jedna specifična disciplina u roditeljstvu”
Showbiz

Jovana Pajić otkrila da li je stroga majka, pa priznala: “To je stvarno jedna specifična disciplina u roditeljstvu”

Pevačica proslavila rođendan uz recept “ne gledati u ličnu kartu”! A da li joj je bivši suprug čestitao?

15.1.2025. 10:56

Jovana Pajić IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Obratila joj se drugarica Marija Šerifović i POŽELELA JOJ...
Showbiz

Jovana Pajić IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Obratila joj se drugarica Marija Šerifović i POŽELELA JOJ...

Pevačica danas ima razloga za slavlje!

13.1.2025. 12:43

Ovaj poznati par je ODBIO da snimi veliki hit Jovane Pajić: Evo kome je bila ponuđena pesma "LUDILO MOJE"!
Showbiz

Ovaj poznati par je ODBIO da snimi veliki hit Jovane Pajić: Evo kome je bila ponuđena pesma "LUDILO MOJE"!

Pesma "Ludilo moje" Jovanu Pajić podiglo je na sam vrh estradne scene, međutim, malo ko zna kom estradnom paru je ovaj hit prvobitno ponuđen.

2.12.2024. 9:28

Jovana Pajić ODUŠEVILA Mariju Šerifović za njen 40. rođendan! Pevačica imala samo jedan komentar: "NEMOGUĆA SI"! (FOTO)
Showbiz

Jovana Pajić ODUŠEVILA Mariju Šerifović za njen 40. rođendan! Pevačica imala samo jedan komentar: "NEMOGUĆA SI"! (FOTO)

Popularna pevačica Marija Šerifović napunila je 40 godina i tim povodom je na društvenoj mreži Instagram primila brojne čestite od obožavalaca, ali i prijatelja.

15.11.2024. 10:54

O njenom razvodu se i dalje piše u medijima! Jovana Pajić: Umem da budem DRSKA I BEZOBRAZNA, ali... (VIDEO)
Showbiz

O njenom razvodu se i dalje piše u medijima! Jovana Pajić: Umem da budem DRSKA I BEZOBRAZNA, ali... (VIDEO)

Otkad su objavili da se razvode, o privatnom životu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića Saleta ne prestaje da se piše.

29.10.2024. 10:34

"Kad se čovek zaljubi, postane zaluđen" Jovana Pajić iskreno progovorila o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU (VIDEO)
Showbiz

"Kad se čovek zaljubi, postane zaluđen" Jovana Pajić iskreno progovorila o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU (VIDEO)

Pevačica Jovana Pajić otkrila da li je nakon razvoda, spremna za novu ljubav.

14.9.2024. 10:25

Jovana Pajić se LETNJIM HITOM vratila na velika ESTRADNA VRATA: Pevačica otkrila kakve KOMENTARE dobija zbog pesme! (VIDEO)
Showbiz

Jovana Pajić se LETNJIM HITOM vratila na velika ESTRADNA VRATA: Pevačica otkrila kakve KOMENTARE dobija zbog pesme! (VIDEO)

Posle dužeg vremena, muzička zvezda Jovana Pajić vraća se na scenu pesmom pod nazivom "Ludilo moje", a numera je u rekordnom roku postala hit!

10.6.2024. 9:15

Horoskop
ovan
Ovan

Imate pravi pristup i ljudi prihvataju vaše ideje i vođstvo. Ako ste slobodni -  dan je povoljan da upoznate osobu koja će vas osvojiti i šarmirati na prvi pogled. Zauzeti – izbegnite teške priče I teme I opustite se sa partnerom.

bik
Bik

Osećate da vam malo fali da napravite važan dogovor, i usmerićete se na realizaciju. Neočekivan trošak će vam na kratko pokvariti raspoloženje.  Susret sa voljenom osobom opustiće vas i vratiti vam osmeh na lice. Dan za uživanje.

blizanci
Blizanci

Mnogo je obaveza a u manjku ste sa vremenom. Posebnu pažnju obratite na papirološka pitanja. Nemojte se pogubiti u moru onoga što morate završiti, i nemojte smetnuti sa uma susret sa voljenom osobom, jer vam to može zameriti.

rak
Rak

Niste dobili očekivanu podršku od strane kolega  i jasno vam je da ćete teret obaveza morati da preuzmete na sebe. Sve ovo će vas u velikoj meri iscrpeti i pitanje je da li ćete biti u raspoloženju da se vidite sa emotivnim partnerom.

lav
Lav

Neke vesti su vas obradovale, a mogu se vezivati za poslovni, ali i za finansijski segment. Pojedinima ovo čak mogu biti novosti vezane za zaposlenje ili ugovor o radu. Jak poticaj u emotivnom segmentu, osećate privlačnost ka osobi koju ste tek upoznali.

devica
Devica

Čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta. Ako ovo budete uspeli da „odradite“ možete se radovati i nekom povećanju priliva. Sitnije razmirice u odnosu sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku ili dužoj emotivnoj priči.

vaga
Vaga

Kratkotrajno razmimoilaženje ili nerazumevanje u dogovoru sa nadređenima. No, svesni ste da su vaše namere bile najbolje, pa se i nećete opterećivati. Drago vam je što neko reaguje na vas i otvoreno vam to pokazuje. Uživate u flertovanju.

škorpija
Škorpija

Nema potrebe da se ustručavate ili da budete nesigurni. Vaša inicijativa je danas više nego dobrodošla i lako možete pokrenuti situaciju u željenom pravcu. Razgovor sa nekim ko vam je bitan. Osećate da se ovoj osobi sve više približavate.

strelac
Strelac

Promene koje pokušavate da pokrenete idu sporo, a nećete se na pravi način sporazumevati ni sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Previše ste umorni i iscrpljeni, pa će vam odgovarati da provedete mirno popodne sa partnerom.

jarac
Jarac

Teško je sporazumeti se sa nekim ljudima, ali to ne treba da vas obeshrabri. Vi nastavite tempom i na način koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška voljene osobe. Možda nećete moći da provedete onoliko vremena koliko je to vama potrebno.

vodolija
Vodolija

Savršen dan da završite sve ono što ste planirali. Sve će vam ići od ruke, a i okolnosti su na vašoj strani pa zgrabite priliku da neke teže stvari privedete kraju. Skladan odnos sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost novog poznanstva.

ribe
Ribe

Moraćete neke stvari u hodu da promenite da biste uspeli da završite posao ili obavezu koju ste isplanirali. Očekujete podršku od nekih ljudi, ali danas nećete moći da se oslonite na njih. Osećate se emotivno distancirano i povlačite se.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.