Logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo
Pretraga
Meni
Prva logo Zatvori
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • masterchef-logo
  • traitors-logo

Pratite nas

Žika Jakšić

"Kod Žike je bolje nego u hotelu" Saša Milošević Mare progovorio o saradnji sa Aleksandrom Prijović, a onda otkrio kakav je Žika domaćin
Showbiz

"Kod Žike je bolje nego u hotelu" Saša Milošević Mare progovorio o saradnji sa Aleksandrom Prijović, a onda otkrio kakav je Žika domaćin

Autor mnogih hitova Saša Milošević Mare govorio je pred našim kamerama o Žiki Jakšiću i Aleksandri Prijović. On je otkrio da je Žika vrsan domaćin, te je naveo niz detalja.

12.9.2026. 9:17

Bora Čorba mu je „promenio ime“: Popularni voditelj otkrio kako je od Saše postao Žika
Showbiz

Bora Čorba mu je „promenio ime“: Popularni voditelj otkrio kako je od Saše postao Žika

Saša Jakšić već decenijama je poznat pod nadimkom Žika Jakšić, a njegovo ime toliko je prepoznatljivo da mnogi gotovo i zaboravljaju da mu je pravo ime Saša.

6.9.2026. 10:23

Zbog ove pesme je Žika Jakšić plakao kao kiša u teškom periodu života
Showbiz

Zbog ove pesme je Žika Jakšić plakao kao kiša u teškom periodu života

Ronio suze svake nedelje kada je odlazio da obiđe sina...

9.8.2026. 9:56

„Privatno ne pijemo kafu“ Neda Ukraden priznala U KAKVOM je odnosu sa Žikom Jakšićem
Showbiz

„Privatno ne pijemo kafu“ Neda Ukraden priznala U KAKVOM je odnosu sa Žikom Jakšićem

Neda Ukraden uvek je rado viđen član žirija u „Nikad nije kasno“, a publika uživa u njenoj energiji. Na poziv Žike Jakšića redovno se odaziva, zbog čega je postala neizostavan deo svake sezone.

15.7.2026. 10:33

Žika Jakšić posle operacije očiju otkrio sve detalje: „Frustriralo me je, 15 godina sam ovo čekao“
Showbiz

Žika Jakšić posle operacije očiju otkrio sve detalje: „Frustriralo me je, 15 godina sam ovo čekao“

Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić iznenadio je publiku priznanjem o nedavnoj promeni koju je dugo priželjkivao – rešio je problem sa vidom i kako je rekao, danas vidi kao beba.

28.4.2026. 10:30

Žika Jakšić otkrio kako je napravio Nikad nije kasno: „Prvobitna ideja je odbačena kao loša“
Showbiz

Žika Jakšić otkrio kako je napravio Nikad nije kasno: „Prvobitna ideja je odbačena kao loša“

Autor i voditelj muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić otkrio je kako je došao na ideju da osmisli jedno od najpoznatijih takmičenja pevača na ovim prostorima.

24.4.2026. 9:36

Žika Jakšić se RASPLAKAO zbog Saše Popovića u dokumentarcu: "Prisustvovao sam tome"
Showbiz

Žika Jakšić se RASPLAKAO zbog Saše Popovića u dokumentarcu: "Prisustvovao sam tome"

Povodom godišnjice smrti Saše Popovića, osnivača i dugogodišnjeg direktora Grand produkcije, gledaoci su imali priliku da pogledaju dokumentarni film jednostavnog, ali snažnog i ličnog naziva „Sale“.

9.3.2026. 12:21

Žika Jakšić zbog ljubavi razbio sebi glavu: „Pukla mi je arkada, lila je krv“
Showbiz

Žika Jakšić zbog ljubavi razbio sebi glavu: „Pukla mi je arkada, lila je krv“

Setio svoje ljubavi iz mlađih dana i ispričao neverovatnu anegdotu koja se i danas prepričava.

18.1.2026. 8:20

Enes Begović nakon porodične tragedije prekinuo tišinu: "On je razlog mog povratka na scenu" (VIDEO)
Showbiz

Enes Begović nakon porodične tragedije prekinuo tišinu: "On je razlog mog povratka na scenu" (VIDEO)

Odmah se obratio ovom čoveku...

26.12.2025. 8:18

Nećete verovati koji nadimak je Žika Jakšić imao godinama: „Svađao sam se, pravio sam cirkus“
Showbiz

Nećete verovati koji nadimak je Žika Jakšić imao godinama: „Svađao sam se, pravio sam cirkus“

Saša Jakšić je već decenijama poznat kao Žika Jakšić, ali malo ko zna kako je nastao njegov popularni nadimak.

25.12.2025. 10:03

Kad Vranjanac zapeva Tomu Zdravkovića: ,,Ovo je nešto najbolje…“ (VIDEO)
Showbiz

Kad Vranjanac zapeva Tomu Zdravkovića: ,,Ovo je nešto najbolje…“ (VIDEO)

Nastup Stanka Mustafovića Grkosa (54) iz prvog kruga takmičenja “Nikad nije kasno“ izvazvao je lavinu emocija i suza, i prepričavao se dugo među obožavaocima ove emisije.

22.12.2025. 10:25

Ćerka takmičarke „Nikad nije kasno“ ukrala šou: Žika Jakšić je na prepad izveo na scenu (VIDEO)
Showbiz

Ćerka takmičarke „Nikad nije kasno“ ukrala šou: Žika Jakšić je na prepad izveo na scenu (VIDEO)

Žika je uhvatio za ruku i izveo na scenu, što je Aleksandru iznenadilo, ali je prihvatila... A onda...

1.12.2025. 10:20

Žika Jakšić otvorio vrata svog DOMA na Bežanijskoj kosi: Od LUSKUZA zastaje dah
Showbiz

Žika Jakšić otvorio vrata svog DOMA na Bežanijskoj kosi: Od LUSKUZA zastaje dah

Voditelj Žika Jakšić dugi niz godina živi na Bežanijskoj kosi, gde su mu komšije mnoge javne ličnosti.

12.11.2025. 11:27

Žika Jakšić kupio GROBNO MESTO pored Saše Popovića: "To će biti NAJVESELIJE GROBLJE na svetu"
Showbiz

Žika Jakšić kupio GROBNO MESTO pored Saše Popovića: "To će biti NAJVESELIJE GROBLJE na svetu"

Voditelj Žika Jakšić gostujući u emisiji "Glam i drama" na Prvoj televiziji otkrio je da je kupio grobno mesto pored Saše Popovića.

12.11.2025. 9:09

• 1
  • 2
  • ...
  • 4
Horoskop
ovan
Ovan

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

bik
Bik

Definitivno će vas okupirati u jednom delu dana pomalo mutno raspoloženje. Međutim, već u nekim kasnijim popodnevnim satima bićete raspoloženi i za muziku i za zabavu i za neke romantične trenutke sa voljenom osobom.

blizanci
Blizanci

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. U kasnim popodnevnim satima moguć je blagi umor.

rak
Rak

Nemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.

lav
Lav

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okupirani ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih... niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim hladnokrvnim ponašanjem.

devica
Devica

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati ili ćete se mrljaviti kroz kuću. Zato je drugi deo dana samo vaš, jer će vas pokrenuti interesantni kontakti ili mogućnost izlaska. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje, čak i avanturu.

vaga
Vaga

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi neka vrsta rasprave između vas i emotivnog partnera.

škorpija
Škorpija

Nedoumice će vas mučiti tokom celog ovog dana. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta svojim netaktičnim potezima. Budite više spremni na kompromis, jer ako se iznervirate, teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

strelac
Strelac

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao suviše napadno pa je moguće da dođe do nepotrebnih rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste suviše nepredvidivi.

jarac
Jarac

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama i potpuno je smetnula sa uma neke stvari. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama.

vodolija
Vodolija

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Samo će vas boleti glava kad shvatite da ste u potpunosti „ogulili“ novčanik. Emotivno dobra situacija.

ribe
Ribe

Prepodnevni sati će proći u muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru ili simpatiji biti malo teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje, ali i romantične momente.

Prva logo
  • Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Prva kanali

• PrvaPlus
  • PrvaMax
  • PrvaWorld
  • PrvaKick
  • PrvaLife
  • PrvaFiles

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2026 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.